5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bende 72.2 ile basladim bugun ama daha dun patates yedim bugun patatesle baslamiyorum etle basliyorum sadece yer degistircem ama 5 gun boyunca kaçamak yapmicam ılık limonlu su ictim tavuk ciger yedim bide light etimek yedim bir dilim sadece 30 kalori oldugu icin sabah kahvaltlarima ekleyebilirim cunku cok tok tutuyo simdi saatlerce acıkmam sanirim arada (3 yemk kaşgi civari)sütle yapilmış sade nescafe 4 kuru üzum. Ben bu şekilde yapicam haftaya da devam etmek istiyorum .bakalim nasil geçecek

kimse yokmu slbu şey sormak istiyorum patates sadece öğünlerde mi tüketilebilir mesela arada yesek sıkıntı olur mu
Sabah öyle akşam yaziyo ilk sayfa da .ama öğunlerde cok yemiyosan aralarda da yiyebilirsin bence.bende ogunlerde cok yiyemem o yuzden aralara yesil cay yada kahve koycam

pazartesi başlıyorum bende in sallah

bu diyette çok kilo verilmesinin sebebi tek tip beslenme bence o yüzden çok zorda kalmadikca değiştirme bence zaten yediklerini sınırsız yiyebiliyorum kalori hesabı yapmana gerek yok ben şimdilik kacamak yapmadım akşam saatlerinde çok kötü olursam bilemiyorum yazarım da buraya
Insallah 60 lari goruruz artik bende biktm 72 71 arasi gidip gelyom

Sabah öyle akşam yaziyo ilk sayfa da .ama öğunlerde cok yemiyosan aralarda da yiyebilirsin bence.bende ogunlerde cok yiyemem o yuzden aralara yesil cay yada kahve koycam

Bende bugün sizleri görünce başladım ama işe geldiğim için meyve bulabildim bugün meyve günü yapıcam ertelemek istemedim sabah 85.2 idi kilom yarın patates yaparım artık
Ertelemediģin iyi olmuş canm kararlı olup başladk bugün en azindan 3 yada 4 kilo gitse yine mutlu olurum yani bakalim hayrlsi

Benim icin en kolay patates ve yumurta yenen gunler olacak galiba cunku onlar tok tutar diye dusnyorum.meyve gununde hangi meyve yemeliyim bilemedim muz olmazmis elma var sadece o da cok acıktirir ama problem degil

Kızlar nasil gecti ilk gununuz? Benim gayet iyiydi.sabah ve aksam olmak uzere sadece iki ogun yiyebildim cunku hic aclk cekmedim. ara ogun olarakda sadece kahve ictim.2 dilim ligth etimek yedim tok tutyo evet ama ondan ziyade midem bulanyo bastrmasi acisindan ama yarin yersem sadece bir tane yerim belki de ona bile ohtiyac duymam.eşime de yemek yaparken mecbur tadina baktm ben cunku test ederk yemegin pistgini yada tadini tuzunu ancak anlyorum.oyle iste daha da acıkmam aclıkta cekmedim ben bu diyeti sevcem gibi geliyo hadi bakalim hayrlsi:)

Benimde meyve günü iyi geçiyo yarından korkuyorum sebze ile aram hiç iyi değil maalesef

benim de çok iyi geçti evdekilere mantar sote yapmıştım bir iki çatal aldım yarım bardakta ayran ama çok rahattım o kaçağı yapmasaydım da olurdu ben de sevdim bu diyeti yarın çiğ sebze yicem öylede devam edicem domates salatalık havuç kırmızı lahana marul filan muhtemel salata yaparım

sabah erken uyanıyorum şimdi kahvaltımı yapıyorum içinde her şey olan bi salata yaptım limon az yağla 3 tane de biber köylerimizde bakalım bugün nasıl gececek.
bu arada 1 kilo gitmiş benden muhtemelen giden sudur ama olsun devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…