• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

zınkkk bu da neymıss beaaaa :53:
bole bır dıyet şekli mi varrr sonucu agır olmasın benım
kafama epey yattı ama sonucu vucudu pert etmesın?
bır haftada 2 kg verdım gecen pazartesı dıyete basladım proteın ve sebze agırlıklı beslenıyorum ben
ara ogunler yogurt yada meyve ...şeker un tuz yağ nayn dı ...bu sekılde 2 kg verdım
deneyen varmı epey korktum su anda ama denemeye degermı bılemıyorum

zınkkk bu da neymıss beaaaa :53:
bole bır dıyet şekli mi varrr sonucu agır olmasın benım
kafama epey yattı ama sonucu vucudu pert etmesın?
bır haftada 2 kg verdım gecen pazartesı dıyete basladım proteın ve sebze agırlıklı beslenıyorum ben
ara ogunler yogurt yada meyve ...şeker un tuz yağ nayn dı ...bu sekılde 2 kg verdım
deneyen varmı epey korktum su anda ama denemeye degermı bılemıyorum

ben dünden beri araştırıyorum kalıcı kilo verenler varmış kuzum.
sağlıksız gibi de değil herşeyden yiyorsun sırasıyla ve kusana kadar belli bi miktar da yok.
denemeye değer diye düşünüyorum.

ben dünden beri araştırıyorum kalıcı kilo verenler varmış kuzum.
sağlıksız gibi de değil herşeyden yiyorsun sırasıyla ve kusana kadar belli bi miktar da yok.
denemeye değer diye düşünüyorum.
hımmm deneyelım yarın baslayayım bende barım ama sınırsız dıye bısı olmaması lazım herseyın bır sınırı olmalı yanlız su var
tek tıp beslenme ne olursa olsun yapılmamalı dıe bılıyorum haftanın her gunu baska turden beslenme var fakat gun ıcındekı tum ogunler bu sekıl
entresan bı deneyıp gormek lasım dılerım sonucları kotu olmaz vucutta beyınde hasarla sonuclanmaz....
baslamadın demı tmbıktom :) yarın baslayalım patatesten :) (nişasta yuklemesı ıle bakalım kg nasıl verdırecek bılemıyorum)

hımmm deneyelım yarın baslayayım bende barım ama sınırsız dıye bısı olmaması lazım herseyın bır sınırı olmalı yanlız su var
tek tıp beslenme ne olursa olsun yapılmamalı dıe bılıyorum haftanın her gunu baska turden beslenme var fakat gun ıcındekı tum ogunler bu sekıl
entresan bı deneyıp gormek lasım dılerım sonucları kotu olmaz vucutta beyınde hasarla sonuclanmaz....
baslamadın demı tmbıktom :) yarın baslayalım patatesten :) (nişasta yuklemesı ıle bakalım kg nasıl verdırecek bılemıyorum)

beyinde hasar olursa kötü işte :90:
gerisi pek önemli değil yaşam içinde..
ben hastalandım dün :97: o yüzden başlayamam pazartesi başlayacağım ancak.

beyinde hasar olursa kötü işte :90:
gerisi pek önemli değil yaşam içinde..
ben hastalandım dün :97: o yüzden başlayamam pazartesi başlayacağım ancak.
o zaman olmaz gobek baglarımız beraber kesıldı beraber baslayacaz bebıkım ;)
pazartesı cayanın ....
kafamızda hunıyle dolaşırız kız beyınler zaten cokta normal degıl en azından benımkı :) yeterınce hasarlı
pazartesı baslıyoz o zaman bu hafta ben cok ıı gıttım yaa sasırdım 69,0 dan 67,01 gorduum hemde ektra bısı yapmadım
eskı beslenmem ve spor jıllıanda yenı bır boyut benımkı bır gun yap bırgun yapma modu :))) olmadı bu sefer cok ıstıkrarlı
degılım malum sebepten....

o zaman olmaz gobek baglarımız beraber kesıldı beraber baslayacaz bebıkım ;)
pazartesı cayanın ....
kafamızda hunıyle dolaşırız kız beyınler zaten cokta normal degıl en azından benımkı :) yeterınce hasarlı
pazartesı baslıyoz o zaman bu hafta ben cok ıı gıttım yaa sasırdım 69,0 dan 67,01 gorduum hemde ektra bısı yapmadım
eskı beslenmem ve spor jıllıanda yenı bır boyut benımkı bır gun yap bırgun yapma modu :))) olmadı bu sefer cok ıstıkrarlı
degılım malum sebepten....

tamam birlikte yapalım daha iyi olur öyle biliyorsun yoksa beni biri kaktırmadan bişey yapamıyorum :90:
ben dün akşam bi çıktım 71 kg :111: (tamam hastalık şeysi de var da yuh dedim)
huni severim ya eksantrik oluruz işte :90: dediğin gibi pek de normal değiliz zati :95:
jilliana da başlayasım var ama benim evdeki pek mümkün kılmıyor bunu.
bi bırakmıyor ki rahat rahat sporumu yapayım.
her akşam bi yerlerdeyiz.
ama tablete indirdim bi kaç hareket içeren video onları yapıcam yavaş yavaş :97:

arkadaşlar bu diyetle az da olsa vermiştim ve almamıştım.pazartesi başlayacak olanları bir göreyim.hatta her sabah ben liste yapayım.her sabah ki kilolarımızı tartılıp yazalım.gaza gelmem lazım yaz geldi sayılır ve benim hala 10 kilom var verilecek.beni gaza getirecek arkadaş arıyorummmm.

arkadaşlar bu diyetle az da olsa vermiştim ve almamıştım.pazartesi başlayacak olanları bir göreyim.hatta her sabah ben liste yapayım.her sabah ki kilolarımızı tartılıp yazalım.gaza gelmem lazım yaz geldi sayılır ve benim hala 10 kilom var verilecek.beni gaza getirecek arkadaş arıyorummmm.

