- 19 Ağustos 2008
- 810
- 628
- 648
- 45
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #18.301
Bu sabahki tartımda 900 gram daha gitmiş toplam iki günde 3 kg verdim. Canım senden ne haber?
bu sabah 800 gr vermiş görünüyorum. 2 günde 1300 gr kadar ama hepsi kilo mu su kaybı mı bilmiyorm.:2:
bu sabah 800 gr vermiş görünüyorum. 2 günde 1300 gr kadar ama hepsi kilo mu su kaybı mı bilmiyorm.:2:
dün sabah 56.500 tartıldım. bu sabah ise 56.800 görünüyordu. diyeti hiç bozmadım. dün patates dışında bir şey yemedim. bugün de sebze günü; taze fasülye yemeği pişirdim 1 kaşık zeytinyağı ile yanında da domates salatalık bakalım yarın kaç kilo olucam....
merhaba arkadaşlar bende bu gün başladım biraz acıktım gibi ama devam ediyorum azimle bakalım inş vericem kurtulucam şu kilolardan ben sizlere şunu sormak istiyorum 5 gün o rejimi yaptıktan sonra iki gün serbest ya o zamanda ne yememiz ne yememiz gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim kendinize iyi bakın
bu diyeti yapıp sonuç alan var mı, kaç kilo verdiniz sonra geri aldınız mı simdi hemen başlayacağım da:)))
sonuç alırsın almasına da diyetten sonrası önemli olan
:))))
kaç kilo verdiniz 5 günün sonundamerhaba arkadaşlar bende bu gün başladım biraz acıktım gibi ama devam ediyorum azimle bakalım inş vericem kurtulucam şu kilolardan ben sizlere şunu sormak istiyorum 5 gün o rejimi yaptıktan sonra iki gün serbest ya o zamanda ne yememiz ne yememiz gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim kendinize iyi bakın
Verdun ee azimli gunler gelsin sana o zaman..
Bende alindgni dusunmuorm. Ekmek seker cikolata kola tuketmezsen kilo da almazsn hii bi de un ürünleri war. Yemezsen almazsn daa.. wermek zor iste.
Merhaba ben bugun bu diyete basladim. Fakat diyelim sebze gunundeyken pisirdigimiz sebzeye limon sikabilirmiyiz? Birde et gununde kofte yesek? Ama icinde soganli falan farkedermi?
Limon sıkmaya bişey diyemicem ama et gününde yağsız tüm etleri yiyebiliyoruz. Ama soğan karıştırmayın bence tek çeşit yemek lazım çünkü. Et günü için ben ton balığı ve fırında tavuk yemeği düşünüyorum.
Ya yorumlarda okdum ispanak yemegi falan diyor oluyormu yemek falan bazilari sadece sebzeyi haslayin direk oyle yiyin diyor. Anlayamadik
Merhaba ben bugun bu diyete basladim. Fakat diyelim sebze gunundeyken pisirdigimiz sebzeye limon sikabilirmiyiz? Birde et gununde kofte yesek? Ama icinde soganli falan farkedermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?