5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Istersen Kalori say canim birde oyle dene ben oyle yapcam cok sıkmiyo o diyet

Bu olmuyor bir yerden sonra nedense bugün hiç uyamadım malesef..
Onu denemedim hiç çok değil en sondan 5 6 kilo gitse 1 ayda kar ama gitmiyor işte..
Stres yapma canim oldugu kadar dugunden sonrada verirsin.dugunune odaklan tadini cikar bence bunlar guzel zamanlar cunku.sıkıntı yapinca insan daha cok işatahlaniyo kendimden bilyorum yavas yavas ama kalıci kilo verelim sadece gec saatte yemek yememeye calis aburcuburu azaltmaya calis birde bigun karbanhidrat alyosan diger gun sebze yada sıvi hafif yemekler tuket .hamur isi falan bunlara dikkat et bizde esimle az once disari ciktik o disardan yedi ben yemedim cunku sabah epey doyurucu bir kahvalti yaptim aksam hafif yicem bu sekilde dengeleyince kilo alınmyo

Bu olmuyor bir yerden sonra nedense bugün hiç uyamadım malesef..
Onu denemedim hiç çok değil en sondan 5 6 kilo gitse 1 ayda kar ama gitmiyor işte..
Stres yapma canim oldugu kadar dugunden sonrada verirsin.dugunune odaklan tadini cikar bence bunlar guzel zamanlar cunku.sıkıntı yapinca insan daha cok işatahlaniyo kendimden bilyorum yavas yavas ama kalıci kilo verelim sadece gec saatte yemek yememeye calis aburcuburu azaltmaya calis birde bigun karbanhidrat alyosan diger gun sebze yada sıvi hafif yemekler tuket .hamur isi falan bunlara dikkat et bizde esimle az once disari ciktik o disardan yedi ben yemedim cunku sabah epey doyurucu bir kahvalti yaptim aksam hafif yicem bu sekilde dengeleyince kilo alınmyo

Tadını falan çıkaramıyorum işte malesef ne gelinlik bakmaya hevesim var ne eşya almaya..
Abur cuburu bıraktım gece de pek yemiyrum ama bir gün versem zoraki diğer gün 2 katını alıyorum.. Suyla aram hiç yok mesela. Bir de ben de irade de yok işin açıkçası, mesela siz yememişsiniz eşinizle ben kesin yerdim

Ama Su cok önemli icmelisin canim. alıştirmaya cals kendini zamanla zorlanmazsn.su hatirlatici program yukle mesela telefonuna.birde ben yemek istemedigimde nefsime uymamak icin kendimi durdurmaya calsyorum ilkten zor oldu ama 10kilo verdim artik genelde dusunüp yiyorum bunu yemessem arkamdan aglamicak ama yersem bir sure sonra aglayan ben olcam diyorum kendime. yani bu bir örnekti. kasstettigim sey motive olmak zayiflamak istiyosan önce motive olmalısin eger yok yapamam diyosan kendime guvenim yok diyosan sana tavsiyem bir diyetisyenden yardim al destek alman senin icin iyi olacaktir.

Merhaba canım :) yazamadım ne zamandır kusura bakma malum düğün işleri falan :)
Su hatırlatıcı yükledim ama silmiştim en iyisi tekrar yüklemek.. Sen nasıl verdin 10 kilo ne kadar sürede bir de iyi vermişsin çünkü darısı başıma :) Diyetisyen istiyordum ama onlara uyamıyorum sabah 8 de kahvaltı diyorlar ben o saatte mümkün değil uyanamıyorum

5 ayda verdim daha hızli verirdim ama cok sıkmaya gelemiyorum o yuzden yavas yavas verdim erken kahvalti yapmaya calstim ılik limonlu su ile basladım gune .gun icersinde ekmegi bir dilim en fazla iki dilim yiyodum tabi o da esmer ekmekti .kahvaltiyi doyurucu yapip oglen ara ogun yapip aksam corba salata yada proteim tarzi seyler tukettim .pilav makarna abur cubur falan 3 hafta da bir canim cok cekerse az olmak kaydiyla yiyodum ama zararli birsey yediysem ertesingun az kalori almaya calsip dengeliyodum. gunde 2 lt su iciyodum hafta da 4_5 gün en az spor yapyodum aksam 18:00den sonra hicbirsey yemiyodum cok acikirsam biriki lokma kalorisi az bisey atyodun agzma arada .tardida eksileri gordukce motive olup dahada hirs yapyodum .motivasyonum düserse beni motive edicek videolara bakip yazilar okuyp kendime gelyodum.bu sekilde yani.ama 10 kilodan sonra durakladi suanda veriyom biriki kilo geri alyom terar verip tekrar alyom cok sıktı beni inan 69 u gorsem gaza gelcem daha da vercem ama goremedim yaa .ama 55 olana kadar devam .pazartesiden itibaren cumaya kadar oruc tutmam gerek hem belki bu sure icersinde biraz düzen kurar veririm kilo.aslinda daha da verirdim ama 1 yildir bebegim olsun diye ugrasyom olmadi bu da beni kotu etkiledi pskolojkmen .o yuzden diyete adapte olamamaya basladim

Bence yine de iyi vermişsin zaten önemli olan yavaş yavaş ama kalıcı verebilmek..
Bilen biri değilim ama bu bebek işini çok kafana takmamaya çalış, sürekli düşündükçe inan olacağı varsa da olmuyor çok var öyle tanıdığım..
Yani doktora gittin mi bunun için bilmiyorum fakat psikolojik bile olabilir bu durum..

Cok dogru canım stres hic iyi bsey degil. .gittim doktota bir sorun yok dedi insallah olur yakında bende oluruna biraktim rabbim en iyisini bilir

Kızlar bu nasl br diyet saglikli mi bna pek sağlıklı gelmedi 5gunde 5kilonun ne kdari yağ olabilrki önemli olan yağdan vermek

Kızlar bu nasl br diyet saglikli mi bna pek sağlıklı gelmedi 5gunde 5kilonun ne kdari yağ olabilrki önemli olan yağdan vermek
Valla nefsimize hakim olabilirsek biz de yapcaz bu diyeti :) ama bir gunde bir kilo vermistim ben ve ac kalmamistım sadece aksam olunca can sıkintısina bozdum bu pazartesi baslicam bir gunden fazla yaparim umarim

Valla nefsimize hakim olabilirsek biz de yapcaz bu diyeti :) ama bir gunde bir kilo vermistim ben ve ac kalmamistım sadece aksam olunca can sıkintısina bozdum bu pazartesi baslicam bir gunden fazla yaparim umarim
Bende diyete başlamak istiyorum sirf ödem atmak adına pazartesi bende baslicam bu diyete odemlerden çabuk kurtulup yağ yakma kısmına çabuk gcmek istiyorum daha önce ayça kayanın 1 ayda 8kilo diyetini 1 ay uygulayıp 6kilo vermiştim nefsime hakim olma konusunda sıkıntım yok aslında tek sikintim bir türlü hangi gün basliycagima karar veremem bir türlü hazır hissetmiyorum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…