5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Geri bildirim yapayım dedim bugün yeniden başlıyorum bir de ben çok sinirleniyorum böyle başlayıpta aldıkları sonuçları olumsuz olumlu yazmayana.buraya yazanların yüzde doksanı geri bildirim yapmamış.

Toplamda 2,5 kilo verdim.tek takıntım sütlü şekersiz nescafe.ondan hiç vazgeçmedim bol bol içtim.haftasonu çok yedim gerçekten insani boyutların dışında..mantıklı yemek gerekiyordu.1,5 kilo geri geldi.ben yıllardır sürekli ağır dietler yapan biriyim yaşımda kırka yakın dolayısı ile mutlaka deneyin hanımlar durgunluk döneminizde ya da özel günler öncesinde...Hadi hepimize kolay gelsin..

kaçamak yaptım malesef az önce 5 tane kaymaklı bisküvi yedim
işyerimedyim yanıma yeteri kadar sebze almamışım açlıktan ilk görüdügümü yedim

Kızlar merhaba konuyu gördüm çok mantıklı geldi ama Hollywood mu daha hızlı ve çok kilo verdirir yoksa bu mu? Şu birkaç gündür o kadar çok yiyorumki yine kendime olan saygım ve güvenim kalmadı aslında bi 5 kilo versem şimdilik beni idare edecek ama hangi diyet daha çok verdirir hala kararsızım bu arada yarın kesin başlıyorum böyle gitmez artık yeter

Kızlar ayrıca nolur birbirimizi motive edelim yapanlar/yapacak olanlar yazsın lütfen bu kilo işi özellikle yaz gününde beni deli ediyor özgüvenimi azaltıyor resmen

Yarin basliyorum ins. :) Bebis yapmam icin kilo vermem gerekiyor bende inadına gitgide kilo alıyorum bu evlilik kocama değil bana yaradi :)) bu bir baslangic olsun.birkac kilo verebilirsem motive olurum diye düşünüyorum.

Kızlar ben bugün başladım, bakalım sonuna kadar gidebilecekmiyim...bu ara hiç diyet moduna giremiyorum.Mayıs da doğum yaptım ve 73.7 kg yum(
Normal kilom 60,en iyi kilom ise 57:)
bakalım ben ne zaman zayıflayacağım...

2nci günüme sağsalim ulaştım
En son dün akşam saat 21 gibi bir başım döndü midem aniden bulandı ve birazcık çıkardım ama hemen ağzıma şekersiz sakız attım..midem sakinleşmeyince valla 7 tane badem yedim ondan da bişey olmaz sanırım...bugünü meyve gücüyle değiştirdim...sabah ılık suya limon sıkıp bir bardak içtim...bir kahve içtim...ve şimdi kahvaltımı yapıyorum...bir ince dilim karpuz,bir şeftali ve bir elma....inşallah bugünü de anlatırım...

Ucuncu gunumdeyim iki gunde toplam 1.7 kg vermisim 67.3 kg baslamistim suan 65.6 kg gosterdi tarti. Dun basagrisi ve mide bulantim vardi ama yinede bozmadim dun fazladan bir dilim karpuz yedim aksam fazla su icemiyorum malesef ve sekersz cay icemiyorum bu yuzden dun birkac tatlandirici kullandim. Bugun et gunumdeyim yagsz tavada uc kucuk kofte kizartiyorum. Herkese bol sans kizlar yemege bagimli kisiler olarak ac kalmak zor ama yinede bunun icin deger. Artik aynaya baktigimizda iste bu diyebilelim. Ayrica ben geceleri yatmadan yarim saat once yogurt limon ve pul biberden olusan bir karisim yiyiyorum hem bagirsaklar calisiyor hem yag yakiyor. Denemenizi tavsiye ederim. :)

pazartesi bende bu diyete dahil oluyorum inş yapanlar kaç kilo verdiniz ve ne kadar sürede bizimlede paylaşır mıısnız :)

Bugun 4.gun lakin dun et gunumdu dun yedigim uc ogunde 6 kofte bir kac tanede siyah uzum yedim bu sabah tartildigimda 200 gr aldigimi gordum nasil oldu anlamadim regl donemimede iki gun var ondan dolayimi boyle oldu bilmiyorum. acikcasi cok uzuldum

kızlar bende bugün baslıyorum mayısta dogum yaptım mayıstan bu yana 5 kg aldım 70 kg şuan ve 65 olmak heedfim hadi birbiriize destek olalım ben hep bu diyetle kg verdm bas agrısı dışında hi bi yan etkisi yok kaçamakta yapsak verioz 5 kg olmasa 3 versem gene yeter bana

Bugun 4.gun lakin dun et gunumdu dun yedigim uc ogunde 6 kofte bir kac tanede siyah uzum yedim bu sabah tartildigimda 200 gr aldigimi gordum nasil oldu anlamadim regl donemimede iki gun var ondan dolayimi boyle oldu bilmiyorum. acikcasi cok uzuldum
hiç kaçamak yaptınmı cnm

B dün yazmıştım ama şimdi farkettim ki "cevapla"ya basmamışım:)ben cuma başladım yazmıştım ,73.7ile başladım 3.günün sabahı 71.5dim...yani dün sabah..dün normal yaşama döndüm ama tabiki az yiyerek...sabahları limonu ılık su mutlaka içiyorum,ve birde ekmek olarak wasa yiyorum.(bilmeyenler için wasa kalorisi çok düşük olan kuru ekmek.büyük marketlerde satılıyor hani şu M yle başlayan market...)
Bol spor yapıyorum ve bol su tüketiyorum.
Karar verdim haftada 2günlük kürler yapacağım birde..1gün meyve günü 1gün sebze salata günü...5gün perişan olmaktan vazgeçtim yani:)
Yarın küre başlarım etkisini yazarım...

Bende Mayıs ta doğum yaptım,senin ayın kaçı??erkek mi kız mı merak ettim...hiç bu kadar şişman olmamıştım ben(2.doğumum)

Bende Mayıs ta doğum yaptım,senin ayın kaçı??erkek mi kız mı merak ettim...hiç bu kadar şişman olmamıştım ben(2.doğumum)
MAYISIN 21 DOGUM Yptım kızım oldu cnm senin bebiş kaç kg acaba kaç kg dogdu benm kız 3 kg dogdu şuan 6 kg

ay çok acıktım ne zor açlık yaa bide çocuk emziirince dha bi zor kızlar yarın meyve günü yapcam olur demi kızlar

bende dün basladım kızlar 76.5 ile basladım bu sabah 74.4 çıktım regl günümdeyim hemde :) yarın et günü et yerine yumurta yesek olur mu bayanlarrr???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…