• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bol su ic canim tikiyo. Halsizligini de alir. Et günümde ben sabah ton baligi yemistim ac karnina. Tum gun mide bulantisindan geberdim. Normalde cok severim ama.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen öyle sabah kahvaltıda 2 çatal aldıgımla kaldım akşama geç saaate kdr
bide light olunca ben sevmedim normalini yeseydim keşke:26:
meyve günüm bgn
2 dilim karpuz 2 kayısı 2 erik 1 elma :52::52::52: valla yedim billa yedim napim yaaa açım açççççç:56::56::56::56:

aynen öyle sabah kahvaltıda 2 çatal aldıgımla kaldım akşama geç saaate kdr
bide light olunca ben sevmedim normalini yeseydim keşke:26:
meyve günüm bgn
2 dilim karpuz 2 kayısı 2 erik 1 elma :52::52::52: valla yedim billa yedim napim yaaa açım açççççç:56::56::56::56:
Erik tok tutar. Kayisi metabolizmayi calistirir. Karpuzun kalorisi yuksekmis oyuzden cok yeme. Elma herzaman faydali bi meyve zaten

Erik tok tutar. Kayisi metabolizmayi calistirir. Karpuzun kalorisi yuksekmis oyuzden cok yeme. Elma herzaman faydali bi meyve zaten

karpuzu fazla kaçırdım sanırım zaten :17: 55.2 kg bu sabahta
dünden bugüne hiç vermemişim:19:
bugün yogurt yiyeceğim 5.günüm artık bitti şükür:32:
yrn sabah tartıldıgımda total kaç kilo gitti yazarım

Yaaa ne guzel vermissin tebrk ederm hergn tartlmiorm vrrmedysem moralim bozulur birakirm cunku :) 5.gun snunda yaz mutlaka

selam hanımlar ve bu sabah itibariyle 5.gün bitmiş bulunmakta
58.1 maceram 54.9 olarak son buldu :16:
bence iyi ben memnunum sadece 5 de 5 yapamadım:27:
o da 3.günün kaçamagından olsa gerek :1:
bundan sonrasına daha hafif diyetlerle devam edeceğim :D son 2 kilo zaten

Tebrok ederimm:) gorunusunde bi degism Oldmu merak ettm

Tebrok ederimm:) gorunusunde bi degism Oldmu merak ettm

sadece göbek kısmındaki fazlalık artık görünmüyor ama basenler bacaklar hala aynı
onlarıda sporla eriticem buda bana 2 3 kiloya mal olucak yani çok bişey yok artık
bu diyet beni çok zorladı daha hafif ama spor takviyeli bişeyler düşünüyorum uzun vadede ama kalıcı:34:

bende yarın başlıyorum benimle yapmak isteyen var mı acaba?

geçen denediğimde 2 kilo verebilmiştim biraz zor bi diyet ama olsun deneyeceğimm

bu diyeti bende cok duydum deneyebilirim aslinda sonucta ac kalmiyorsun sadece saglikli yagsiz ve ayni şeyi yemen gerekiyor aksama kadar yumurta yiyemem:)) midem bulanir ama onun yerine yagsiz yogurt yerim :) eger ise yararsa bende yazarim kilo verirsem zayiflama hapida kullaniyorum belki cift etki olur

bu diyeti bende cok duydum deneyebilirim aslinda sonucta ac kalmiyorsun sadece saglikli yagsiz ve ayni şeyi yemen gerekiyor aksama kadar yumurta yiyemem:)) midem bulanir ama onun yerine yagsiz yogurt yerim :) eger ise yararsa bende yazarim kilo verirsem zayiflama hapida kullaniyorum belki cift etki olur

Zaten benim midemi bulandıran o yağsız yoğurt oldu o gün hiç bişey yiyemedim ama tabi buna rağmen 2-3 kilo verdim

Tebrik ederim kilonun az olmasına rağmen çok güzel vermissin genel olarak ne yedin tamam ilkgun has. Patates 2 gün sebzeyi Nasil yedin yemek mi yaptin yoksa çiğ mi yedin 3gun ne tercih ettin et tavuk köfte 4 gun hangi meyveleri yedin 5 gün yumurta bana yasak sut yoğurt tercih edecegim 3 ogün mu yedin yoksa aciktikca mi cay kahve ictin mi yeşil cay spor takviyesi yaptin mi ne kadar çok soru sordum ama yakin zamanda yapip sonuç alan birisi olarak yardim lütfen

