- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #18.101
Benimki durmjyo canim birak oyincaklari mutfakta tencere tava aliyo yine durmuyi babasiylada durmuyo bazen cok bunaltiyo benimle yapisik olacak illa nefes aldirmiyo
Bzmki de suan durmuor. Bana da nefes aldirmicgi zmn glecektr.
yarın bende başlıyorum herkese kolay gelsin bu sfer başaracağım .
merhabalar....sizi forumdan takip ediyodum.bende bugun başladım yarın sebze günüm..ne yiyecem yaaaa
Meraba canim kac kilosun boyunla yazarsan gerxi bi tablomuz yok ama :26:ben salata yapiyorum havuc salayalik kemiriyorum tum gun
şimdi şöyle sölim....boyum 160 kilom açken 75.8 tokken 76.6 idi bugun....patatesle.ama dün 78.9 u gördüm yani....aynen bende havuçla salatalık yerim heralde.hikmet01 bende adanalıyım bu arada..bitlisteyim suan memurum burda desteklerinizi bekliyorum
şimdi şöyle sölim....boyum 160 kilom açken 75.8 tokken 76.6 idi bugun....patatesle.ama dün 78.9 u gördüm yani....aynen bende havuçla salatalık yerim heralde.hikmet01 bende adanalıyım bu arada..bitlisteyim suan memurum burda desteklerinizi bekliyorum
bugun sebze gunu sabah sabah havuç salatalık hiç gitmiyor sabah tartıda 75.4 tüm inş olacakEsen adanalisin demek. Her zaman destekçiniz. Bugun sebze gunu ne yicegime karar weremedim...
bugun sebze gunu sabah sabah havuç salatalık hiç gitmiyor sabah tartıda 75.4 tüm inş olacak
ya bana bir haller oldu.ilk hafta süperdim geçen hafta yapmadım bütün motive ,istek gitti.dün akşama kadar 3 küçük patates yedim.iyi işte yeme artık..yokk.eve gittim oturdum baya yemeğin suyuna bana bana yedim.1 tulumba,2 bardak şekerli çay.1 çikolata,2 probis,bolca meyve yedim ve zıbardım.sabah Allahtan kilom değişmemiş.lütfen bana yardım edin ben kendimi durduramıyorum.ne iradesizim yaa.
merhabalar bende başlıyorum bugün 1.71 boyundayım
dün 70.6 kilo ile başladım(normal beslendim bir şey yapmadım)
bugün 70.3 çıktım
bakalım 5 gün sonra ne olucak herkese kolay gelsin destek olalım birbirimize ve 5 günü hakkıyla tamamlayalım inşallah
5 kilo gitmez sanırım ama 4 de gitse iyi olur hani
Hayirli olsuuun
Suan istedgm kilodaasin. Boyum 1.75 kilo gordugun gibii.
Bende 2.gundeym. sebze gunumdeyim.. sabahdan bu yana 1salatalik yedim.
O da kucuuuuk
Salata yapsam olurmu ki hi ne dersin
canım ben sabahları yiyemiyorum oğlum uyumadan ama çay içiyorum şimdi salata yapıcam karışık kırmızı lahana havuç marul maydanoz akşama kadarda artık kemiirim akşiam bir daha salata yerim sonra sade kahve içerim geçen haftalarda öyle yaptım :26:Elifcimmmm, sebze günümüz bün ne yiceksin.
Benkarar weremedim, ac ac oturuorum.
Karnimin gurultusu yan odadan duyulur.
canım benim inanki bir kere yediğinde arkası geliyo bende geçen hafta ilk 2 gün iyidim 2. gün akşamına başladım perşembeye kadar yaotım bıraktım ama bu hafta kaçamak yok spor var sende sabretmeye çalış sen sofraya oturma acı kahve al iç o tüm iştahını keser bir kere sabredersen ikinciye yemmemiş olursun canım benimya bana bir haller oldu.ilk hafta süperdim geçen hafta yapmadım bütün motive ,istek gitti.dün akşama kadar 3 küçük patates yedim.iyi işte yeme artık..yokk.eve gittim oturdum baya yemeğin suyuna bana bana yedim.1 tulumba,2 bardak şekerli çay.1 çikolata,2 probis,bolca meyve yedim ve zıbardım.sabah Allahtan kilom değişmemiş.lütfen bana yardım edin ben kendimi durduramıyorum.ne iradesizim yaa.
merhabalar bende başlıyorum bugün 1.71 boyundayım
dün 70.6 kilo ile başladım(normal beslendim bir şey yapmadım)
bugün 70.3 çıktım
bakalım 5 gün sonra ne olucak herkese kolay gelsin destek olalım birbirimize ve 5 günü hakkıyla tamamlayalım inşallah
5 kilo gitmez sanırım ama 4 de gitse iyi olur hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?