• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

İnş gider tesekkur ederim simdi Nasil besleniyorsun 1 gün olmuş ama geri donen kilo oldu mu

tabi biter bitmez eski yeme şeklime dönmedim:20:
sabahları etimekle kahvaltı yapıyorum
şekeri ve fazla tuzu hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum bu konuda iddalıyım :41:
öğlen yine meyve
akşamlarıda yaptıgım yemekten az porsiyon ekmeksiz
geri dönen kilom olmadı ama 500gr ım geri geldi :))
dediğim gibi bu 2 günlük ödül süresinde de abartmadım asla
abartsaydım belki gelirdi kilolar hemen:26:

Merhaba arkadaşlar,

Aranızda bugün başlayan birileri var mı? Ben bugün başladım patates ile... İnşaAllah işe yarar, başlayan varsa beraber devam edelim.

tabi biter bitmez eski yeme şeklime dönmedim:20:
sabahları etimekle kahvaltı yapıyorum
şekeri ve fazla tuzu hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum bu konuda iddalıyım :41:
öğlen yine meyve
akşamlarıda yaptıgım yemekten az porsiyon ekmeksiz
geri dönen kilom olmadı ama 500gr ım geri geldi :))
dediğim gibi bu 2 günlük ödül süresinde de abartmadım asla
abartsaydım belki gelirdi kilolar hemen:26:

Evet her diyet sonrasi için geçerli aslında kitliktan cikmis gb herşeyi yersek geri gelir kilolar sağol cevaplar için oğlumla ilgilenmem lazim cikiyorum iyi geceler inş istediğin kiloya inersin biran önce

bugün ilk günüm şimdiye kadar 3 patates baharatlayıp yedim
1 kupa yeşil çay ve 1 lt su içtim

boy:160
kilo:70.2

inşallah gidecek bu kilolar ama ben cok iradesizim inşallah dayanabilirim

mrb kızlar ben yarın başlıyorum malum pazartesi daha önce yaptığımda 4. güne kadar yaptım regli olup bırakmıştım bu sabah kilom 63.7 5. günün sonunda 60 ı görürüm umarım varmı benle başlayacak olan diyete

Ben de diete bugün başlıyorum.Hepimize Allah sabır versin.Zor bir diete benziyor.Bugün patates günü benim kilom 69.Uzunca bir zamandır bu kiloda takılı kaldım hedefim sıçrama yapmak 2 kiloya bile razıyım anlayacağınız.

Bugün patates günü birazdan bir kilo kadar haşlayacağım.Yalnız sabahtan bu sayfayı keşfetmediğimden bir sütlü şekersiz neskafe içmiş oldum.Yine de devam etmek istiyorum.

Gün içinde de ara ara girip nasıl gittiğini yazar paylaşırsanız motive ederiz birbirimizi.Gazamız mübarek olsun :D:D:D

kızlar ben yarın başlıyorum bana eşlik edicek kimse var mı daha önce denemiştim işe yaramıştı ama çok zorlandım desteğe ihtiyacım var:(

Fıstıklar Merhaba ,
Karabuğday diyeti ile ilgili bütün yorumları okudum neredeyse ama hiçbir yorumda tam kullanım şekli belirtilmemiş.
Kullanım şekli , Uygulaması ,Sonucunu net bir şekilde söylemenizi rica ederim .:)

Back