- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 34
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #18.201
Sebze gunu için mantarı nasıl yapıyorsunuz acaba?
fırında mantarları doğramadan ters çevirerek tepside pişir suyu çıkıyor oh miss
normalde içine kaşar koyuyordum tuzla çok lezzetli oluyordu amaböyle de güzel
Benim iyi gecti bugun.
Sadece bi hata yaptim. Ogle sonu arkadasima gittim. Makarna ye dedi. Sossuz sade makarna yedim. 3ymk kasigi.. 1bucuk da ayva yedim. 3mandalina yedim.
Yarin nasil olacak bakalm.
1saat yurudum, 100mekik cektim.
gunaydın canım diyet güzel çok şükür bugun sabah tartıda 73.7 çıktım inanamıyorum nasıl olyo...bugun yumurta gunum akşamdan hiçte bakmadım evde yumurta kalmamış bende yine meyve yicem olurmu dersingünaydın arkadaşalr nasılsınız nasıl geçiyo diyetiniz
oo çok iyi o zamanrakip olalım biirbirimize o zaman bakalım kim daha fazla verecek
durmak yok bozsakda yola devam bu yaz herkes çatlıcak(çaktırma şimdide çatlıyolar ama)
kızlar maşallahınız var tebrik ediyorum hepinizi.ben bıraktım gene.ya bana hırs gelmezse ben yapamam diyet falan biliyorum.ne olacak halim anlamadım.bu hafta diyete sabahtan başladım akşama bozdum.günler böyle geçti.aslında geçen gün ömürden ama gelde anlat bana(
ama hızlı verilen kilo geri alınır diyorlar ya bu diyet için.inanmıyorum ben.çünkü az uz da yemediğim halde kilo almadım 2 haftadır.hatta 200 gr daha vermişim.ama bakın size söylüyorum bir hırs yaparda bir başlarsam daha tutamazsınız söylüyeyim.hepinizi öptüm şekerler.bol diyetli günler..
Dunden bugune yalnizm100gr gtimis.
Sinirlermm cook bozuk. Makaena beni mahfettii. Bi daha bu diyeti yaptgmda ewden cikmicam. Suana kadar gden kilo 1.600 gr..
Bn hep az yiyordum. Bu diyette az oluncca o kadar cok fayda etmedi
kızlar maşallahınız var tebrik ediyorum hepinizi.ben bıraktım gene.ya bana hırs gelmezse ben yapamam diyet falan biliyorum.ne olacak halim anlamadım.bu hafta diyete sabahtan başladım akşama bozdum.günler böyle geçti.aslında geçen gün ömürden ama gelde anlat bana(
ama hızlı verilen kilo geri alınır diyorlar ya bu diyet için.inanmıyorum ben.çünkü az uz da yemediğim halde kilo almadım 2 haftadır.hatta 200 gr daha vermişim.ama bakın size söylüyorum bir hırs yaparda bir başlarsam daha tutamazsınız söylüyeyim.hepinizi öptüm şekerler.bol diyetli günler..
Verdun ee azimli gunler gelsin sana o zaman..
Bende alindgni dusunmuorm. Ekmek seker cikolata kola tuketmezsen kilo da almazsn hii bi de un ürünleri war. Yemezsen almazsn daa.. wermek zor iste.
canım az yeme.ben bu diyette ve sonra geri almamamı şunlara borçluyum.yanlış hatırlamıyorsam ilk hafta diyette(zaten sadece ilk hafta yaptım )2,5 kg vermiştim.hatta wc 10 günü bulmuştu.onuda katarsam 3 kg verdim sayalım.
1-her sabah uyanınca 2 bardak su içtim.
2-kahvaltıda saat 9.10.hiç kısmadan doyana kadar yedim.
3-öğleye kadar 1 lt su sadece.arada acıktım yiyeyim yapmadım.(yaptıysamda 1 kere filandır yalan olmasın hatırlamıyorum)
4.öğle saat12.00-13.00 ararsı yine doyana kadar yedim.
5-saat 15 e kadar 1 lt su.(zorla)
6-akşam eve aç gidip saldırmaktan korktuğum için saat 16 da yedim ama atıştırırma gibi.
7-saat 17.00-17.30 akşam yemeği.
8-yatatken koca bir bardak su.
böyle saatli yersen ve bol bol yersen hızlıveriliyor.birde az yiyip vücudu kıtlık oduna sokmamak gerek galiba.
offf yazıyorum ama ben tekrar niye yapmıyorumki???bendeki durum ya eşimi kıskanacağım ya da fiziği güzel birine sinir olacağım anca o zaman hırs yapıp tekrar başlayacağım.anca öyle hırslanırım.fikirsizim ben galiba.
oh canım iyi gidiyosa sıkıntı yok ama meyve günü beni 3 haftadır çok zorluyo diğer günler çok rahatım iki gün meyve günü olurmu bilmiyorum ama bence olur neticerde meyve yani :26:gunaydın canım diyet güzel çok şükür bugun sabah tartıda 73.7 çıktım inanamıyorum nasıl olyo...bugun yumurta gunum akşamdan hiçte bakmadım evde yumurta kalmamış bende yine meyve yicem olurmu dersin
canım araştırmalrıma göre giden yap değil kiloymuş hakikaten öyle mesela 2 hafta yaptım ben 5 kilo gitti ama bu hafta daha bir incelmiş hissediyorum kendimi spor sayesinde öyle ter atıyorumki sürekli göbek kalça basen çalışıyorum sonra hemeen duş bence daha etkili olucak ama işte yarın tarım yok sinirim bozuk bozmak istiyorum habire ugün diyetidün 74.5 tim bugun arkadaşlar 73.7 imr......pazar akşamı tartıldığımda 78.9dum pazartesi sabah tartıldım 77.2 dim...diyelimki 77.2 le başladım nerdeyse 3.5 kilo gitmiş.....4gunde ..bu kadar ödem mi vardı bende acaba ???? sizden ayrı akşamları 1 avuç kabugundan çıkarttıgımfındık yiyorum...bıde gece yatmadan önce 1 kase yogurt ve 1 şişe maden suyu içiyorum....geçenlerde arkadaşımdan duymuştum kızın biri yemesine fazla dikkat etmedği halde gece yatmadan 1 maden suyu içermiş 2ayda mı ne 6-7 kilo vermiş....bu diyete başlamadan önce bende bikaç defa denedim gerçekten işe yarıyor..ama ben götürüyodum yani...
