5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

günaydinlar herkeze nasil kizlar baslamak isteyenler basladimi bugün bakalim kaydirigubbakcemile2

Incilideniz sagol ya dün verdigin pirinc lapasi taktiginle 800 gr gibi gitmis bugün artik sumu yagmi bilemem ama ikiside makbulüm :) regl dönemimde bitti zaten ve bugün patatesle basliyorum suan patatesim haslaniyor :lepi:
valla günlerce protein diyeti yapmis biri olarak söylim bana bu diyet gayet saglikli geldi digerlerine nazaran neden derseniz düsünsenize bir hafta boyunca hertürlü gidayi aliyor vücut ve kilo veriyoruz ayni zamanda zemuszemus

merhaba arkadaşlar ,
bu diyeti bende yapmak istiyorum,
ben özel günümdeyim,
64 kiloyum,3 aydır inişli çıkışlı diyetle 10 kilo verdim,
yarın başlıyorum

günaydinlar herkeze nasil kizlar baslamak isteyenler basladimi bugün bakalim kaydirigubbakcemile2

Incilideniz sagol ya dün verdigin pirinc lapasi taktiginle 800 gr gibi gitmis bugün artik sumu yagmi bilemem ama ikiside makbulüm :) regl dönemimde bitti zaten ve bugün patatesle basliyorum suan patatesim haslaniyor :lepi:
valla günlerce protein diyeti yapmis biri olarak söylim bana bu diyet gayet saglikli geldi digerlerine nazaran neden derseniz düsünsenize bir hafta boyunca hertürlü gidayi aliyor vücut ve kilo veriyoruz ayni zamanda zemuszemus

a.s.Günaydın... İLK GÜNÜNDE SANA ŞANS DİLİYORUM..:nazar: bence de sağlıklı bir diyet ama bira mayası (haftada bir) ve şekersiz bitki çayları kullanmayı unutma. böylece cildinde bozulma olmuyor, yüzünde çökme olmuyor, saçların canlı ve parlak kalıyor.
SANA BOL ŞANS DİLİYORUM.:lepi: Lütfen 5 gün bittiğinde bize kilonu yazarmısın.....:teytey:

off şu pazartesi gelse de başlasammmmmmmkaydirigubbakcemile2

sude nazım merhaba. mesajlarımı okuyabildin mi? biliyorsun bende Pazartesi başlayacağım. bir arkadaşımız katılanların listesini yapalım demişti. Pazartesi bu listeye katılacağız inşallah. YEMEK YEMEK NE KADAR KEYİFLİ İSE DİYET YAPMAK TA O KADAR KEYİFLİ.. bir de spor yapmaktan hoşlanabilsem.:kedi:

sude nazım merhaba. mesajlarımı okuyabildin mi? biliyorsun bende Pazartesi başlayacağım. bir arkadaşımız katılanların listesini yapalım demişti. Pazartesi bu listeye katılacağız inşallah. YEMEK YEMEK NE KADAR KEYİFLİ İSE DİYET YAPMAK TA O KADAR KEYİFLİ.. bir de spor yapmaktan hoşlanabilsem.:kedi:

canımm mesajlarını okudum çok sağol paylaşımların içinolumunekankayizsmile
ne güzel ya birlikte başlayacağız bu diyete beni listenin en başına yazar mısınız motive olurum böylecekaydirigubbakcemile5
aslına bakarsan sabırsızlanıyorum başlamak için çünkü şuan arkadaşlarımda kalıyorum ve yeme işini acayip derecede abarttığımı düşünüyorum bu diyet tam bana göre inş şimdilik sadece takipçi pazartesi uygulayıcıyımopuyorumnanaktan

kızlar bende pazartesi başlıcam çünkü eşim haftasonu evde yani serbest günlerim haftasonuna denk gelsin istiyorum bide pazar misafirlerim var ayıp olur diyet yapıyorum yiyemem demek . çok heyecanlıyım 8_10 kilo fazlam var doğumdan kalan inşallah hepbirlikte veririz..ama bu kadar yiyip nasıl 5 kilo vercez anlamadım..

