- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 34
- Konu Sahibi incilideniz
- #18.161
canım aynı kilodayız.haydi bakalım.ama ben bozdum yine.kolay gelsin hepimize.
oo çok iyi o zaman
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
durmak yok bozsakda yola devam bu yaz herkes çatlıcak
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aynı kilodayız.haydi bakalım.ama ben bozdum yine.kolay gelsin hepimize.
günaydın canım geç oldu cevabım ama ancak girebildim o kilo cetvelini ben hiç anlamıyorum yapmak istiyorumama cıksss olmuyo :26:günaydın kızlar bugun et gunum sabah kılom 74.8 di.diyete devam inş.sizler ne yaptınız bu arada kilo cetvelim olmadı![]()
vallaha canım çok zor oldu eşim nasıl gıcıklık yapıyı görmeliydin yani ona rağmen aslında birazda inat yaptım öyle yapmasa belki birtane alıdım ona kendimi ıspatlamak için yemedim ohhcanım ben sabahları yiyemediğimden öğlene doğru yiyorum sıpam yüzünden daha acıkıyorum yiyuorum ama haşlama yiyemem ızgara olduğundan yiyebiliyorum bende geçen haftalarda hergün tartılıyodum ama bu hafta tartılmıycam birde benim gıcık kocam tut dün tüm gün yiyemedim diye sinirlen al bana 1 kilo ekler pasta gel en çok sevdiğimdir birtane bile yemedim helal dedi ama içim gitti içimmmmmm:3
çok güzel bişey yapmışın seni tebrik ediyorum...sonunu düsün zaıflamışın ozaman istediğini yersin sabrın sonu selamet
bugun dairedeki kızlar mantı yapacak benide cagırdılar bende tavuklarımla gitcem ama mantı yemicem..onlara kilo sorun değil ama bana sorun...amanın mantımı deli olurum mantıya senide tebrik ediyorum canım yememek büyük bir başarı
canım insan bir kilo ble olsa naısl mutlu oluyo bende rejime başlayalı kendimi çok zayıf hidsediyorum aslında o kadar fark yok ama ben 15 kio vwemiim gibi mutluyum birde bu hafta dahada rahatım bünyem alıştı artıkGünaydın arkadaşlar dn tüm gün boyunca 5 haşlanmış patates yedim suyumu çayımı çtim ama gece tv izlerken muz çitos ceviz fındık yedim minnak miktrlarda bunaaa rağmen 1 kilo gitmiş69.3 kiloyum
Sanki 1 günde erimiş gibi hissediyorum su şişliklerimi aldı sanki
![]()
Durmak yok yola devam bugün salata günüBirde fırında mantar yaparım ters haşlarım her öğüünm böyle olucak belki hazırlayınca menümü foto çekerim örnek olur
sabah 8.5 ta kalktım ama kitap oku ev işi derken daha bişi yemek nasip olmadı karnım acıktı ben yemeeğe![]()
ayyy hikomm vallaha çok gıcıklar benimkide yiyo ımmm offff çok güzel elif elif bak bak çikolatsına bak diyo gıcık yaa balşıana çalasım geldiAferimm kizzz sanaa. Kocislee boyle uyuzdur. Rejim yaptgmi blio gecen gtmis yaspasta almis gelmis, uyuz istee..
Ben bbu hafta 75e dusersem. Hfaya yapmam dier hftaa yaparimm.. bunyeyi zorlamamak gerek dmi.
Yurutecnde durdu. Az da reklamla durdu. Oyle yaptim.
ohh canım afiyet olsun çok güzel görünüyo canım çekti vallaha
canım köftede olur ızgara yaparsın nedne olmasın bende tavuk yaptım şimdide kahve içiyorum canım ben oğlumdan giremiyorum pc açınca üstüne çıkıyo 4 satte bir uyudupğunfdan ancak oturutum başına ama kaşmaları daha rahatım cepten giriyorum eşim gleincehepinize maşallah....bu arada akşamda mı tavuk yicem yoksa köfte yiyebılırmıyım....beyza hikmet hanım nerdesinizzzzz
walla canim ben suan tavuk hasladim onu yedim
aksamda tavuk haslayp yicem. Tavuk gogsu daha guzel.
Bir de neyse baslarsan oyle dewam etmen geerekirms.
