- Konu Sahibi incilideniz
-
a.s.tatlım daha önce yazdığımı sanıyorum. diyelim ki 5 çeşit meyva seçtin (elma, portakal, kivi, çilek ve ayva) sabah hepsinden biraz biraz doğrayıp salata yaptın. afiyet olsun... gün boyu başka meyva ilavesi yok. yani bir de üzüm ekleyimlmaz: olmuyor maalesef... YANİ HANGİ MEYVA veya MEYVALAR'la başlıyorsak aynına devam..Ama ben çok çeşitlendirmiyorum. tok tutsun diye elma, zayıflatıcı etkisi var diye kivi....zemuszemus
ben hala tüm bıkmadan yenebilecek sebze önerisi bekliyorumcokacimcoook
.
a.s tatlım 30 lu sayfalarda yazmıştım. önerilerim
1-patlıcan, biber, domates, hatta soğan bile közleyebilirsin.. (sabahtan itibaren tüm gün yanlızca bunu yiyeceksin) AMA TAVSİYE ETMİYORUM ÇÜNKİ BEN MEVSİM DIŞI SEBZE-MEYVA KULLANILMASINA KARŞIYIM. AMA KARAR SENİN....
2-domates, salatalık, maydanoz vs ile salata yapabilir veya sade yiyebilirsin..((sabahtan itibaren tüm gün yanlızca bunu yiyeceksin)
3-benim tercihim hep bu 3.cü südür... pazara gidip bir sürü ot alıyorum ve salata yapıyorum.. (((sabahtan itibaren tüm gün yanlızca bunu yiyeceksin)
4-Ebru Şallının bir tarifi var 5 gün kullanın , detoks falan diyor.. sen sebze gününde bunu kullanabilirsin ( (((sabahtan itibaren tüm gün yanlızca bunu yiyeceksin)İşte Ebru Şallı’nın mucize iksiri
3 Kabak
2 Enginar
1 Avuç Brokoli
1 Avuç Maydanoz
1 Orta boy soğan
Yarım limon suyu
Hazırlanışı: Sebzeleri az su ile haşlayın. Ardından bu su ile beraber sebzeleri blendırdan geçirin. Üstüne limon suyunu da ilave edip tekrar blendırda karıştırın.
Bu içeceği soğuk ya da sıcak olarak içebilirsiniz. İçine başka hiç bir şey katmayın. Her gün sabah 1 bardak için.ALINTIDIR.
UNUTMAYIN SABAH NE İLE BAŞLADIYSANIZ TÜM GÜN AYNI vereliniortak
meyve gününde bikac cesit meyveden meyve salatasi yapip bütün gün kahvaltida ne yediysek öyle devam etsek daha mantikli olmazmi
ya kizlar belkide yanlis anlamisimdir ama incili abla bikac kez tekrarladi
kahvaltida ne yerseniz bütün gün ayni seyleri yeyin diye
öyle anladim ben ya simdi baska bisey yapip diyeti bozmayalim
en iyisi incilidenize sormak
ohhh sağol incilim ya nihayet çözdüm..pekiiii bi sorum daha olacak meyve gününde kuru kayısı da yiyebilirmiyiz??ben wc problemim olduğundan dört gözle bekliorum da bu günü :))
meyve gününde bikac cesit meyveden meyve salatasi yapip bütün gün kahvaltida ne yediysek öyle devam etsek daha mantikli olmazmi
ya kizlar belkide yanlis anlamisimdir ama incili abla bikac kez tekrarladi
kahvaltida ne yerseniz bütün gün ayni seyleri yeyin diye
öyle anladim ben ya simdi baska bisey yapip diyeti bozmayalim
en iyisi incilidenize sormak
hoşgeldin özlemcim evet hemen hemen herkes bugün başladı benim gibi ctesi başlayanlarda var :lepi:
mantıklı bi diyet geldi hepimize inanıyoruz başarılı olacağımıza :lepi:
a.s.tatlım daha önce yazdığımı sanıyorum. diyelim ki 5 çeşit meyva seçtin (elma, portakal, kivi, çilek ve ayva) sabah hepsinden biraz biraz doğrayıp salata yaptın. afiyet olsun... gün boyu başka meyva ilavesi yok. yani bir de üzüm ekleyimlmaz: olmuyor maalesef... YANİ HANGİ MEYVA veya MEYVALAR'la başlıyorsak aynına devam..Ama ben çok çeşitlendirmiyorum. tok tutsun diye elma, zayıflatıcı etkisi var diye kivi....zemuszemus
şimdilik niyetim marul,roka ve kırmızı lahanadan oluşan bir leğen salata yapıp yarın günü geçirebilmek.ben ikinci günü et günü sandığımdan sabahtan buzluktan tavuk çıkarıp gitmiştim.mecbur haşladım,şimdi kızım götürüyo karşımda ben de sirkeli su içiyorum.yaa bu ızdıraba umarım karşılığını alırız.
ben de marulu doğrayıp içine fırınlanmış kabak, patlıcan buharda pişmiş brokoli, salatalık çarliston biber ekleyip ööle saçma sapan bi salata yapmayı düşünüyorum..
arkadaslar hepinizin birinci günü bitmek üzere hayırlı olsun en zor gün yarın bence bu dyette çünkü sebzelerii tuzsuz yemekk benim için bir işgenceden farksızdıbu gün balıklarımı lüplettimm muhteşemdi yarın içinde 1.5 kilo yeşil elma aldım gün boyu onu yiyeceğimm:):)
ben hala tüm bıkmadan yenebilecek sebze önerisi bekliyorumcokacimcoook
canım ya bence 2. öğüne bununla geçemezsin çok kötü gibi geldi bana ama yinede sen bilirsin tatlım.... taze sebzelerden salata yap limonla ye daha güzel olur illa salata yiyeceksen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?