5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bende biraz tuz koyuyorum yoksa mümkün değil yiyemem zaten bende akşam kabak çekirdeği yemiştim azıcık tek kaçamak o oldu 85.2 ile başladım bugün sabah 82.5 tum baya iyi yani ama bugün kendimi şiş hissediyorum ilk defa doydum yani zaten etçiyim ben:)

kızlar zayıflıyorsunuz değil mi bu şekilde ? zor olmuyor mu peki ?
aç kalıyormusunuz ? çok merak ediyorum ben yaklaşık 7 kg verdim. ama sonra durdu zayıflamam motive olamıyorum bi türlü yeyip duruyorum. zor bela toplanmaya çalışıyorum. burda yiyecekler sınırsız olduğu için cazip geldi açıkcası.
5 değil 3 versemde yeter bi haftada

Bende dukan yaptım geri aldım şimdi bu diyette hafta sonu serbest ya daha yapılası geldi bana

Naptinz kızlar sonuctan memnun musunuz ben 70.9 olmuşum:) gerci uygulamadim bu diyeti ama iftarda az yedim ondan heralde. Pazarteside bu diyetle tektar devam etcem bana katilmak isteyenlere duyrulur şimdiden

Naptinz kızlar sonuctan memnun musunuz ben 70.9 olmuşum:) gerci uygulamadim bu diyeti ama iftarda az yedim ondan heralde. Pazarteside bu diyetle tektar devam etcem bana katilmak isteyenlere duyrulur şimdiden
Bende yarın tartılcam bugün son gün bakalım kaç kilo vermişim bende bu hafta pek yapamadım meyve kaçamagı yaptım dün ama onun dışında iyi geçti gibi geliyor

Bende yarın tartılcam bugün son gün bakalım kaç kilo vermişim bende bu hafta pek yapamadım meyve kaçamagı yaptım dün ama onun dışında iyi geçti gibi geliyor
Olsun canim kilo vermişsindir illaki en azindan saglıklo beslendin pazartesiden itibaren baslcam bende bakalim benim nasl geccek

Bugün başladım tekrar geçen hafta 3 gün tam yaptım şimdi 85 le başlıyorum 200 gr eksik en azından
Bende geçen hafta 2 buçuk gün yaptım devam edemedim bugün başladım yine eksi 300 grla v bu sabah 72.700 ile basladim şimdiye kadar 4 haşlanmış patates yedim başım ağrıyor biraz ama devam etmeliyim lütfen bırakmayalım sende sık sık yaz desteğe ihtiyacım oluyor ve devam edip yazanlar olunca motive oluyorum

Kızlar butün gün dışardaydım işlerimiz vardi eşimle. ve başlayamadim o yuzden yarın başlıyorum pazara kadar full devam etcem insallah birbirimizi motive edelim.

Bugünu meyve günum ilan ettim:) ve kahvaltimi cilek muz elmadan olusan bir kahvalti yaptim ama sanirim muz olmamalymis neyse akşam yemem :)

slm herkeze bişey sormak istiyorum bu diyeti başlayınca saat kaça kadar yiyebiliyoruz kaçta yemeyi bırakmak lazım

İnsallah basarirsin tek cesit bana cok zor geldi ama bir gun denemistim bir kilo vermistim .yine mi baslasam acaba diye dusunyorum
Bana daha bugün patatesi haşlarken zor geldi de işte mecburum artık, en azından tartıda 69 68 bari göreyim istiyorum.
Gerçi patates 2 tane yedim epey doydum ama yumurta ve meyveden çok korkuyorum
Bence sende başla yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…