Tebrik ederim kilonun az olmasına rağmen çok güzel vermissin genel olarak ne yedin tamam ilkgun has. Patates 2 gün sebzeyi Nasil yedin yemek mi yaptin yoksa çiğ mi yedin 3gun ne tercih ettin et tavuk köfte 4 gun hangi meyveleri yedin 5 gün yumurta bana yasak sut yoğurt tercih edecegim 3 ogün mu yedin yoksa aciktikca mi cay kahve ictin mi yeşil cay spor takviyesi yaptin mi ne kadar çok soru sordum ama yakin zamanda yapip sonuç alan birisi olarak yardim lütfen

merhabalar. kilom az ama fazla kilolarım tek bi yerde biriknce hoş durmuyor diyeti yapma sebebim buydu açıkcası
günde 3 lt su tükettim öncelikle su içmeyi hiç ihmal etmedim
spor olarakda akşamları 1 saat yürüdüm eşimle
1 gün =sabah 2 küçük patates öğlen 1 patates akşam 2 patates-aralarda yeşil çay siyah çay kahve şekersiz
2 gün=sebze olarak salata tükettim marul sogan domates salatalık dereotu maydonoz limonda sıktım
3 gün= ( en zorlandıgım gün) light ton balıgı almıştım sabah 2 3 kaşık onu yedim öğleni es geçtim akşamda 1 sigara böreği kaçamak yaptım
çünkü midem çok bulanmıştı light ton balıgından. bunun yerine fırın poşetinde tavukda yapabilirsin baharatlı:34:
4 gün=2 erik 2 kayısı 1 elma 1 karpuz diğer öğünlerde de aynı şekilde
5 gün= sadece yagzı yogurt çünkü bende yumurta yiyemeyenlerdenim en çok açlık hissettiğim gündü diyebilirm

başka sormak istediğin varsa sorabilirsin :34:

merhabalar. kilom az ama fazla kilolarım tek bi yerde biriknce hoş durmuyor diyeti yapma sebebim buydu açıkcası
günde 3 lt su tükettim öncelikle su içmeyi hiç ihmal etmedim
spor olarakda akşamları 1 saat yürüdüm eşimle
1 gün =sabah 2 küçük patates öğlen 1 patates akşam 2 patates-aralarda yeşil çay siyah çay kahve şekersiz
2 gün=sebze olarak salata tükettim marul sogan domates salatalık dereotu maydonoz limonda sıktım
3 gün= ( en zorlandıgım gün) light ton balıgı almıştım sabah 2 3 kaşık onu yedim öğleni es geçtim akşamda 1 sigara böreği kaçamak yaptım
çünkü midem çok bulanmıştı light ton balıgından. bunun yerine fırın poşetinde tavukda yapabilirsin baharatlı:34:
4 gün=2 erik 2 kayısı 1 elma 1 karpuz diğer öğünlerde de aynı şekilde
5 gün= sadece yagzı yogurt çünkü bende yumurta yiyemeyenlerdenim en çok açlık hissettiğim gündü diyebilirm

başka sormak istediğin varsa sorabilirsin :34:

Tesekkur ederim bende su cok icerim 3 4 lt ama disari cikip yurume imkanim yok malesef evde yapabildigim kadar artik midenin bulanmasi kotu olmus benide dusunduruyor o gun en iyisi yagsiz kiymadan kofte yapim bi soru daha aralarda aciktikca yedin mi ?

Tesekkur ederim bende su cok icerim 3 4 lt ama disari cikip yurume imkanim yok malesef evde yapabildigim kadar artik midenin bulanmasi kotu olmus benide dusunduruyor o gun en iyisi yagsiz kiymadan kofte yapim bi soru daha aralarda aciktikca yedin mi ?

sadece meyve günü arada 2 3 kayısı yedim o kadar diğer günler acıktıkça yemedim öğünlerde sadece
spor yapmasanda garanti 3 kilo verceğine inanıyorum çünkü 3 kesin gidiyor okuduguma göre

Back