• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bu sabah basladim ama kacamaklarim oldu malesef:18: sabah bir haslanmis patates yedim baharatlayip sonra aksama dogruda firinda az yag ile yapip yedim nescafe yaninda biraz nutella biraz ekmek ve biraz yogurt olarak fazlaliklarim var yarin sabah tartilcam bakalım kac cikicam:10:

[table="width: 500, class: outer_border, align: left"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]Pzt.[/TD]
[TD]Salı[/TD]
[TD]Çar.[/TD]
[TD]Per.[/TD]
[TD]Cuma[/TD]
[TD]Son[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]verdun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karadenizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lavin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tucemaydin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ssevm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatma3410[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben de pek deneyimli değilim tablo konusunda.
Pazartesi sabahki tartılmamız zaten başlangıç olacak.
Son dediğimiz ise cumartesi sabahı olacak olan tartılmamız. Yani yumurta günü sonrasında.
tamam lavin sen benden daha iyi yapıyorsun listelemeyi. benim kilo bildirimim şöyle.boy 1.68,kilo 69.3...hedef 60 kg(inşallah).Ben patateslerimi haşladım.birazdan kahvaltımı yapacam.hepimize kolay gelsin.topiğimizde mutlu mutlu yazışarak bir haftanın nasıl geçtiğini bilemeyelim inşallah.herkesi öptümmm

Son düzenleme:
Merhaba kizlar benim de adimi yazar misiniz tabloya???

Boy: 1.65
Kilo: 81
Hedef: 68

bende yerın başlıyorum 2 hafta yapacam 64 kiloyum 59 olana kadar devammm

Hoşgeldiniz:3:

Bu sabah basladim ama kacamaklarim oldu malesef:18: sabah bir haslanmis patates yedim baharatlayip sonra aksama dogruda firinda az yag ile yapip yedim nescafe yaninda biraz nutella biraz ekmek ve biraz yogurt olarak fazlaliklarim var yarin sabah tartilcam bakalım kac cikicam:10:
O kadarcık kaçamaktan bişi olmaz ama dikkat etmek lazım. Bir de diyetin temeli tuz ve şekerden uzak olmak.

tamam lavin sen benden daha iyi yapıyorsun listelemeyi. benim kilo bildirimim şöyle.boy 1.68,kilo 69.3...hedef 60 kg(inşallah).Ben patateslerimi haşladım.birazdan kahvaltımı yapacam.hepimize kolay gelsin.topiğimizde mutlu mutlu yazışarak bir haftanın nasıl geçtiğini bilemeyelim inşallah.herkesi öptümmm

Listeyi akşam son haline sokarım, hedef ve şimdiki kilo ile birlikte. İsteyen her gün tattılsın, isteyen diyet sonu.
Ben de dün akşamdan haşlayayıım dedim patatesleri, ocağı açık unutmuşum. Suyu bitmiş, közlenmiş bir haldeydiler:27:

Sabah limon sıkıp yedim bir tane, bi tane de yanıma aldım. Akşam geç vakit olunca yeni patates de yapamamıştım, idare edeceğim artık.

herkese günaydınn bismillah diyerek diyete başladım bugün :) 5 günde 5 değil 2-3 kilo versem bile dünyalar benm olacak :) dün pazar diye saldım kendimi 79.8 olan ben 80.8 çıktım bu sabah :( lavincim şu anki kilom bu yani diyete 1.60 boy 80.8 kilo ve 65 hedefle başladım listeye böyle eklersen sevinirim canm bu arada tuz yasakmış ama ben tuzsuz yapamam kii:43: azıcık ucundan da mı olmaz ayyy ben tuzla yapayım bari bu diyeti :52:

Herkese günaydın bende diyete başlamış bulunuyorum.Dün 67.1 düm bu sabah 66.7 olmuşum.Dikkat ettim biraz diyete hazırlık olsun diye.Hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız inş.Önemli olan iradeli olmak gerisi gelir inş

herkese günaydınn bismillah diyerek diyete başladım bugün :) 5 günde 5 değil 2-3 kilo versem bile dünyalar benm olacak :) dün pazar diye saldım kendimi 79.8 olan ben 80.8 çıktım bu sabah :( lavincim şu anki kilom bu yani diyete 1.60 boy 80.8 kilo ve 65 hedefle başladım listeye böyle eklersen sevinirim canm bu arada tuz yasakmış ama ben tuzsuz yapamam kii:43: azıcık ucundan da mı olmaz ayyy ben tuzla yapayım bari bu diyeti :52:

Herkese günaydın bende diyete başlamış bulunuyorum.Dün 67.1 düm bu sabah 66.7 olmuşum.Dikkat ettim biraz diyete hazırlık olsun diye.Hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız inş.Önemli olan iradeli olmak gerisi gelir inş

HADİ BAKALIM HAYIRLI OLSUN:8:

Tuz cızzzz:20: Ben de tuzu çok severim, şeker olmasa da olur ama tuz zayıf yanım.

Size bir sır vereyim:) Pul biberde bol bol tuz var, hatta tansiyon hastalarının da çok tüketmemesi gerek.

