- Konu Sahibi incilideniz
- #1.661
tmm cnm bnm ozamanm ben spora devam ediyim evde sizlere kızım 1yaşında olsun eşlik edicem kilo veremezsem 56 olsam iyi olcaktı teşekkürler hepinize başarılarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s.tatlım beni de listeye ekleyebilirmisin. haftaya da devam edecegim. ama pazartesi baslayacagım bu nedenle pazartesi ac karnına tartılıp bildiririm.eyvahedigeldismile gerci istahım kapandı hafta ici hayal kurdugum seyleri canım ıstemıyor ve bugun de pek bısey yiyemedim. ama yinede en dogrusu pzt sabah tartılmak..opuyorumnanaktan
tmm cnm bnm ozamanm ben spora devam ediyim evde sizlere kızım 1yaşında olsun eşlik edicem kilo veremezsem 56 olsam iyi olcaktı teşekkürler hepinize başarılarrr
listeden siliyimmi? istersen listede dur ama bu tek tip beslenmek yerine daha saglikli bi diyet yap sonra verdigin kiloyu bildirirsin:) hem sanada moral olur
tamam cnm bak bunu sevdim ben ekstra bişiler yerim yanında bunarın dengelicek süt yapan teşekkürlerrrropuyorumnanaktan
ekle cnm ekgıda veriyom zaten sütümü etkilemez normaldede bişi yemiyom dogru dürüst ben günde bir bardak süt eklerim diyemini yanına 62.5 kilom cnm
e inciliabla daha ne istiyosun bosver iyi gitmis yinede
su ana kadar en fazla kiloyu sen vermissin :hooray:
offf valla bugün bikac dilim ekmek yedim simdi midem bulaniyo
demekki diyet ise yaramis midem kücüldü sanki
haftaya hic bozmadan devam etcem hayirlisiyla ins o zaman bende sizler gibi 1.4 yerine 3 kilo fln verebilirim:)
valla hakkım yeniyor haksızlık bu enfazla kiloyu ben verdim 71.7den 66.7ye indim 5 kilo ve hiç kimse tebrik etmedi üzüldüm ben üvey evlat mıyım senağlama mafoldumben
sudenaz tebrik ederim bende kaçımışım okadar okudum ama bütün kupalar sana rekorunu kırılacağını sanmıyorum :hooray:
a.s.evet hem iştahım kesildi, hemde cok yiyemiyorum. sabah zorla kahvaltı yapdım. hedefledigim hic biseyi yiyemedim. hala da bi sey yemedim. simdi bir elma kemiriyorum. hala canım bisey istemiyo.şimdi elmadan sonra bi türk kahvesi istiyo canım.. sempatiksalakcinni gidim de yapayım bariiopuyorumnanaktan
aynen yaa bende hic düsünmemistimkaydirigubbakcemile3ikraaa .!.:sudenaz tebrik ederim bende kaçımışım okadar okudum ama bütün kupalar sana rekorunu kırılacağını sanmıyorum :hooray:
valla hakkım yeniyor haksızlık bu enfazla kiloyu ben verdim 71.7den 66.7ye indim 5 kilo ve hiç kimse tebrik etmedi üzüldüm ben üvey evlat mıyım senağlama mafoldumben
teşekkür ederim canım benim olumunekankayizsmile
bundan sonraki haftalar üçer üçer versem bile olur 8 kg fazlam kaldı ya gidecek ya gidecek daha fazla misafir etmek istemiyorum![]()
Kızlar bugün üçüncü gün ve bi değişiklik yok gibi tartılmaya korkuyorum pff bide 5*6 tane bisküvi yedim sırf etmi yicem bütün gün yaa:gitme:
ayyyyy pardon cnm yaaaseni listeye ekledim ama kac kilo verdigine bakmamistim:)
tebrik ettim tatlim ama herkesin nickini ayri ayri yazmamistim kusuruma bakmaaa
ama valla 5 kilo nasil becerdin yaaaa :teytey:
hic inanmazdim bi haftada 5 kilo verilebilcene:hooray: