5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende yeni katıldım aranıza bugün hayatımda ilk def 80.0 kg gördüm
bugün patates ile başladım sonuçlarını paylaşacağım sizlerle

Kızlar ben de baslycam ama merak ediyorum diyeti yapıp bitiren kiloları geri aldi mı diyetten sonra naptiniz kilo korumak için :/

selam bayanlar,
bende yarin patatesle baslamak istiyorum bu diyete :)

yarin kilomu ve ilk günün nasil gectigini yazicagim :)
sizlerde yazin kizlar motive edelim birbirimizi kilolarimiz gitsin

Ben diyet ve sporla 3.5 ayda 20 kiki verdim.83 kiloydu.simdi 63 kiloyum.ama 5 gunluk bir diyete ihtiyacim var ...bende yarin sebze ile baslayacagim

selam bayanlar,

bende gecen hafta basliyacagimi yazmistim ama malesef olmadi biraz hastalandim yavas yavas kendimi toparliyorum. Kismetse Carsamba günü baslamak istiyorum hadi bakalim :). Herkeze bol kilovermeler :)

benim 2.günüm ve artık 65 kg olmak istiyorum offfff hemen diyeti bırakınca akılıorum ya nasıl bi vucut yapım var ya herkes gibi yiyip yiyip almasam ne vardı sanki

selamlar bende yarın başlıyorumm. tatil günleri yapmadan bayrama kadar yapıcam

bugün 2.. gnüm çok acıktım yarın et gunu bi an evvel gelsinnnnnnnnnnnnnnnnn

benim 2.günüm ve artık 65 kg olmak istiyorum offfff hemen diyeti bırakınca akılıorum ya nasıl bi vucut yapım var ya herkes gibi yiyip yiyip almasam ne vardı sanki

Merhaba arkadaşım :) ya ben bişeyi anlamadım sana sormak istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim :) şimdi bu diyeti yaparken gün içinde acıktığımızda bişey yemeyecek miyiz ???? yani meyve gümündea acıktığımızda öğüne kadar bişey yenmeyecek mi ... sabah neyle başladıysak gün içinde yesek acıktığımızda olmaz mı ???

Kizlar simdi bi soru, lutfen cevap yazin. Ilk bes gunde bes kg veriliyor ok sonraki beser gunlerde de ayni miktarda kg veriliyo mu ?

[QUOuleysa, post: 37077059, member: 118840"]bugün 1.günüm patates yedim kahvaltıda.inşallah ii geçer beş gün destek olursanz sevinirm[/QUOTE]
ya bişey soracağım .... sadece öğünlerde mi yiyorsun yoksa arada açlık hisettiğindede yiyecek misin ... sınırsız yazdığı için tereddütte kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…