kızlar bende pazartesi başlıcam çünkü eşim haftasonu evde yani serbest günlerim haftasonuna denk gelsin istiyorum bide pazar misafirlerim var ayıp olur diyet yapıyorum yiyemem demek . çok heyecanlıyım 8_10 kilo fazlam var doğumdan kalan inşallah hepbirlikte veririz..ama bu kadar yiyip nasıl 5 kilo vercez anlamadım..

canım pes etmeyeceğiz ilk zamanlkar 3-4 olur belki de daha az kilona göre değişir bu rakam sonraları 1-2 olsa bile yola devam ta ki istediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar :eek: ayrıca pazartesi başlamakla iyi yapıyoruz bence çünkü insanlar hafta sonları gezer pikniğe gider arkadaşlarıyla buluşur vs. biz bu ortamlarda kendimizi kasmayacağız bu çok güzel bi durum pazartesi yine başa ya çok güzel inş çok güzel de sonuç alırızkaydirigubbakcemile5

ben de varım ben de varım :)) pazartesi başlayacağım ben de..beni de yazın listeye..kızlar ben birşey soracağım ben şimdi karbonhidrat diyeti yapıyorum pazartesi bitirecektim..yani şimdi direk bu diyete başlasam kendime zarar verirmiyim yoksa bir hafta dikkatli beslenip sonraki hafta mı başlasam??off kafam çok karışık... yardım lütfen..

merhabalar kızlar vereliniortak topiği bikaç gündür takip ediyorum güzel paylaşımlar olmuş a.s

Son düzenleme:
pazartesi başlayacak çok kişi zaten topiği açan arkadaşımız da öyle o zaman benim ricam birisi pazartesi günü listemizi oluştursa bu arada 2 senedir kk takipçisiyim ilk kez bir listeye dahil olmak istiyorum çünkü bu diyete çok inandımkaydirigubbakcemile2

arkadaslar boyum 171 kilom 85 ve 20 mayısta olmam gereken kilo 64.. 60 gün ve 20 kilo var yarın bu diyete başlıyorum ben hem siz başlayana kadar beni gözlemiş olursunuz arkadaşkar pazartesi siz başlayacağınızda bi isim listesi yapalım herkes ne kadar ne verdi görelim...

a.s. Sevgili Berru isim listesi ve kilo takibi işini sen üstlenip, yapabilirmisin?

ıncilidenizcim benim bugün sebze günüm.
şekersiz sütlü neskafe içiyorum.diyeti bozarmı.
hem seviyorum,hem de iştah kesiyor.
yeşilçay ve su içiyorum.

a.s.Günaydın... İLK GÜNÜNDE SANA ŞANS DİLİYORUM..:nazar: bence de sağlıklı bir diyet ama bira mayası (haftada bir) ve şekersiz bitki çayları kullanmayı unutma. böylece cildinde bozulma olmuyor, yüzünde çökme olmuyor, saçların canlı ve parlak kalıyor.
SANA BOL ŞANS DİLİYORUM.:lepi: Lütfen 5 gün bittiğinde bize kilonu yazarmısın.....:teytey:

Tabiki yazarim hatta hergün bile yazarim :) ben hergün tartilanlardanim diyette.
Cayimi balla iciyorum yoksa icemem cay. Birde bilmiyorum bu diyete aykiri belki ama yagsiz yogurt mutlaka yiyorum protein acisindan kaslarim gitmesin diye hem yogurtta kilo verdiriyor. Bira mayasinada bir bakayim özel yutmak icinmi bu maya ve hangi gün kullanmami tavsiye edersin serbest günlerdemi ?

İncilidenizcim benim bugün sebze günüm.
şekersiz sütlü neskafe içiyorum.diyeti bozarmı.
hem seviyorum,hem de iştah kesiyor.
yeşilçay ve su içiyorum.

Bence sütlü nescafeyi protein günlerinde yani ET ve Yumurta günlerinde daha rahat kullanabilirsin. diğer günler de sade içmek gerekiyor diye biliyorum...vereliniortak

Bende bende varım arkideşler benide yazın bende ilkez gruba katılcaam çoook heycanlandım şimdiiiiikk sositososito bende yazabilirim arkadaşlar isterseniizzz ama haftanın 4 gnü netteyim çarsamba çtesi içinde

X