Günaydın kaderdaşlarım,
Sabahın bu güzel vaktinde ilk kilo paylaşımını yapmak bana nasipmiş :)) paylaşımım biraz uzun olacak kusura bakmayın çünkü bu diyet hakkında araştırma yapan arkadaşların bilgi edinmesi için uzun uzun yazmak istiyorum.
Sabah kalktım,lavoboya gittim ve tartıldım.tam tamına 67.6 gördüm
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
DDDD çok mutluyum.bir haftada 3.2 kg gitmiş üstelik wc sorunum hala devam etmesine rağmen(benim açımdan diyetin tek - yanı).hafta sonu kilo alacağımı bilmeme rağmen bu rakamı en son 2008 yılında görmüştüm çok sevinçliyim.gidenin ne kadarı su ne kadarı yağ ne kadari kas benim için şu anda fark etmiyor.
Bu diyeti 5 günde sadece 1,5 kocaman krepli börek(yağda kızarmış),1 lokma çikolata,7 kayısı ile bozdum .aç kalmadım( sadece meyve günü biraz zorladı.) her gün 2 lt su,1 fincan şekersiz sütsüz nescafe ile geçirdim(bitki çayı içmedim sayılır).Birçok yöntem denemiş ama uzun vadede yapamamışımdır.ama bu iyette iyi motive oldum sayılır.bence zor bir diyet değildi çünkü bir kaç kaşık alıp çekilmeyi bilmediğimden hiç yememek bana daha uygun geldi.haftada hiç kaçamaksız 5 kilo verilir mi?verilebilir ama hızlı çalışan metabolizma için geçerli.her bünye aynı değil sonuçta.benim diyet hakkındaki ilk hafta düşüncelerim bunlar.bugün misafirlerim var.muhtemelen baya yerim.bakalım pzt sabahına kaç kilo ile başlayacağım?
inşallah bu haftayı beraber geçirdiğim tüm arkadaşlarım en az benim kadar kilo vermişlerdir.hepinizi şimdiden tebrik ediyorum kızçelerimmm...