• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün Kilo Bildirenlerle Yenilenen Listemiz[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Baş.[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Salı[/TD]
[TD]Çar[/TD]
[TD]Per[/TD]
[TD]Cuma[/TD]
[TD]Cmt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lavin[/TD]
[TD]51.6[/TD]
[TD]48[/TD]
[TD]51.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gofredo[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ssevmm[/TD]
[TD]80.8[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]80.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karadenizli[/TD]
[TD]66.7[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tucemaydin[/TD]
[TD]66[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gececek[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunagokan[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD]63.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrsseker18(Önde Başladı)[/TD]
[TD]63.4[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD]61.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

eline sağlık cnm ama başlangıç kilom 64.6 benim bu arada hem köfte hem tavuk yiyecem sabah birer parçaa

Merhaba bayanlar
Ben 1,76 boyunda, 74,8kg bir bayanım.6 ayını dün bitirmiş bir prensesim var.Çok sütüm olmasa da emziriyorum kuzumu.Bu diyetle bi sürü kilo veren bi arkadaşım var.Üstelik 4 aylık bebeğini emzirirken başladı diyete.Sütünü de etkilememiş. Sağlığı da iyi.Bende bugün başladım bu diyete.Ama patatesle değil yumurtayla başladım.Üstelik sabah 1 dilim ekmekle kahvaltımı da ettim.Yani sıkı bir diyet yapmayacağım.Bakalım sonucum ne olacak?Listeye beni de eklerseniz sevinirim.Bugün sabah tartıldım 74,8 çıktım.Amacım 68 olmak.:21::21::21:

Bugün et günüm geç yaptim kahvaltimi bugün bebisimide alip yuruyecm simdi kilo bildirimim
Bqsladigim gunn 64.6
1. Gün 63.4
2. Gün 62.9 superrrrrr

Bugün et günüm geç yaptim kahvaltimi bugün bebisimide alip yuruyecm simdi kilo bildirimim
Bqsladigim gunn 64.6
1. Gün 63.4
2. Gün 62.9 superrrrrr

:nazar::nazar::nazar:

Maalesef ben sadece 100 gr verebilmişim.
Ben sebze gününde hiç doyamadım. ama et iyiymiş, doyuyorum en azından.

Bqsladigim gunn 64.6
1. Gün 63.4
2. Gün 62.9 superrrrrr

Ayy ne güzel veriyorsun.Tamı tamına uyuyor musun diyete?Mesela ekmeksiz yumurta nasıl yenir?Yada kahvaltı da sebze yada et nasıl olur?Hiç mi bikaç lokmalık kaçamakların olmuyor?Mesela ben az önce 2 yudum gazoz içtim dayanamadım.Kızım da grip.Sürekli ayakta ve kucaktayım.Halsiz kaldım sanki.3 tane de yumurta yedim sabahtan beri.

Kızlar nasıl verıyosunuz 5 gunde 5 kılo lutfen banada yardımcı olurmusunuz

Topiği ilk sayfasında ayrıntılarıyla yazmış arkadaş.Ben bugün başladım.Patatesle başlanıyor normalde ama ben yumurta ile başladım.Canım istemedi patates.Bakalım günler yer değiştirince de işe yarıyor mu?:51:

Ayy ne güzel veriyorsun.Tamı tamına uyuyor musun diyete?Mesela ekmeksiz yumurta nasıl yenir?Yada kahvaltı da sebze yada et nasıl olur?Hiç mi bikaç lokmalık kaçamakların olmuyor?Mesela ben az önce 2 yudum gazoz içtim dayanamadım.Kızım da grip.Sürekli ayakta ve kucaktayım.Halsiz kaldım sanki.3 tane de yumurta yedim sabahtan beri.

Vallaha hic kaçamak yapmadimm sebze günümde yagsiz sebze yemeği yaptim beş tabak falan yedim acikmaya firsat vermeden yiyorum bide dun aksam misafir vardi tayli kurabiye koydum ama ben yemedim emeğin boşa gitmesin biktim baslayip bozmaktan fakat ben azda olsa tuz koyuyorum düşük tansiyon var bende bide bebek var emzirmiyorum ama kacamk yapma ne kadar fazla yesende veriyosunn inşallah 60 i gorurummm

Vallaha hic kaçamak yapmadimm sebze günümde yagsiz sebze yemeği yaptim beş tabak falan yedim acikmaya firsat vermeden yiyorum bide dun aksam misafir vardi tayli kurabiye koydum ama ben yemedim emeğin boşa gitmesin biktim baslayip bozmaktan fakat ben azda olsa tuz koyuyorum düşük tansiyon var bende bide bebek var emzirmiyorum ama kacamk yapma ne kadar fazla yesende veriyosunn inşallah 60 i gorurummm

Tuz da mı yasak:53: Bende de düşük tansiyon var,tuzsuz yersem 4 serumla ayıltamıyorlar.Ben de emziriyorum.Ben 4-5kg versem yetecek o yüzden sıkmıyorum birazda.Amacım Nisandaki kardeşimin düğününe eski halimle gitmek :))) Kaç kilo fazlan var senin?

Esimle iddiaya girdim simdi daha cok hirs yaptim ins. 5 gunde 5 kilo veririm. Kesin sonuca ulasmk icin ypmm gereknler ne?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya bu et gününde bir terslik varrr ....ben çok doydumm kilo verilirmi böyle yemişkrn acaba çok merak ettim

Back