- 15 Kasım 2014
- 20
- 14
- 3
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.101
evet kesinlikle ...ama sporsuz bu kadar verebilmişsen bu diyet süper :) bende 1 sene öncesine kadar çalışıyordum.işten cıktım ve sürekli evde oldugum için cok fazla kilo aldım ve psıkolojimi alt üst durumda ...bana yardımcı olurmusun ? çok yavaş kilo veren bir metobolizmam var ..çok yavaş kilo veriyorum..haftada 2 kilo versem buna bile razıyım..bana önerilerin varmı ? neler yapabilirim diyet dışında ...teşekkür ediyorum şimdiden
artık %100 çatlak tedavisi varmış yazın çalışıcağımda yaptırmayı düşünüyorum çok rahatsız edici
Haklısın belli bir saatten sonra yememk cok önemli ve su ..Bende aynen su hiç tüketmiyorum ve gec saatler yattıgım içinde her saat bişeyler yiyebiliyorum ..ve hayattımda hiç olmadıgım kilolara geldimben de işten evlendim işten ayrıldım çünkü başka bir şehire gelin geldim ve 1,5 yıl evdeydim. 20 kilo civarı aldım. zaten evlendiğimde de pek zayıf değildim 65 kiloydum. kilo almaya çok müsaitim. aslında hayatım boyunca sürekli diyet yaptım. ama hiç bu kadar kilolu olmamıştım. sana söyleyebilceğim en önemli şey bol bol su içmen diyet süresince, ben bunu pek beceremiyorum çok az su tüketiyorum.en azından 2-2,5 lt su tüket. yeşil çayın da faydası çok fazla 2-3 fincan içebilirsin günde. akşam geç vakitte yemek yeme. hatta yediden sonra hiçbirşey yeme :) ve son olarak protein ağırlıklı beslen bunun da faydası çok. Ben bunları yaparak kendi kendime çok kilolar verdim zamanında ama ne yazık ki bu beslenme şeklini yaşam biçimi haline getiremedim bir türlü. zaten önemli olan kilo verdikten sonra koruyabilmek. yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..
bende bugün başladım bakalım inşallah işe yarar birde bu günlerin yerini değişsek olur mu mesela yarın sebze günü meyve yapsak olur mu ki ?
bende bugün başladım bakalım inşallah işe yarar birde bu günlerin yerini değişsek olur mu mesela yarın sebze günü meyve yapsak olur mu ki ?
1.64 boy 57.5 kiloyum canımbilmemkiben hep sırasına göre yaptım. bu arada kilo boy kaç
benim boy 1,70 kilo 69,65
valla çok güzel olur birlikte destek lazım :) ben 3 tane yedim 1 tane daha yiycem normalde diyetteyim zaten birde bunu deneyeyim dedim regli dönemime denk geldi bırakmadım ondan çok yedim galiba amabirlikte yapalım birbirimize destek olalımmı ben bu saate kadar 2 adet patetes yedim
canım sen bununla kilo verdin mi hiç bu arada ben denedim ama bende seninle aynı kilodaydım nerdeyse bu kiloya 2 ayda indim 55 olmaya ugraştım ilk başta ama son zamanda zar zor veremiyorum gitmiyor son kilolar ondan bu diyeti deniyorum :)bilmemkiben hep sırasına göre yaptım. bu arada kilo boy kaç
benim boy 1,70 kilo 69,65
canım sen bununla kilo verdin mi hiç bu arada ben denedim ama bende seninle aynı kilodaydım nerdeyse bu kiloya 2 ayda indim 55 olmaya ugraştım ilk başta ama son zamanda zar zor veremiyorum gitmiyor son kilolar ondan bu diyeti deniyorum :)
1.64 boy 57.5 kiloyum canım
canım sende boy da varmş bende o da yok ki :)valla canım 2 aydır sıkı diyetteyim yediklerime çok dikkat ettim bol bol su yeşil çay içtim tuzu şekeri yağı unu bıraktım 5 ten sonra ağzıma lokma sürmedim ve spor yaptım canım valla zorla verdim :)50 olmak istiyorum ama bakalım 55 de yeter 5 li rakamları gördüm sonunda kendimi bildim bileli şişman bır kızdım çünkü :)aaah benim hayalimdeki kilodasın sen şu an
Zoey ben bu diyeti önceden yapmıştım günlerini değiştirebilirsin...sebze gününde patlıcan közleyip domates biber ne kadar sebze varsa doğramıştım..bol limon ve nar ekşisi koyabilirsin,tuz ve yağ olmayacak...bu diyette önemli olan sabah başladığınla günü tamamlamak...bende bugün başladım bakalım inşallah işe yarar birde bu günlerin yerini değişsek olur mu mesela yarın sebze günü meyve yapsak olur mu ki ?
çok teşekkür ederim sen kaç kilo vermiştin pekiZoey ben bu diyeti önceden yapmıştım günlerini değiştirebilirsin...sebze gününde patlıcan közleyip domates biber ne kadar sebze varsa doğramıştım..bol limon ve nar ekşisi koyabilirsin,tuz ve yağ olmayacak...bu diyette önemli olan sabah başladığınla günü tamamlamak...
Geçen sene sigarayı bıraktıktan sonra yapmıştım 3 kilo vermiştim ama geri aldım sonrasında dikkat etmek gerekiyor,varsa diyetin ona uyman gerekiyor akabinde...çok teşekkür ederim sen kaç kilo vermiştin peki
sigarayı bırakınca insan ister istemez alıyor valla bende bunu yaşayanlardanımGeçen sene sigarayı bıraktıktan sonra yapmıştım 3 kilo vermiştim ama geri aldım sonrasında dikkat etmek gerekiyor,varsa diyetin ona uyman gerekiyor akabinde...
valla bugün 3. günüm 2. gün sonunda 1.200 kg verdim ama midem çok kötü normalde sürekli kabızlık çektim rejime başladığımdan bu yana ama bu diyeti yapmaya başladığım günden bu yana da midem tam tersi yönde anlamadım kaçamak yapmadım da hiç ?kesinlikle tavsiye ederim bu diyetle 5 günde 3 kilo vermiştim. tek tip olunca basit oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?