- Konu Sahibi incilideniz
sivi tüketimine gelince cok fazla su icemedim zaten sebzeden icim su oldugu icin :) ama yesil cay ve bitki caylari ictim 5--6 bardak. Bir fincan kahve ictim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sivi tüketimine gelince cok fazla su icemedim zaten sebzeden icim su oldugu icin :) ama yesil cay ve bitki caylari ictim 5--6 bardak. Bir fincan kahve ictim.
bu tip tereddüdlere düşmememiz için haftada yalnız ve yalnızca 1 kez tartılmayı öneriyorum ben öyle yapacağım yoksa motivasyonum yerle bir olur Allah korusun![]()
birde yağsız ton balığı olayını nasıl halledicez.şuan için bulunduğum yerde taze balık bulamam ancak konserve var biliyosunuzki oda yağın içinde yüzüyo.ne kadar süzdürsemde kalacaktır dimi?ben kırmızı ette yemem sadece tavuk balık yani.
ton balığın konservede değilde böyle uzun pakette olanı var nasıl tarif etsem ki zeytinyağlı ton balığı yazıyor üzerinde onlar konserveler gibi vıcık vıcık yağlı değildir sanırım
evet canım bi ara diyetisyene gitmiştim ya bir sürü para bayılmıştım içim yanıyorklava: o demişti teneke değil de pakette ton balığı ye çünkü pakettekinin yağı süzülmüş oluyor diye ondan tüketebilirsiniz kaydirigubbakcemile5
bu arada kızlar ben fil gibi yiyorum daha önce hiç yemediğim şeyleri götürüyorum off ya iştahım o kadar açık ki hayatım boyunca hiç bu kadar açık olmamıştı kendimi dana gibi hissediyorum çok kötü bunalımdayım şu pazartesi hele bi gelse ya bana az moral verin kızlar 4 günde 3 kilo aldım bu iştah yüzünden kendimi durduramıyorum tatlı-tuzlu-hamurlu kendime çok yazık ettim çoooooooooooook senağlama senağlama
heh işte onu diyordum bende :lepi:
hayatım madem kendini kötü hissediyorsun bir an önce pazartesi gelsin diyorsun sende başla yarın bizimle yani sen bilirsin tabii ki :kedi:
canım o zaman şöyle yapayım mı yoksa fil olup çıkacağım Allah korusun :
yarın patates günü pazar sebze günü yapayım pazartesi de bu diyete sil baştan başlayayım tekrar patatesden çünkü ben serbest günlerimi haftasonuna denk getirmeye çalışıyorum olur mu ki nolur az ilgilenin benim problemimle depresyondayım:çok üzgünüm:
ooyy kıyamam yaa olur sen istedikten sonra neden olmasın sadece patates yemezsin canın başka şeyler isterse onlardan da yersin ama diyete başlamış olursun yerimseniben
vallahi bende hiç iyi değilim evde bi tanecik pantolonum kalmadı içine girebildiğim
dışarıdan bakılınca senin neren kilolu diyorlar ama 60 kg oldum tam 10 kilo aldım
buda neredeyse 2 beden demek 36 giyiyordum şimdi 40 bedene zor sığıyorum mafoldumben
bodylerim pantolonlarım hiç bir şeyim olmuyor mafoldumben
azıcık dar bişi giysem her yanım pörtlüyor
ee ağlayarakta zayıflanmıyor mecbur bir hal çaresine bakmamız gerek
hepimiz destek olacağız birbirimize sen üzülme sudecim Şeniz
teşekkür ederimmmmmmmmmm:çok üzgünüm:
pasaklıminiktanrıça senin boyun kaç?boyunda nickin gibi minikmi?60 kiloyu çok gösterdiğine göre merak ettim
ee ama güül artık yerimseniben