Eliff ben sistimmmmmm cok mu yedim acebaa.. El kadardii
günaydın canım geç oldu cevabım ama ancak girebildim o kilo cetvelini ben hiç anlamıyorum yapmak istiyorumama cıksss olmuyo :26:
vallaha canım çok zor oldu eşim nasıl gıcıklık yapıyı görmeliydin yani ona rağmen aslında birazda inat yaptım öyle yapmasa belki birtane alıdım ona kendimi ıspatlamak için yemedim ohhamanın mantımı deli olurum mantıya senide tebrik ediyorum canım yememek büyük bir başarı
canım insan bir kilo ble olsa naısl mutlu oluyo bende rejime başlayalı kendimi çok zayıf hidsediyorum aslında o kadar fark yok ama ben 15 kio vwemiim gibi mutluyum birde bu hafta dahada rahatım bünyem alıştı artık
ayyy hikomm vallaha çok gıcıklar benimkide yiyo ımmm offff çok güzel elif elif bak bak çikolatsına bak diyo gıcık yaa balşıana çalasım geldi
ohh canım afiyet olsun çok güzel görünüyo canım çekti vallaha
canım köftede olur ızgara yaparsın nedne olmasın bende tavuk yaptım şimdide kahve içiyorum canım ben oğlumdan giremiyorum pc açınca üstüne çıkıyo 4 satte bir uyudupğunfdan ancak oturutum başına ama kaşmaları daha rahatım cepten giriyorum eşim gleince
SAOL CANIM KARNIMIN SOL TARAFI BAYA AĞRIDI BENDE YİNE KAÇAMAK YAPTIM OFFF:2::2::2:
hikom bende 2 tavuk göğsünün tekini yedim ızgara yaptım ama çok tok tutuyo geçen haftalarda öyle olmuştu ben 2 lt su içtim birde yarım saat spor yaptım ama bu sefer daha iyi oldu göbeğe çok çalıştım 40 mekik çektim daha çekerimde benim sırtım zorluyo kemiğimden ses geliyo resmen korkuyorum :18:walla canim ben suan tavuk hasladim onu yedim
aksamda tavuk haslayp yicem. tavuk gogsu daha guzel.
bir de neyse baslarsan oyle dewam etmen geerekirms.
eliff ben sistimmmmmm cok mu yedim acebaa.. el kadardii
günaydın canım geç oldu cevabım ama ancak girebildim o kilo cetvelini ben hiç anlamıyorum yapmak istiyorumama cıksss olmuyo :26:
SAOL CANIM KARNIMIN SOL TARAFI BAYA AĞRIDI BENDE YİNE KAÇAMAK YAPTIM OFFF:2::2::2:
kaçamakmı hımm ne yidin canım![]()
Arkadaşlar çok ilginç değilmi demekki bu diyettte bayagı bi su kaybı olyor.düşünüyorum da 78.9 dum bugun 74.8 im hepsi bence yağ değil ....yanlışmı düşünüyorum
canım kesinlikle haklısın ben çok araştırdım her yerde sadece su kaybediyo yağ değil diyo bende onun için spora başladım ikisi bir arada dengelemnir diye bakalım bu hafta ne akdar fark olacak
beyza hanım siz ne kadar sürede kaç kilo verdiniz
hikom bende 2 tavuk göğsünün tekini yedim ızgara yaptım ama çok tok tutuyo geçen haftalarda öyle olmuştu ben 2 lt su içtim birde yarım saat spor yaptım ama bu sefer daha iyi oldu göbeğe çok çalıştım 40 mekik çektim daha çekerimde benim sırtım zorluyo kemiğimden ses geliyo resmen korkuyorum :18:
kaçamakmı hımm ne yidin canım![]()
SÖYLEMESEM DAHA İYİ SANKİ![]()
hikom bende 2 tavuk göğsünün tekini yedim ızgara yaptım ama çok tok tutuyo geçen haftalarda öyle olmuştu ben 2 lt su içtim birde yarım saat spor yaptım ama bu sefer daha iyi oldu göbeğe çok çalıştım 40 mekik çektim daha çekerimde benim sırtım zorluyo kemiğimden ses geliyo resmen korkuyorum :18:
SÖYLEMESEM DAHA İYİ SANKİ![]()
Sule sule merak ettim![]()
Sule sule merak ettim![]()
sucuklu yumurta:2:
bu arada ben akşam için sadece salata yiyeceğim
kargom geldi yaz için badi almıştm kollarım duba gibi çıktı zayıflamam şartbaşka yolu yok kaçamak yaptım ama durmak yok
![]()
Arkadaslar bu dıyete ılk patatesle degıl de meyve gunuyle baslayabılıyor muyuz acaba?
Hikmet hanım toplamda tam 11 kiloyu bu diyetle mi verdiniz