Ben de bu diyeti denemek istiyorum ama fazla 3 kilom var, 5 çok fazla olur. Sen kaç kilo verdin acaba?

Bir de öğünlerde porsiyon ölçüsü var mı?

Bir tek yumurta gününde öğün ölçüsü gördüm?

Son düzenleme:

Ben varımmm bende gaza gelmeliyim bende yapmıştım bu diyeti güzel sonuçlar almıştım.Sevgilim askerden gelecek ona süpriz olsun istiyorum.Şöyle bi 9-10 kilo kadar versem iyi olacak şimdilik tabii:)))

Ben de bu diyeti denemek istiyorum ama fazla 3 kilom var, 5 çok fazla olur. Sen kaç kilo verdin acaba?

Bir de öğünlerde porsiyon ölçüsü var mı?

Bir tek yumurta gününde öğün ölçüsü gördüm?

Ben birebir uydum ve 5 günde 2,5-3 kilo vermiştim.öğünlerde ölçü yok.hatta az yiyen arkadaşlar daha az kilo vermişti.metabolizmanın çalışması için doyuncaya kadar yemek lazımmış zaten.ben yumurta gününde yoğurt yemiştim hep.

Ben birebir uydum ve 5 günde 2,5-3 kilo vermiştim.öğünlerde ölçü yok.hatta az yiyen arkadaşlar daha az kilo vermişti.metabolizmanın çalışması için doyuncaya kadar yemek lazımmış zaten.ben yumurta gününde yoğurt yemiştim hep.

Yumurta yerine yoğurt iyiymiş aslında, yumurta sabah iyi de tüm gün zor gelir insana. Deneyeceğim bu diyeti.

Kızlar bende varım birbirimize destek olarak yaparsak daha iyi sonuç alırız :46:

o zaman pazartesi günü diyete başlayanların ismi şimdilik şu şekilde:

verdun:...............
karadenizli:............
_Lavin_:..........
tucemaydin:.....

bu arada bu liste işini ilk defa yapacağım.tecrübeli olanınız var mı bu konuda?kilo bildirimimizi her gün sabah verelim.başlangıç kilomuzu pzt sabah tartılıp yazalım inşallah.haydi Allah utandırmasın inşallah hepimizi.

yaklaşık üç yıl önce büyük hevesle başlamıştım, ve 4. günde pes ettim. midem bulanıyordu sürekli, ve tansıyon sorunu da yaşadım. sanırım yanlış bir şey yaptım. verdiğim iki kiloyu da fazlasıyla geri aldım. sanırım bu yöntem hızlıca bir kaç kg fazlayı vermek için iyi, örneğin özel bir güne hazırlık için. fakat uzun vadede bir işe yarayacağını sanmıyorum..

sırf birlikten kuvvet doğar düşüncesiyle bu diyete başlamak için şu an kk e üye oldum :) pazartesi bende başlayacağm inş :)

o zaman pazartesi günü diyete başlayanların ismi şimdilik şu şekilde:

bu arada bu liste işini ilk defa yapacağım.tecrübeli olanınız var mı bu konuda?kilo bildirimimizi her gün sabah verelim.başlangıç kilomuzu pzt sabah tartılıp yazalım inşallah.haydi Allah utandırmasın inşallah hepimizi.

Tamam pazartesi günü sabah kilo bildiriminde bulunucam.Birbirimize destek olalım tek başıma yapamıyorum:((((

sonra gelen arkadaşları da ekleyeyim.

ssevmm: ......
fatma3410:...

tmm arkadaşlar pzt günü patatesimizle başlayalım.her sabah buraya kilo bildirimimizi yapalım.ben yaparken bu diyeti hiç sıkılmadan cumaya kadar gitmiştim.bir kaç gün sonra beyin zaten oruçmuş gibi diyet dışındakilere el atmıyor.Allah yar ve yardımcımız olsun.mart ayı bizim için güzelliklerin başlangıcı olsun inşallah.

sonra gelen arkadaşları da ekleyeyim.

ssevmm: ......
fatma3410:...

tmm arkadaşlar pzt günü patatesimizle başlayalım.her sabah buraya kilo bildirimimizi yapalım.ben yaparken bu diyeti hiç sıkılmadan cumaya kadar gitmiştim.bir kaç gün sonra beyin zaten oruçmuş gibi diyet dışındakilere el atmıyor.Allah yar ve yardımcımız olsun.mart ayı bizim için güzelliklerin başlangıcı olsun inşallah.

inşallah canım innşaallah artık şu kilolardan kurtulup derin bi oohhh beee diyesim var :) bu diyeti yapıp kilo verenler bana umut oldu inşallah haftaya bu vakitler hepimizin mutluluktan yüzü güler :16: pazartesi ilk işim aç karna tartılıp kilomu bildirmek olacak :34:

Back