canım çok haklısın gerçkten diyet fikri yeidiryo yada yedirmek düşüncesini eksik etmiyo dün akşam bende deli oldum açlıktan ama yemedim biliyorum yesem o saatten sonra bütün haftama yazık olucak yiyip yatmak direkt kilo ve gece en çok yağ yakıyo yemedim ama dediğin gibi zayıfladığımı düşündükçe giydiğim kıyafetlerin yakıştığını düşündükçe başarabiliyorum inş verdikten sonra almayız bu zamanlarımızı hatırlarızda:26:maaşallah sana ne güzel vermişin bendemi yapsam diye düşündüm bi bakmam lazım diyete 9 kilo az değil sporla birşilkte güzel olurarkadaşlar beyninize ne sinyal gönderirseniz inanın onu yapıyorsunuz...ben diyetteyim demiceksin..ben fizigi guzel bir kaDIN olmak istiyorum deyip diyelim suan 73.7 im suan . hayalimde sonunu yani 63 ü düşünerek atıştırma yapmıyorum..yersen o hayal olmayacak diye düşünüp yemiyorum
size başka bişey sölüm...ben 81le hamile kaldım bundan 2.5 sene önce doğum yaptım emzirme derken 91 oldum bazen 92 de görüyüdum...emzirme dönemim bittikten sonra .tabii bu dönem içinde adnada ailemin yanındayım eve gitmeme 12 gün var eşim diyo işte kilo verebildinmi bende diyemıyorum veremedim...neyse öle böle araştırdıktan sonra dukan diyetini buldum...12 gün içinde abartı değil inanın 9 kilo verdim ama spor yaptım... 82 le eve geldım...eşim diyo aferin iyi vermişin filan....bu diyeti 2 dönem yaptım 78 e kadar düştüm...daha sonra bi araverdim 3-4 ay içinde 3 kilo mu ne aldım...olmuşum 81 .baktım böle olmayacak ....ramazan da gelmiş normalde ramazanda ben aşırı kılo alırım...inanın en saglıklı en güzel kılo ramzanda veriliyor...şekerli şeyler yemıyosun nefsin alışıyo bir müddet sonraa...1 kase çorba pilav tavuk et derken zaten corba senın karnını şişiriyor....ben ne yapıyodum..açıkttım mı karpuz yiyodum hem şeker ihtiyacın kalmıyo...karpuz harika bişey gerçekten kılo vemede..su içmeyi hayatta sevmem...şekere bayılırıım herikiside var onda:) 1 ay sonunda 69 a kadar düştüm....ramazan geçti ailemin yanına sonra antalyaya eğitime ikisindede açık büfe derken 78.9 u görürsün haliyle....demem o ki kışın bi diyet bulamıyosun yazın olsaydı kesinlikle karpuz diyeti yapardım ramazandakinin aynısını uygulardım
hikom üzülme canım birşey diyicem reglin ne zaman snein o dönemde xor verilyomuş şişlkikten dolayı ondasn olmasın canım:44:Dunden bugune yalnizm100gr gtimis.
Sinirlermm cook bozuk. Makaena beni mahfettii. Bi daha bu diyeti yaptgmda ewden cikmicam. Suana kadar gden kilo 1.600 gr..
Bn hep az yiyordum. Bu diyette az oluncca o kadar cok fayda etmedi
canım az yeme.ben bu diyette ve sonra geri almamamı şunlara borçluyum.yanlış hatırlamıyorsam ilk hafta diyette(zaten sadece ilk hafta yaptım )2,5 kg vermiştim.hatta wc 10 günü bulmuştu.onuda katarsam 3 kg verdim sayalım.
1-her sabah uyanınca 2 bardak su içtim.
2-kahvaltıda saat 9.10.hiç kısmadan doyana kadar yedim.
3-öğleye kadar 1 lt su sadece.arada acıktım yiyeyim yapmadım.(yaptıysamda 1 kere filandır yalan olmasın hatırlamıyorum)
4.öğle saat12.00-13.00 ararsı yine doyana kadar yedim.
5-saat 15 e kadar 1 lt su.(zorla)
6-akşam eve aç gidip saldırmaktan korktuğum için saat 16 da yedim ama atıştırırma gibi.
7-saat 17.00-17.30 akşam yemeği.
8-yatatken koca bir bardak su.
böyle saatli yersen ve bol bol yersen hızlıveriliyor.birde az yiyip vücudu kıtlık oduna sokmamak gerek galiba.
offf yazıyorum ama ben tekrar niye yapmıyorumki???bendeki durum ya eşimi kıskanacağım ya da fiziği güzel birine sinir olacağım anca o zaman hırs yapıp tekrar başlayacağım.anca öyle hırslanırım.fikirsizim ben galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?