- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi incilideniz
- #18.441
Bu arada bu sabah tartıldım, 51.2'ydi kilom.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar dünü 4 patates le geçirdim 1 hurma ve 1 kaşık çorbadan başka kaçamağım olmadı şükür ama sadece 100 gr vermişim 80.7 olmuşum(( fena motivasyonum kırıldı moralim bozuldu yaa bu patates herkese kilo verdirse bana yarar zaten (2 lt su 2 fincan form çayı ve yeşil çayımıda içmeme rağmen 100 gr vermişim ben cumaya kadar 500 gr zor verecem galiba
Kilo vermek aslında bir günde belli olan bir şey değil, en az 10 gün aynı kiloda sabit kalacaksın ki kilo alıp verdiğin belli olsun. Şu an ara dönemdeyiz bence takma kafana. nasıl ki diyet biter, haftasonunu da kazasız belasız atlatırız o zaman belli olacak kilo alıp vermediğimiz.
Ben motivasyon olsun diye her gün tartılıyorum, yoksa bir günlük farkın bi anlamı yok.
kızlar 0 kaçamakla ilgün sonucu 64.6 ile başladım sabah 63.4 tüm :) yüzüm güldüüüüüü
kızlar fena canım sıkkın az önce çocuklara meyve hazırlarken dayanamadım elma portakal ne varsa gönderdim (( hem pişmanım hem değilim bu diyete başlamakla sanırım yanlış yaptım irademi kontrol altına almam çok zor oldu yaa kahvaltı hazırlarken zeytinde peynirde bile gözüm kalmıştı yaa bu kadar da olurmu benm gözüm aç galiba diyorum kendi kendime ben yine diyetisyenimin verdiği diyete dönecem galiba herşeyden az az yiyip önce gözümü doyurmam lazım hem vermem gereken en az 15 kilom var dişimi sıkıp diyetmi yapmaktan başka çarem yok keşke bende çoğunuz gibi 50 li 60 lı kilolarda olsamda böyle diyetlerle hedefe ulaşabilsem hepinize başarılar diliyorum ben dayanamadım siz başarın inş
Bugünkü mantar sitem çok guzeldii birşey soracm yarim.n tavuk göğsü corbasi yapsam salcasiz baharatla suyunu da icsem olarmiiki. Yardimmm et gunundeee
Yoğurt ve portakal suyu dışında hiç kacamak yapmadım oleeey. Bugün cok doyurucu gidiyor yarinda 3 öğün yagsiz tuzsuz omlet yemeyi düşünüyorum
Sabah ne ile başladıysan tüm gün onunla gitmen lazım, tavukla başlarsan tavukla günü kapatıyorsunşimdi gittim 1 tavuk aldım derisini yüzüp kaynatacam birde tekirdağ köfte aldım çeşit olsunnn