5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

gerçekten kılo veren varmı birebir uygulayıp merak ettm okudum ilk sayfadan

Burada olmayan bi arkaşım 10dan fazla kg verdi bu diyetle.Üstelik 4 aylık bebek emziriyordu.Sütünü de etkilememiş.Ben bgün başladım ama yumurta çok ağır geldi bana.Baş ağrım hiç kesilmedi.Akşamı zor ettim.Yarın patates yapacağım.Yada meyve.Bakalım yarın sabah kaççıkacak kilom?

Cnm bugün uçuncu günüm ve çok tokum tavuk hasladim birde köfte sabah tartildim yani ikinci günde başlarken 64.6 idim sabah62.9 rum bakalim bu sabah kaç cikacakkk
yaa gerçektenmı bende yarın baslıyorum patatesleeinşallah verecez bakalım siz sporda yapıyomusunuz bıde ogun tek tavuk yada et yada balık yemıyozmu karıştırabiliyomuyuz

anladım bakalım bende başlıyorum yarın patatesle

yaa gerçektenmı bende yarın baslıyorum patatesleeinşallah verecez bakalım siz sporda yapıyomusunuz bıde ogun tek tavuk yada et yada balık yemıyozmu karıştırabiliyomuyuz

Ben hem köfte hem tavuk yedimsabah ne yeden akşamda onu yiyeceksin sabah ikisini bir arada yedim akşamda spor yapamadimm bebek varrrr

Günaydınlar

İlk gün dışında sadece 100 gr verdim, dün de kilo verememişim.

Yani 3 günde toplam 500 gr. Ben bunu kalori sayarak da veriyordum zaten. Yani benim için etkili olmadı, bırakıyorum diyeti ben

İlk defa bir diyet yöntemi denedim o da olmadı.

Fazla kilosu olanlarda daha iyi sonuç veriyor sanırım.

kızlar bende bugun başladım bakalım ama cok acım yaa bıde bişe soracam mesela tavuk balık yerken nasıl yapıyosunuz içine bişeyler ekleye bılıymusun onu merak ettım mesela tavugu haslarken patates sogan eklesek suyunu ıcmesek onları yesek olurmu kı

Ben tavuğu hadldim pulbiber koydum suyunu da ictimm birde köfte tlywfim yanindaaa

yaa bende öyle yapsam olurmu kı bıde patatesı nasıl yedın sen ben salatasını yapsam tuzsuz yagsız öyle olurmu acaba ben tek doymuyorm yaa senn kaçncı gunn

benm bugün 4. meyve günü patatesi hşladım ben yedim öyle sadece sebze günündede domatesli biberli soğanlı mantar yaptım 5 tabak yedim ..tavuğu haşlama yaptım meyve günü biraz zor geçiyo regl olmuşum sıcak yemek istiyo vücut ama bozmayacam yarını bekliom yumurta çok seviyorummmmm

yumurtayı bende yıyememm ben o gun yogurtla geçiştirecem ama patatesı tek yedın yanıı valla çok kötüyüm ben ya 4.gun kaç kılo verdın bıde benm hıç su içesm gelmıyoonormalde çok su ıcen bırıyım ben neden böyle oldukı mıde boş dıyemı:44:

Bende co k su icmedimm...m bozma sakin ben sabah 61.9 ciktim 64.6 ile baslamistimmmm

Ben 3 günde 3 kilo verdim. Dukan seyir evresiyle :) protein ağacı çıkacak yakında

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım... 1 buçuk sene önce evlendim evlendikten sonra tam 19 kilo aldım şuan 89 kiloyum boy 1.67 kendimden nefret eder oldum o derece psikolojim de bozuldu... hamile falan da değilim bi doğum yapmaya kalksam hepten altından kalkamam pazartesi günü ben de başlamayı düşünüyorum. haftaya cuma akşamı tartıldığımda bir değişiklik olup olmadığını paylaşırım

Benim de psikolojimi alt üst eden kilolarimla basim dertte.Ne yapsam olmuyor,su kör bogazima hakim olamiyorum.Ikinci cocugu istiyoruz,esime söyleyemiyorum ama sirf bu kilolar yüzünden hamile kalmaktan korkuyorum.Allah yardimcimiz olsun.Insallah ben de pazartesi basliyorum bu diyete.Artik son umudum bu.Eger basarili olursam sonuclari yazarim.Hepinize kolayliklar diliyorum...

iyi akşamlar herkese,topiği çok okuyamadım ara ara okudum ama anladığım kadarıyla 5 günde 5 kilo verene çok rastlamadım.Ama canım bu diyeti çekti,yapmak istiyorum.5gün yapıp sonra karatayla korumaya geçemk isityorum.normalde karataya uygun (ara sıra kaçamaklar dışında)korumadayım .ama 2-3 kilo versem de güzel olur.yarın başlıycam ama sıra ilk sayfadaki gibi mi olmak zorunda ,yani ben ilk gün yumurtayla başlayamaz mıyım?

Bugün basladim bu diyete.Dün aksamdan kocaman bir tencere patates hasladim.Sabahtan beri tabak tabak patates yiyorum ama yine de midem kaziniyor,hic bir sey yememisim gibi.Yarin sebze günü,patatesle bile doymayan ben,acaba sebze meyve günlerinde ne yapacagim 😞
Benzer durumu yasayanlar var mi??? Diyeti bozmak istemiyorum,bu son sansim sanki...Ah su kilolar...!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…