- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 34
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #18.221
Çok tesekkur ederım. Valla kara kAra dusunuyordum nasıl yapacağımı tekrar tesekkurler :)
çok güldüm.tamam hadi rakip oldum sana.takipteyim...yaza gerek yok bizden bir kilo gitse bazıları 5 kilo gitmiş gibi, görüyor.
elif regl yaklasior olabilir, walla gunu aklmda kalmior. Tele yazmistm. Sarjda bttii bakamadmm. Tel acinca bakarm
:13:
aynen yaaa
onu bunu bırakıyım da suçluyum suçluyum suçluyum
bugün sadece elma yiyeceğim 3 elma yeter sanırım
69.6 kiloyum artı 600 grdurmak yok artık 1.5 kilo verene kadar kendime iğne bile almayacağım
ondan olabilir hikom bak da açınca ona göre sıkma canını emi casnım
hikmet hanım yediğin kadar yeee...kilo veremiyom diye üzülme ....vücudun kırılma noktasına az kalmış....bazen vücudun öle olabiliyor...ne kadar yersen okadar yakarsın.......
Eliffffffffff suan iyiyim. Motive ediorm kendimi.
11de 4yumurta
13:00 ceyrek elma
15:00 1su baedagi kahvee
Birazdan gidip kocise tavuk sote yapicam. Kendime de yumurta kaynaticam. 4tane yemegi planliormmm. Yarin sabaha 76/nin hatta 75küsürlu rakam gormek istiorm tartidaaaaaa.. oglan uyanmazsa sporda yaparmm. O soteyi yapinca canim cekmez ins. Yemiceeem yeme diyiinn
Yimeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hikom yimeeeeeeeeeeee yarin sabahi dusun yimeeeeeeeee 75 dusun yimeeeeeeeeeeeee yimedin demi hikom sen yemezsinncanim yaa yimirtalarini yi digerlerini yimee himm kizarim bak
Kucukk bir parcaaaa..
4yumurta yedim. Bi bardak light süt ictimm..
Mideeem bulaniorrr ama yaaaaaa(((
Sewmedm yumurta gununu..
Sen naptin
Bende sabah yani oglene dogru 2 yumurta yedim gecen hafta 10 tane haslamistim kalmisti bu sefer 6 hasladim 2 si uine kaldi bol su ictim spor yaptim 40 dk kahve ictim aksamada 2 yumurta daha sonra cay yaptik 3 bademde cayla yedim vee bu sabah tartim yok sizleri merak ediyorum fark ne kadar iilk defa bu diyete bu kadar odaklanip rahat yaptim meyve gunu haric arti spor ama bu hafta oglum sagolsun etti icine nasipse yarina yapilicak tarti yanai ins anlami kalmiycak ama
Elif gunaydinn,. Bende bol su ictim. İnan sabah leslie20dk 100mekik 15dk twist bacak hareketleri 10dk falan. Aksamda 20dk leslie 100mekik cektim. Twist yaptim. 10/dk falan. sabah tartida 76.9 gordumm. Ama lavaboya cikamadim, kabiz olmus gibiyim. Yani kilo wermemem imkansizdiii yaaaa.. cok uzgunummmmm.. kilo wermis olsaydm guzel bi kahvalti hazirlicaktm kendimee.. kilo gitmeyince tadim kactii... 2bardak su ictim sadece.
Sende bi eczaneye gidip tartilsan. Ya da komsunda falan yokmu. Tartilman gerek ama elif.
Eliff cavdar ekmekli tost az menemenle kahvalti yaptimm.. karnim fena sisti. Ama doydumm. Birazda midem bulanioooor .. uzun zamandr yemeyince
Hikom yulaf kepegi al burdan bir arkadas onerdi kullananda oldu mennun kaldi dumde ben aldirdim esime icin temizlensin birde oyle tartil inan farkedecektir birde regli doneminmi baktinmi ondanda yapar uzulme canim biz odaklaniyoruz 5 kiloya canimiz sikiliyo ama 5 kiloyu veremiyoruz en fazla 3 onuda tam yaparsak sen bu hafta dinlen diger hafta reglin gecince basla emi ama kacamaksiz sporada devam ins vericeksin uzulme canim benim benim burda komsularim yok karsi komsuyu taniyorum ama isteyeck kadar samimi degilim eczane var aslinda ama sitenin girisinde onun icinde gidemem ama tartilmam gerek bilmiyorum bu hafta bosa gitti sinirlirliyim
Oh afiyet olsun hikom ben daha yemedim esimi bekliyorum uyiyo aksama gidecek is bile yapamadim uyanmasin diye ama cok acim butun bir hafta bende hafta sonununbekledim aslinda canim manti cekiyo aksama ama yapmiycam hamur sonucta hikom miden alisti yememeye o kadar olur bacim
Yulaf kepegini nasil tuketorsun peki. Regl donemim gelior. Ptesiye kadar hasta olmazsam diyete dewam ederim, olsam normal diyetyaparim. Aslinda vucudu dinlendirmek gerek. Bu hafta yapmiyimm ben haklisin. Bunywye biraz yemek girsin, metabozlizmayi hizlandirmak gerek. Lavaboya ciktim. Ama onceden 2bardak su icmistim, tartildm. Ayni cikti. Uzulmuorm da o kadar ac kaldim. 1.600giittii. Hos hic gitmese daha da uzulurdm tqbi.. oglia hala uyuyor. Sacimimi duzlestirsem spor mu yapsam bilemedim. Bence eczane git tartil.
Benimki ewde gece calistigi icin 8bucuk gibi uyudu. Geldi napiosn dedm karnimi doyurucam. Tost yapinca bana normal ekmek varmi dedi war dedm. Kalkinca benden tost isticek. Kocis gundz yatior die. Supureyi hiiicc calistirramam walla. Zor oluyor erkeklern ewde olmasi. Hele bnmki gibi ewde calisiosaa.
bu diyetle kilo verdinizmi kızlar ne kadar verdiniz söylermisiniz??:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?