• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar dünü 4 patates le geçirdim 1 hurma ve 1 kaşık çorbadan başka kaçamağım olmadı şükür ama sadece 100 gr vermişim 80.7 olmuşum:((( fena motivasyonum kırıldı moralim bozuldu yaa :( bu patates herkese kilo verdirse bana yarar zaten :((2 lt su 2 fincan form çayı ve yeşil çayımıda içmeme rağmen 100 gr vermişim :( ben cumaya kadar 500 gr zor verecem galiba:43:

günaydın kızlar dünü 4 patates le geçirdim 1 hurma ve 1 kaşık çorbadan başka kaçamağım olmadı şükür ama sadece 100 gr vermişim 80.7 olmuşum:((( fena motivasyonum kırıldı moralim bozuldu yaa :( bu patates herkese kilo verdirse bana yarar zaten :((2 lt su 2 fincan form çayı ve yeşil çayımıda içmeme rağmen 100 gr vermişim :( ben cumaya kadar 500 gr zor verecem galiba:43:

Kilo vermek aslında bir günde belli olan bir şey değil, en az 10 gün aynı kiloda sabit kalacaksın ki kilo alıp verdiğin belli olsun. Şu an ara dönemdeyiz bence takma kafana. nasıl ki diyet biter, haftasonunu da kazasız belasız atlatırız o zaman belli olacak kilo alıp vermediğimiz.

Ben motivasyon olsun diye her gün tartılıyorum, yoksa bir günlük farkın bi anlamı yok.

Kilo vermek aslında bir günde belli olan bir şey değil, en az 10 gün aynı kiloda sabit kalacaksın ki kilo alıp verdiğin belli olsun. Şu an ara dönemdeyiz bence takma kafana. nasıl ki diyet biter, haftasonunu da kazasız belasız atlatırız o zaman belli olacak kilo alıp vermediğimiz.

Ben motivasyon olsun diye her gün tartılıyorum, yoksa bir günlük farkın bi anlamı yok.

ama verecek olan 1 gündede farkeder vereceğini ööle değilmi ben zaten çok çabuk kilo alıp çok zor veririm biliyorum kendimi ya çok az vereceğim yada veremeyeceğim :( bu arada ilk defa böyle bi diyet uyguluyorum hep diyetisyen diyeti yapardım ama en son onunlada zor verince bıkkınlıkla beraber saldım çayıra mevlam kayıra modundaydım :) bu diyetle biraz umutlanmıştım verenleri görünce :43: aahhh ahhh boşa yapacam gibi geliyo ama cumaya kadar bırakmayacam inşallah.. şimdi kahvaltımı yapayım bari boll yeşillikten ve ıspanak kavurmasından oluşan :)

bu sabah kalktım acaip bir baş ağrısı ile ama pes etmedim gece bebek 3 buçuğa kadarda uyutmadıı .....11 de kalktım domates sogn biber mantar pişirdim 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile azıkta tuz attım tansiyonum çok düşük çünkü 1 tabak yedimmm 1 domates 1 salatalıkta yedimmm

Günaydın kızlarrr nasılsınız
tebrikler bir günü geride bıraktım güzel sonuçlar alırız inşallah en sonuna
ben de sabah tartıldım 80,9 du :))) sadece 100 gramcık ama düncok fazla kaçamakyapmıştım öyle böyle dgil..
bugun güne yeşil çay içerek başladım :D

gün içi içinde brokoli havuç beyaz lahan karnıbahar domates ve bol baharatla bunları hasladım :D
yagsız tutsuz :D
biraz limon kullanırım bunu da marulla beyaz lahanayşa yiyecegim marulu ekmek niyetine kullanıyorum
sabah bir kibrit kutusu kaar beyaz peynir yedim :o kaçamak olaraaaakkkk

bir de yogurt yiyebiliyor muyuz fat free????
bu konuda yardımcı olur musunuz ??

kızlar fena canım sıkkın az önce çocuklara meyve hazırlarken dayanamadım elma portakal ne varsa gönderdim :((( hem pişmanım hem değilim bu diyete başlamakla sanırım yanlış yaptım irademi kontrol altına almam çok zor oldu yaa kahvaltı hazırlarken zeytinde peynirde bile gözüm kalmıştı yaa bu kadar da olurmu benm gözüm aç galiba diyorum kendi kendime :52: ben yine diyetisyenimin verdiği diyete dönecem galiba herşeyden az az yiyip önce gözümü doyurmam lazım:27: hem vermem gereken en az 15 kilom var dişimi sıkıp diyetmi yapmaktan başka çarem yok:43: keşke bende çoğunuz gibi 50 li 60 lı kilolarda olsamda böyle diyetlerle hedefe ulaşabilsem:50: hepinize başarılar diliyorum ben dayanamadım siz başarın inş :16:

kızlar 0 kaçamakla ilgün sonucu 64.6 ile başladım sabah 63.4 tüm :) yüzüm güldüüüüüü

Tebrikler:46::46::46:
kızlar fena canım sıkkın az önce çocuklara meyve hazırlarken dayanamadım elma portakal ne varsa gönderdim :((( hem pişmanım hem değilim bu diyete başlamakla sanırım yanlış yaptım irademi kontrol altına almam çok zor oldu yaa kahvaltı hazırlarken zeytinde peynirde bile gözüm kalmıştı yaa bu kadar da olurmu benm gözüm aç galiba diyorum kendi kendime :52: ben yine diyetisyenimin verdiği diyete dönecem galiba herşeyden az az yiyip önce gözümü doyurmam lazım:27: hem vermem gereken en az 15 kilom var dişimi sıkıp diyetmi yapmaktan başka çarem yok:43: keşke bende çoğunuz gibi 50 li 60 lı kilolarda olsamda böyle diyetlerle hedefe ulaşabilsem:50: hepinize başarılar diliyorum ben dayanamadım siz başarın inş :16:

Bence de diyetisyenin önerisine uy. Nihayetinde o uzman olan kişi. Biz burda kendimizce kilo vermeye çalışıyoruz sadece. Ne bilgimiz o kadar, ne de deneyimimiz.

ya kızlar bende çok pis irade var bazen korkuyorum kendimden akşam koca neler yedi banamısın demedim inadım tutunca hııııııh yemiyorum ...sabah başım gözüm döndü ağzıma lokma sürmedim sebze yemeğim hazırlanaana kadarrr fenayım ben haaaaaa

Bugünkü mantar sitem çok guzeldii birşey soracm yarim.n tavuk göğsü corbasi yapsam salcasiz baharatla suyunu da icsem olarmiiki. Yardimmm et gunundeee

Yoğurt ve portakal suyu dışında hiç kacamak yapmadım oleeey. Bugün cok doyurucu gidiyor yarinda 3 öğün yagsiz tuzsuz omlet yemeyi düşünüyorum:56:

Bugünkü mantar sitem çok guzeldii birşey soracm yarim.n tavuk göğsü corbasi yapsam salcasiz baharatla suyunu da icsem olarmiiki. Yardimmm et gunundeee

Bence olabilir, yağ yok tuz yok, bayağı haşlama işte.

Yoğurt ve portakal suyu dışında hiç kacamak yapmadım oleeey. Bugün cok doyurucu gidiyor yarinda 3 öğün yagsiz tuzsuz omlet yemeyi düşünüyorum:56:

Senin de yarın et günü değil mi:44:

Bugün Kilo Bildirenlerle Yenilenen Listemiz[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Baş.[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Salı[/TD]
[TD]Çar[/TD]
[TD]Per[/TD]
[TD]Cuma[/TD]
[TD]Cmt[/TD]
[/TR]