• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben zar zor kaçamak yaparak 2 kg verdm bugünde devam ettiremedm diyeti oda iyi benm için çocuk oldugu için çok zor dayandım

ayy kızlarr bugün açlıktan ölecem sandımmm valla sabahtan beri patates yemekten gına gelmişti küçük bi kaçamak yaptım yiyince pişman oldum ama yarın tam gaz devam inşallah :D

Merhaba arkadaşlar
Bende sürekli kilo verip alıyorum çünkü hep bırakıyorum sıkılıp. Bu diyette sınır olmadığından cazip geldi sadece et ve yumurta günü biraz sıkıntı gibi ama denicem bi şekilde.
Yarın bende başlıyorum 62-63 arası şuan kilom sabah aç karnına tartılıp net kilomu yazarım. Hedefim 52 olmak önümde çoookk kilo var verilicek

bende başlıyorum bugüüüün :) önce kiloma bakıcam sonrada patateslereimi haşlıcam sonra işe :) haftaya üniversitem açılıyo bu diyetide sporla desteklicem bu hafta haftayada kendi diyet listemle devam edicem ama uzun zamandır kilo veremiyorum ve aldım baya önce 5 kilodan kurtulmam gerek birbirimize destek verelim ama olur mu :)

Günaydın kızlar
Bugün ikinci günüm sebze günü. sabah domates salatalık yedim neyle başlarsak öyle devam etmek gerekmiş ama bütüngün domates salatalıkla geçermi bilmiyorum kahvaltıda başka bişi yiyemiyorum sebze olarak. Öğlende başka bi sebzeyle devam etsem olurmuki?
Dün az kaçamak yaptım malesef 1 yk menemen yedim 1 de diyet bisküvi sabh tartıldım 61.5 çıktım 400 gr gitmiş gibi. 5 günde 5 kilo beklemiyorum ben çünkü çok kilolu değilim 3 versem 5 günde süper olur benim için

3. Günümdeyimm her dakika tartılma alışkanlığımı bıraktımm, ama bugün geçen hafta 3 öğün 1er tane yediğim tauk göğüsü 1 öğünde bitiremedim sanırım tavuktan gına geldi :/ yağsız ton balığının da tadı kötüymüş çok önceden yemiştim napıcam bilmiyorum tavuğu yiyemiyorum :/ umarım haftaya daha iyi bi şeyler bulabilirim :/

sabah ve öğlen patates haşlaması yedim az öncede midem kaldırmadı artık patatesi salata vardı salata yedim gına geldi çünkü yarında sebze günüm haydi hayırlısı

Bugün 3. Günüm et günü ama ben yumurta ile değiştirdim dün sebze günümdü sebze sevmediğim için kötü geçti. Sabh domates salatalık yedim öğlen buğday gevreği yedim malesef akşamda ıspanak yedim az bişi. Karnım gece acıktığı için birazda kavun yedim ve sabh hüsranla karşılaştım 62.2 çıktı

Back