- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.961
Bende biraz tuz koyuyorum yoksa mümkün değil yiyemem zaten bende akşam kabak çekirdeği yemiştim azıcık tek kaçamak o oldu 85.2 ile başladım bugün sabah 82.5 tum baya iyi yani ama bugün kendimi şiş hissediyorum ilk defa doydum yani zaten etçiyim ben:)Şaka gibi dün o kadar kaçak yaptım yine 1 kilo gitmiş 71 kilo yani eksi ikiyle 3
güne başladım ben bu diyeti çok sevdim şimdi ocakta kıyma kavurtum birde tavuk baget fırınları birazdan yicem. birde yemek işkenceye dönüşmesin diye az tuz kattım hepten birakmaktansa bu şekilde daha uzun süre devam edebilirim
şu 3 litre içiyorum en azından ama yinede akşam yatmadan önce başım dönüyordu
bana da diyet inanılmaz sağlıklı geliyor ve istediğin kadar yiyebilmen bu da çok guzel
Tamam pazartesi ben devam edicem tekrar katılırsın bizeAynen 69 olsam bile yeter bu haftalık.ama yarin oruc tutcam bakalim nasil olcak hafta bastan alcam ben içime sinmedi yaa hep biseyler girdi araya
Valla ben daha 3. Günündeyim 2.700 gittiayyy bunu denesem mi diye düşünüyorumda deneyenler ne alemde kaç kg verdiniz kızlar ?
valla çk iyiymiş ya zaten ben bi 5 6 kg daha versem mutluluktan uçarım valla :)Valla ben daha 3. Günündeyim 2.700 gitti
Bende dukan yaptım geri aldım şimdi bu diyette hafta sonu serbest ya daha yapılası geldi banakızlar zayıflıyorsunuz değil mi bu şekilde ? zor olmuyor mu peki ?
aç kalıyormusunuz ? çok merak ediyorum ben yaklaşık 7 kg verdim. ama sonra durdu zayıflamam motive olamıyorum bi türlü yeyip duruyorum. zor bela toplanmaya çalışıyorum. burda yiyecekler sınırsız olduğu için cazip geldi açıkcası.
5 değil 3 versemde yeter bi haftada
Bende yarın tartılcam bugün son gün bakalım kaç kilo vermişim bende bu hafta pek yapamadım meyve kaçamagı yaptım dün ama onun dışında iyi geçti gibi geliyorNaptinz kızlar sonuctan memnun musunuz ben 70.9 olmuşum:) gerci uygulamadim bu diyeti ama iftarda az yedim ondan heralde. Pazarteside bu diyetle tektar devam etcem bana katilmak isteyenlere duyrulur şimdiden
Olsun canim kilo vermişsindir illaki en azindan saglıklo beslendin pazartesiden itibaren baslcam bende bakalim benim nasl geccekBende yarın tartılcam bugün son gün bakalım kaç kilo vermişim bende bu hafta pek yapamadım meyve kaçamagı yaptım dün ama onun dışında iyi geçti gibi geliyor
Bende geçen hafta 2 buçuk gün yaptım devam edemedim bugün başladım yine eksi 300 grla v bu sabah 72.700 ile basladim şimdiye kadar 4 haşlanmış patates yedim başım ağrıyor biraz ama devam etmeliyim lütfen bırakmayalım sende sık sık yaz desteğe ihtiyacım oluyor ve devam edip yazanlar olunca motive oluyorumBugün başladım tekrar geçen hafta 3 gün tam yaptım şimdi 85 le başlıyorum 200 gr eksik en azından
İnsallah basarirsin tek cesit bana cok zor geldi ama bir gun denemistim bir kilo vermistim .yine mi baslasam acaba diye dusunyorumBen de bugün başladım nihayet. Pek umutlu değilim ama olsun denemekte fayda var
Bana daha bugün patatesi haşlarken zor geldi de işte mecburum artık, en azından tartıda 69 68 bari göreyim istiyorum.İnsallah basarirsin tek cesit bana cok zor geldi ama bir gun denemistim bir kilo vermistim .yine mi baslasam acaba diye dusunyorum
O konuda bir bilgim yok ama bence yine en geç 7 8 olması lazım..slm herkeze bişey sormak istiyorum bu diyeti başlayınca saat kaça kadar yiyebiliyoruz kaçta yemeyi bırakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?