- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #18.481
gerçekten kılo veren varmı birebir uygulayıp merak ettm okudum ilk sayfadan
yaa gerçektenmı bende yarın baslıyorum patatesleeCnm bugün uçuncu günüm ve çok tokum tavuk hasladim birde köfte sabah tartildim yani ikinci günde başlarken 64.6 idim sabah62.9 rum bakalim bu sabah kaç cikacakkk
anladım bakalım bende başlıyorum yarın patatesleBurada olmayan bi arkaşım 10dan fazla kg verdi bu diyetle.Üstelik 4 aylık bebek emziriyordu.Sütünü de etkilememiş.Ben bgün başladım ama yumurta çok ağır geldi bana.Baş ağrım hiç kesilmedi.Akşamı zor ettim.Yarın patates yapacağım.Yada meyve.Bakalım yarın sabah kaççıkacak kilom?
yaa gerçektenmı bende yarın baslıyorum patatesleeinşallah verecez bakalım siz sporda yapıyomusunuz bıde ogun tek tavuk yada et yada balık yemıyozmu karıştırabiliyomuyuz
kızlar bende bugun başladım bakalım ama cok acım yaa bıde bişe soracam mesela tavuk balık yerken nasıl yapıyosunuz içine bişeyler ekleye bılıymusun onu merak ettım mesela tavugu haslarken patates sogan eklesek suyunu ıcmesek onları yesek olurmu kı
yaa bende öyle yapsam olurmu kı bıde patatesı nasıl yedın sen ben salatasını yapsam tuzsuz yagsız öyle olurmu acaba ben tek doymuyorm yaa senn kaçncı gunnBen tavuğu hadldim pulbiber koydum suyunu da ictimm birde köfte tlywfim yanindaaa
yaa bende öyle yapsam olurmu kı bıde patatesı nasıl yedın sen ben salatasını yapsam tuzsuz yagsız öyle olurmu acaba ben tek doymuyorm yaa senn kaçncı gunn
yumurtayı bende yıyememm ben o gun yogurtla geçiştirecem ama patatesı tek yedın yanııbenm bugün 4. meyve günü patatesi hşladım ben yedim öyle sadece sebze günündede domatesli biberli soğanlı mantar yaptım 5 tabak yedim ..tavuğu haşlama yaptım meyve günü biraz zor geçiyo regl olmuşum sıcak yemek istiyo vücut ama bozmayacam yarını bekliom yumurta çok seviyorummmmm
yumurtayı bende yıyememm ben o gun yogurtla geçiştirecem ama patatesı tek yedın yanııvalla çok kötüyüm ben ya 4.gun kaç kılo verdın bıde benm hıç su içesm gelmıyoo normalde çok su ıcen bırıyım ben neden böyle oldukı mıde boş dıyemı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?