- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.121
Kızlar kereviz seviyorsanız sebze günü için çok iyi geldi bana. Patates , kereviz , soğan, havuç , su,azıcık tuz ile düdüklüye attım. Yağsız pişmiş z.yağlı kereviz hem ısıtıp yedim hemde soğuk.
nnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr değiştirme dedim ya sadece kendin yazma ara sırada oku canım ya:)))
off cumay et günü yapmayı düşünüyordum cünki söyemesi aıp arkadaşlarla mangal yapacaktık
yumurta ie değiştirsem hani o da pratein et de
off bozmakta istemiyorummmmmmmm
bu arada meslektaş çıktık ya nuraksoy:)))
cnm sebze gününde patatesmi yiceksin :uhm:
sebze gününde patates tercih etme bence cünkü patates günü ayri
iki gün üst üste patates yenmesinde sakinca varmidir bilemicem ama ben olsam yemezdim
Protein ve vitaminleri arka arkaya koymayın bence. Yani et ile yumurta değişebilir ama et ile meyve olmaz. Benim mantığıma göre tabii. :)
delikafadulden yedim bile valla. delikafadulden Aslında ben patates gününü kolay geçiridim , patatesin üzerine bol pulbiber , kekik ve karaca ekledim hem tadı güzel oldu hemde metabozlimayı hızlandırıyor bu baharatlar . Ama zaten ana malzemem kerevizdi sebze gününde , havuç ve patates süsü gibi idi.
bu arada meslektaş çıktık ya nuraksoy:)))
bugün sebze gününde misin??
yok bugün et günüm... günümdü :) Haşlanmış tavuk üzerine karabiber ve kekik ekledim. Gıdaklayacağım az kaldı
bizim öğretmnler odasında sürekli diet,spor muhabbeti,burdaki öğretmen yoğunluğuna da bakınca bizim meslekte bir kilo sorunu ya da takıntısı var gibi:))
öff bizde de öle yeni bi öğretmen geldi akapuntur yptırıyomuş
demedim kadına bırakınca alırsın tekrar diyee
benimde yarın et günümbakalım nasıl geçecek.meyve gününü düşünemiyorum kesin baş arısından duramam.çünkü tuz almadımmı başım ağrıyor aman ya kilo vereyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?