5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Başliyorum pek uzun surmuyo ama tamam yarin tekrar baslim o zman bende artik 60 lari gormek istiyorum71 den dusemedim bir turlu yaa

Tamam yarin bende baslicam sende birakma ama kacamak yapmadan şu 5 günü bi tamamlayalim bakalim net olarak kac kilo vercez
Daha kaçamak yapmadım yalnız çok acıktım.. 3 tane patates yedim koca gün bir saat sonra da 2 tane yerim yeter artık arada da su içmeye çalışıyorum.. 5 günde 5 kilo kesin verebilsem keşke

Daha kaçamak yapmadım yalnız çok acıktım.. 3 tane patates yedim koca gün bir saat sonra da 2 tane yerim yeter artık arada da su içmeye çalışıyorum.. 5 günde 5 kilo kesin verebilsem keşke
Evet hedefini yuksek tut ama ne kadar versen kar sonucta ben 2 yada 3 kilo versem bile mutlu olurum. Ama sakın bozma Acıktıkca su ic patates ye

Evet hedefini yuksek tut ama ne kadar versen kar sonucta ben 2 yada 3 kilo versem bile mutlu olurum. Ama sakın bozma Acıktıkca su ic patates ye
Benim bir de düğünüm var 2 ay sonra
Ben de ne kadar verirsem kar diye düşünüyorum tabi zaten 5 kilo bana çok zor gibi geliyor..

Benim bir de düğünüm var 2 ay sonra
Ben de ne kadar verirsem kar diye düşünüyorum tabi zaten 5 kilo bana çok zor gibi geliyor..
Canim dügünun varsa hic dusunme kilo ver benim simdiki dusuncem olsa dugunden once zayiflardim inan kalin bir gelin cokda goze hitap etmiyo:) ne kadar kilo versen kar bence .bende bebek dusunyom şişko bir anne olmak istemiyorum O yuzden hedegmfledgim kiloya biran once inmek istiyorum

Ben de öyle düşünüyorum ama bir türlü veremedim kilo, tabi bu benden de kaynaklı ama artık yumurta kapıya dayandı 5 6 kilo bile gitse fark eder diye düşünüyorum
Zaten hamilelikte alınıyor o yüzden bence de en doğrusu şimdi vermek. Bir de bu kilonun üstüne hamilelik olursa sende çok zorlanırsın..

Tabiki cok zorlanirim 10 kilo verdim 70 lere indim daha 15 kilo daha vermek istiyorum ama 10 kilodan sonra biraz duraklama oldu galiba yada ben sıkı tutmuyorum diyetle birlikte spor da şart cunku yarindan itibaren sporda yapcam bakalim sonuc ne olcak

Ben sabah tartıldım 800 gram gitmiş Böyle devam etse keşke..
Spor bence de şart ama ben sevmiyorum yapamıyorum da malesef

Bugun istahim yok pek ondan mi bilmem gayet guzel gidyo. aksam daha cok nefsime yenik dusyom insallah aksami da atlatirim
Aynı ben o zaman..
Akşam olunca özellikle gece içime bir şey kaçıyor sanki, mutfağa saldırıyorum
Ben meyve ve yumurta gününde kaçamak yapabilirim. Yani en azından aralara onları koyabilirim..

Aynı ben o zaman..
Ben meyve ve yumurta gününde kaçamak yapabilirim. Yani en azından aralara onları koyabilirim..
Meyve gununu atlattim sayilir .yumurtayi seviyorum sıkıntı olmaz ama arada bende bir iki lokma biseyler atarim agzima midemi bastirsin diye zaten 5 gunde iki üc kilo versem yeter bana gerci 4 gunde surebilir cumartesi esim evde oluyo kahvalti falan beraber yapyoruz o yuzden bu hafta 4 gun yaparim haftaya pazartesi baslayip 5 gun yaparim pes etmessem tabi:)

Aynı ben o zaman..
Naptin canim nasil gecti ? Benim tum gun iyi gecti ama aksam meyve yiyemedim birkac kasik bulgur pilavi ve yogurt yedim malesef .ya anlamiyorumaksamlari noluyo bana yaaa

Naptin canim nasil gecti ? Benim tum gun iyi gecti ama aksam meyve yiyemedim birkac kasik bulgur pilavi ve yogurt yedim malesef .ya anlamiyorumaksamlari noluyo bana yaaa

Benim güzel geçti gibi ama ben de akşam ıspanak yemeğinin yanında dayanamayıp bir dilim de ekmek yedim
Akşamları benim de öyle oluyor, gündüzleri yemesem bile olur..
Ben veremem böyle giderse hiç sanmıyorum Yapamıyorum ki vereyim.. Hafta sonu da deiğin gibi bende nişanlımla beraberim o yiyor ben yiyorum tutamıyorum da kendimi 3 verip 5 alıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…