a.s.selam kızlar..a.s ben bu sabah erkenden tartıldım. ama bilgisayar kocamın tekelin de idi. ancak girebildim.. iste sonuc:
90 ile baslamıstımeyvahedigeldismile
veeee 86,3 geldim:çok üzgünüm:ben incelmeyi görünce kesin 5 kg gitti diyordum:1no2: 5 kilo gitmemesinin sebebi asagıdakilerden hangisidir bilemiyorumCADIARZU maalesef benimde kacırdıgım oldu ama motivasyon bozulmasın diye yazmamıstım:kedi: ama biliyorum ki bire bir uyabilseydim 5 kg giderdi diye düsünüyorum::gitme: neyse artık haftaya inşallah...:kedi:
HATALARIM; 1.ci gün aksama kadar iyiydi ama aksam arkadasıma dogum gunune gitmistim patates günümde oldugum icin ikramlardan yalnızca patates salatası yedim. icinin sebzesi, yagı herseyi olan bir salatamafoldumben az yemeye calıstım ama..
2- persembe meyva gününde bölge bölüm müdürüm ile bir kac firmaya gitmistik. adamlar ne icersiniz diye sormadan kuruyemis ve meyva suyu ikram ettiler. diyetteyim diyemedimbilmiyorumkismile belkide isime öyle geldi sempatiksalakcinni bir bardak meyva suyunu hüpletip,

klava:üstüne de bir avuc kadar badem ve yer fıstıgı yedim

klava:
3-bide bugun regl olmaya basladım. vucudum da hala sıslık olabilir...
eyvahedigeldismile
4-
hıc spor, yuruyus yapamadım.. isimde hep oturarak.. aksamlarıda hep oturdum:1no2:
artık sebeb ne ıse bilemiyorum...eyvahedigeldismile insallah haftaya tam yapabilirim.. ve sonuc 5 kg olabilir...sositososito
ama yinede kendimi cok hafiflemis hissediyorum.. hihoyyyt