• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün 4. günüm yani meyve günü sabah armut, elma üzüm yedim cabuk aciktim doğrusu bol su içiyorum

4. günün sabahinda 2.3 kilo vermişsim :))) umarim 3.5 kilo la bitiririm diyeti iki gün aradan sonra tekrar baslicam :)

merhaba arkadaşlar;

bende bugün başladım bu diyete çok zor kilo veririm genelde umarım verebilirim. şu saate kadar 4 tane orta boydan biraz daha küçük patates yedim. ama inanılmaz açım. :(( :)) ve midem bulanıyor artık. işde olduğum için yanımda sadece 1 tane küçük patatesim kaldı:)) napıcam yaa akşam olur mu ?

slm kızlar. ben de yarın başlamayı planlıyorum. işe yarıyor mu bu yöntem gerçekten?

[QUOTE="zeyneq, post: 37392533, member: 1651Bugün 4. günüm yani meyve günü sabah armut, elma üzüm yedim cabuk aciktim doğrusu bol su içiyorum

4. günün sabahinda 2.3 kilo vermişsim :))) umarim 3.5 kilo la bitiririm diyeti iki gün aradan sonra tekrar baslicam :)[/QUOTE]
Zeynep patates gununden korkmuyorumda sebze gunu ne yedin

Benim boyum kisa canim sen daha guzel sonuclar alabilirsin ben cok zor kilo veriorum :KK43:
Umarım ikimizde veririz. Bu konuda biraz araştırma yaptım. Tuzsuz 5 gün biraz zor oluyormuş. Çok az tuz eklesek birşey olurum acaba?
Bir de sebze gününde ne yemeyi planlıyorsun? Yarından hazırlayalım, 2.gün alışveriş yapmak için hâlimiz kalmayacak.
Et günü için tavuk haşlamayı düşünüyorum, tuzsuz etin de tadı olmaz.

Günaydın kızlar, teberdem başladın mı diyete bugün?
Aç olarak 77.1 kg geldim.​

Gunaydin canım bende tartildim 57.2 geldim yine patatesim haslaniyor ben patatesi tuzsuz tuketebilirim sanırım kirmizi biber karabiberle sebze gununde bende kararsizim salatsmi yapsak pek sebzelerlede aram yok en gec yeme saati 20.00 olsun bol suyu unutma birde adim demet seninki ne

Et gunundr bende kizarmis tavuk almayi dusunuyorum disinin yagli kisimlari esime yemek olur :) ici tatsiz tuzsuz bisi onuda ben yerim :(

Gunaydin canım bende tartildim 57.2 geldim yine patatesim haslaniyor ben patatesi tuzsuz tuketebilirim sanırım kirmizi biber karabiberle sebze gununde bende kararsizim salatsmi yapsak pek sebzelerlede aram yok en gec yeme saati 20.00 olsun bol suyu unutma birde adim demet seninki ne

Et gunundr bende kizarmis tavuk almayi dusunuyorum disinin yagli kisimlari esime yemek olur :) ici tatsiz tuzsuz bisi onuda ben yerim :KK43:
memnun oldum Demet, ben de Fatma. Patatese kimyon, kırmızıbiber,karabiber ve kekik eklemeyi düşünüyorum bende. Haşlanıyor şimdi. dediğin gibi tuza gerek kalmayacak herhalde.
Kızarmış tavuk fikrin süper. ben de alayım bari.
sebze gününde közlenmiş patlıcan biber domates soğan karıştırıp gün boyu onu tüketmeyi düşünüyorum. Aklıma başka birşey gelmedi. Bu arada deniz börülcesi tuzlu bir sebze ondan da eklesem sorun olur mu acaba, tuz yerine.

Fatma nasıl gidiyor canim patatesi ne kadr baharatlar olssda tuzsuz tuketmek zor oldu. Deniz borulcesini hic yemedim bilmiyorum yarin ben salata ile gecirmeyi planlıyorum yarin çarşı gunum gun cabuk gecer ins da zorlanmam. Napalim kendime yaparken esimide aradan cikarmam lazim bugun oglende patates salatası yapicam ona :) bu arada bugun 2 bardak yeşil cay ve bir bardak form cay icicem patates kabizlik yapmasin die kahvaltida 2 küçük patates yedim

Fatma nasıl gidiyor canim patatesi ne kadr baharatlar olssda tuzsuz tuketmek zor oldu. Deniz borulcesini hic yemedim bilmiyorum yarin ben salata ile gecirmeyi planlıyorum yarin çarşı gunum gun cabuk gecer ins da zorlanmam. Napalim kendime yaparken esimide aradan cikarmam lazim bugun oglende patates salatası yapicam ona :) bu arada bugun 2 bardak yeşil cay ve bir bardak form cay icicem patates kabizlik yapmasin die kahvaltida 2 küçük patates yedim
Şuana kadar gayet iyi Demetcim. Baharatları biraz fazla ekledim, tadı hoş oldu. ben de arada şekersiz bir türk kahvesi içtim. umarım bu da yasaklar arasında değildir.
sabah 1 adet yedim, şimdi 2.yi hazırlıyorum. Suyu unutmayalım. 1 lt su içtim.

Şuana kadar gayet iyi Demetcim. Baharatları biraz fazla ekledim, tadı hoş oldu. ben de arada şekersiz bir türk kahvesi içtim. umarım bu da yasaklar arasında değildir.
sabah 1 adet yedim, şimdi 2.yi hazırlıyorum. Suyu unutmayalım. 1 lt su içtim.

bu arada şekersiz kahve serbestmiş :)

Back