- Konu Sahibi incilideniz
- #18.921
Fatmacim targildim bugün 56.6 ciktim bunada şükür mutluyum ins diyet sonunda 55i görürüm :)
Sende durumlsr ne
Sende durumlsr ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim Demetcim, bende durum hiç iyi değil. Başladığım kilonun üstünde çıktım bugün. 1 çorba ve 1 simitle kilo alınır mı anlayamadım?Fatmacim targildim bugün 56.6 ciktim bunada şükür mutluyum ins diyet sonunda 55i görürüm :)
Sende durumlsr ne
Çorba iyi de keşke simiti yemeseydin...Tüm motivasyon bitti demi??2 badem atsaydın ağzına bastırırdı..tüh. ..zor bi diyet biliyorum bende yapıyorum arada 2 günlük 3 günlük. .çok fenalık gelince badem ceviz atıyorum ama oda tek sefere mahsus,aklıma geldikçe değil. ..bence bidaha başla. ..Çok sevindim Demetcim, bende durum hiç iyi değil. Başladığım kilonun üstünde çıktım bugün. 1 çorba ve 1 simitle kilo alınır mı anlayamadım?
Günaydın kızlar,
Zeynepcim 2 gün aradan sonra toplamda kaç kilo verdiğini yazabilir misin?
Adı çok ilginçmiş, biraz baktım internetten Ayça Kaya'ya aitmiş. kendisini çok severim. Haberleşelim birlikte yapalım istersen yine. Bu arada bugün nasıl geçti?Estagfurullah fatmacim ya ne olacak ama ben bu diyeti bir daha yapmayi düşünmüyorum cok zor ya imdat diyeti var netten arastir onu yapmayi düşünüyorum tabi biraz kendime gelip 2.3 gun
Canim ben oyle abarti kilolar veremiyorum zatenn bugun meyve gunum 900 grm gitti cok sukur tavuk gununden kurtuldum ama sabah uyandigimda cok kotuydum bi biskrem bi elma yedim hemen kendime geldim tmm haberleselim aslinda fatmacim face kullaniyorsan haberlesmemiz daha kolay olurYa bide çoğu uzman bu tarz diyetlere karşı 5 günde bırak 5 kiloyu haftada 2 - 3 kilo bile verilmesi çok zararlıymış kas ve sudan gidiyormuş :S