Herkese Günaydın:3: bu sabah 61.5 ciktim yani sadece 500 gr verebilmisim sebebinin kacamaklar olduğunu düşünüyorum ve birakin sporu dun evden disari adim atmadim bununda kotu etkisi oldu:17: bi onceki gün pirinc lapasi yaparak bi gunde 1.400 gr vermistim bununda az olmasinda etkisi olmustur muhtemelen bugün sebze günüm cok mutluyum:39: sonuc olarak regl olmama rağmen 2 gunde 1.900 gr verdim :8:

Herkese Günaydın:3: bu sabah 61.5 ciktim yani sadece 500 gr verebilmisim sebebinin kacamaklar olduğunu düşünüyorum ve birakin sporu dun evden disari adim atmadim bununda kotu etkisi oldu:17: bi onceki gün pirinc lapasi yaparak bi gunde 1.400 gr vermistim bununda az olmasinda etkisi olmustur muhtemelen bugün sebze günüm cok mutluyum:39: sonuc olarak regl olmama rağmen 2 gunde 1.900 gr verdim :8:

Bence günde 500 gr bile çok iyi, azimle her şey hallolacak inşallah.

İstersen seni de listeye ekleyeyim, sadece bir gün var arada.

Bu arada bugün başlayanların bilgilerini 18.00 e kadar alıp listeyi yapacağım, başlayanlar bildirsinler.

Gunaydin kizkar ben de basladim hayirlisi ilebakalim dunden yaptigim firibda patates vardi ama Icinde bir yemek kasigi sut ve cok az peynirli :o ogle ve aksam icinde haslma yapacahimmm

HADİ BAKALIM HAYIRLI OLSUN:8:

Tuz cızzzz:20: Ben de tuzu çok severim, şeker olmasa da olur ama tuz zayıf yanım.

Size bir sır vereyim:) Pul biberde bol bol tuz var, hatta tansiyon hastalarının da çok tüketmemesi gerek.

ah acıyı sevebilsem ama ekşili tuzulu şeylere bayılırımm:52: valla sabah denedim tuzsuz yiyeyim diye yine duramadım attım azıcık :27: ama atmasamda tansiyon düşmeye hazır benm güçlü ve ayakta durmam lazım yoksa 2 çocuğuma bakacak halim kalmaz :43: diyetimede banada yazık olur dimi:1: valla tuzsuz yiyemedim diye bissürü bahane buldum ha :9:

valla patates baharatla değilde sade limon ve tuzla süper gidiyo ama mideme çakıldı kaldı sanki 1 lt su 1 fincanda form çayı içtim ama daha ne yapmalıyım acaba ?:44: 1 patates sabah bir buçuk patates de şimdi yedim çok mu geldi mideye acaba:44:

Kizlar ne kadar yiyecek bu patatesi ben bir kilo yerim herhaldee sabahtan kilom 64.6 cikti günlük yazalim bence nekadar gitmiş cumartesi de toplama yazariz olurrrrrmuu:15:

Kizlar ne kadar yiyecek bu patatesi ben bir kilo yerim herhaldee sabahtan kilom 64.6 cikti günlük yazalim bence nekadar gitmiş cumartesi de toplama yazariz olurrrrrmuu:15:

canım ben öncede yapmıştım ve ben 7 tane patates yemiştim.aslında açlıktan değil ya acıkırsam bozarım korkusundan.bu diyette doyana kadar ve istediğin zaman yeme hakkın var.hatta az yiyeyim daha çok kilo vereyim diyen arkadaşlar bizden daha az vermişlerdi.vücut birden kısıtlama gelince kendini korumaya alırmış.ben sabahtan beri 3 orta boy pat.yedim.3 bardak su.3 bardak çay içtim.suyum bitmiş o yüzden az içtim.ama akşama telafi edeceğim inşallah.
bence de günlük sabahları kilo bildirimi yapalım.cmt sabah da toplamda gideni ve o günkü kilomuzu yazarız.

Son düzenleme:
canım ben öncede yapmıştım ve ben 7 tane patates yemiştim.aslında açlıktan değil ya acıkırsam bozarım korkusundan.bu diyette doyana kadar ve istediğin zaman yeme hakkın var.hatta az yiyeyim daha çok kilo vereyim diyen arkadaşlar bizden daha az vermişlerdi.vücut birden kısıtlama gelince kendini korumaya alırmış.ben sabahtan beri 3 orta boy pat.yedim.3 bardak su.3 bardak çay içtim.suyum bitmiş o yüzden az içtim.ama akşama telafi edeceğim inşallah.
bence de günlük sabahları kilo bildirimi yapalım.cmt sabah da toplamda gideni ve o günkü kilomuzu yazarız.

tmm yarına inşallah veririz kilo yaaa benim bu hafta eşim evdeydi onun yüzü nden 1 kilo almışımmm

Bugün zor geçiyo benim icin. Sabah bi tabak salata yedim cok az ekmek yedimve nescafeyle potakal suyu ictim ama evde kendim sıktım. Bide şimdi icinde bir suru sebze olan bi türlü yedim haslama tabi. Birazda form kraker. Bugün bi saat tempolu yürüyüş yaptim ve egzersiz bakalim sabah kac olcam.umarim 60lari görürüm ya. Dua edin kızlaaar:17:

En guzeli 1 saat yuruyus ben cok faydasini goruyorum 35 yasindayim ilk kez bacaklarimda gamzelesme oldu psikolojim bozuldu simdi ne yapacam bilmiyorum varmi aklinda bir sey olan ne kremler kullandim hic faydasi yok para tuzagi ama yuruyuste farkettim sıkılasti sanki biraz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben cuma 52,5 kg. başladım, bu sabah 50 kg. Gösterdi tartı. Boyum 1.50 inşallah 45 kiloya ulaşabilirim :-/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back