• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugüm son günüm :) meyve ve Sebze günümde yediğim 2 tane form büskiviyi saymazsak tam anlamıyla uydum diyete :) 2.700 gr verdim ... bugün yumurta günüm az biraz midemi bulandırsada zar zor yedim :) bugünde 300 -400 gr gitse 5 günde 3 kilo vermiş olacağın ... hafta sonu ölçülü gidip pazartesi tekrar başlamayı düşünüyorum :)

Diyette 2.günüm bitti...yürüyüşle destekliyorum...Pazartesi sabahı son durumu yazarım buraya...Söz çünkü herkes yapıyor kimse sonucu yazmıyor...verememiş olsam bile yazacağım...

Yok arkadaş bu gidişle 1 kilodan fazla veremem ben... :/ bu arada günlük tuz ihtiyacını da tüketiyorum ben...

Yok arkadaş bu gidişle 1 kilodan fazla veremem ben... :/ bu arada günlük tuz ihtiyacını da tüketiyorum ben...
5 günde 1 kilo çok iyi aslında ayda 5-6 kilo yapar...sabah tartıldım 1.7 kg gitmiş...yarın lahana çorbası diyetine başlıyorum 1 hafta yapacağım...kaç kilo fazlan var?

Çok kilo fazlam var. : ) tartıldım ben de 1.4 gitmiş. Kaldı geriye 7 kilo...

Evet 1 kg da iyi fakat 5 kilo denince insanın beklentisi de yüksek oluyor. : )

5 kilonun içinde vücuttaki ödemde oluyor,demek ki bizde ödem yok oda iyi birşey...benimde 8 kilom kaldı...lahana çorbası diyetini araştır bence ..dönüşümlü olarak 1 ay bu 2 diyeti yapacağım veeeee kilolar gidecek :KK9:

Eveeet söz verdim yazıyorum buralara ıssız ama,Çarşamba günü başladığım diyeti -1.7 kg ile bitirdim...5 günde 5 kilo vermek mümkün değil zaten...gitsede yağdan değil sudan kastan gider ki bu sağlıklı değil...bence 5 günde 5 kilo Kafiyeli olsun diye denmiş...5 günde 1.7 oldukça iyi...yoluma başka bir diyetler devam edeceğim 10 gün sonra yine burdayım yazarım...

Ben 5 günün sonunda 1.4 vermişim. : )

şu lahana çorbasına da bakayım.

Jandarma bu arada bugün tekrar egzersizlerime başlıyorum. Umarıi daha çabuk sonuç alırım.

"jandarma" ne yaa? : ) Bu bu kafasına göre kelime düzenleyen olay beni bi gün öldürecek...

: )))

Merhaba arkadaşım :) ya ben bişeyi anlamadım sana sormak istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim :) şimdi bu diyeti yaparken gün içinde acıktığımızda bişey yemeyecek miyiz ???? yani meyve gümündea acıktığımızda öğüne kadar bişey yenmeyecek mi ... sabah neyle başladıysak gün içinde yesek acıktığımızda olmaz mı ???
sabah ne yediysen yatana kadar yemek serbesst cnm her ögün yiyebilirsin ben kaçamak yaptım hlade 3 kg rahat veriorum gerçekten güzel bi diyettt

bende bugün 2. kez başladım diyete
ama inanılmaz açım ve baş ağrım var hafif( açlıktan olsa gerek)
daha önceki yaptıgımda 58 den 54 e düşmüştüm yanılmıyorsam
şuan yine 57 kiloyum :( boyum 1.70
evet kilo problemim yok ama basenlerde biriken fazla kilolarımdan kurtulmak için yapıyorum
malum bi tek yag orda oldugu için kiloda ordan gidecektir ki
daha öncede o şekilde vermiştim zaten ama tabi dikkat etmediğim için yine eski kiloma geri döndüm
bende birde şöyle bir durum var ne kadar yersem yiyim sabit kilom 57 dir
bu sebeple 55 in altına düşmek normal şartlarda dikkat ederek zor oluyo ancak böyle şok diyetlerle tartıda düştüğünü görebiliyorum.
bu seferki hedefim yine 54 eger 54 ü bu diyetle görürsem sonrasını uzun vadeye yaymak istiyorum şekeri ve tuzu hayatımdan çıkararak.ve misafirliklerde her ikramdan değil seçtiğim 1 ikramı yiyerek:=)
malum gün mün oluyor tıka basa yükleniyorum hamur işine :kk77:
gelişmelerden haberdar ederim herkese kolay gelsin :KK54:

bende bugün 2. kez başladım diyete
ama inanılmaz açım ve baş ağrım var hafif( açlıktan olsa gerek)
daha önceki yaptıgımda 58 den 54 e düşmüştüm yanılmıyorsam
şuan yine 57 kiloyum :KK43: boyum 1.70
evet kilo problemim yok ama basenlerde biriken fazla kilolarımdan kurtulmak için yapıyorum
malum bi tek yag orda oldugu için kiloda ordan gidecektir ki
daha öncede o şekilde vermiştim zaten ama tabi dikkat etmediğim için yine eski kiloma geri döndüm
bende birde şöyle bir durum var ne kadar yersem yiyim sabit kilom 57 dir
bu sebeple 55 in altına düşmek normal şartlarda dikkat ederek zor oluyo ancak böyle şok diyetlerle tartıda düştüğünü görebiliyorum.
bu seferki hedefim yine 54 eger 54 ü bu diyetle görürsem sonrasını uzun vadeye yaymak istiyorum şekeri ve tuzu hayatımdan çıkararak.ve misafirliklerde her ikramdan değil seçtiğim 1 ikramı yiyerek:=)
malum gün mün oluyor tıka basa yükleniyorum hamur işine :kk77:
gelişmelerden haberdar ederim herkese kolay gelsin :KK54:
arkadşlar geçen gün başladım demiştim ama 2. gün devam edemedim bazı sebeplerden dolayı bu sebeple yarın yeniden başlıyorum bilginize gelişmeleri merak edenler için yazacağım

bugün 3. günümdü yani et günü e güzel gündü bence 64 kiloyla basladim diyete yarin tartilicam kendimi zayiflamis hisssediyorum dogrusu :) bakalim ne cikacak 4.günde :)

bayanlar hicuygulayan yok mu diyeti destek olalim birbirimize

Merhaba bende yarin baslamayi düşünüyorum ins guzel kilolar veririm cunku cok zor kilo veren biriyim merak ettigim et gununde neler tuketiyorsunuz

Back