- 30 Mart 2017
- 1.553
- 2.812
- 133
- 29
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.921
Insallah 60 lari goruruz artik bende biktm 72 71 arasi gidip gelyom4.5 adet patates baharatları fırında çok güzel oldu kahvaltımı yaptım inşallah iyi gider
bu arada 73 le başladım diyet sonunda ucundan da olsa 60 lari görmek istiyorum
Sabah öyle akşam yaziyo ilk sayfa da .ama öğunlerde cok yemiyosan aralarda da yiyebilirsin bence.bende ogunlerde cok yiyemem o yuzden aralara yesil cay yada kahve koycamkimse yokmu slbu şey sormak istiyorum patates sadece öğünlerde mi tüketilebilir mesela arada yesek sıkıntı olur mu
pazartesi başlıyorum bende in sallah
bu diyette çok kilo verilmesinin sebebi tek tip beslenme bence o yüzden çok zorda kalmadikca değiştirme bence zaten yediklerini sınırsız yiyebiliyorum kalori hesabı yapmana gerek yok ben şimdilik kacamak yapmadım akşam saatlerinde çok kötü olursam bilemiyorum yazarım da burayaBende 72.2 ile basladim bugun ama daha dun patates yedim bugun patatesle baslamiyorum etle basliyorum sadece yer degistircem ama 5 gun boyunca kaçamak yapmicam ılık limonlu su ictim tavuk ciger yedim bide light etimek yedim bir dilim sadece 30 kalori oldugu icin sabah kahvaltlarima ekleyebilirim cunku cok tok tutuyo simdi saatlerce acıkmam sanirim arada (3 yemk kaşgi civari)sütle yapilmış sade nescafe 4 kuru üzum. Ben bu şekilde yapicam haftaya da devam etmek istiyorum .bakalim nasil geçecek
Insallah 60 lari goruruz artik bende biktm 72 71 arasi gidip gelyom
Sabah öyle akşam yaziyo ilk sayfa da .ama öğunlerde cok yemiyosan aralarda da yiyebilirsin bence.bende ogunlerde cok yiyemem o yuzden aralara yesil cay yada kahve koycam
Ertelemediģin iyi olmuş canm kararlı olup başladk bugün en azindan 3 yada 4 kilo gitse yine mutlu olurum yani bakalim hayrlsiBende bugün sizleri görünce başladım ama işe geldiğim için meyve bulabildim bugün meyve günü yapıcam ertelemek istemedim sabah 85.2 idi kilom yarın patates yaparım artık
Evet bakalım hep 3 günde bıraktım bu sefer bırakmam inşallahErtelemediģin iyi olmuş canm kararlı olup başladk bugün en azindan 3 yada 4 kilo gitse yine mutlu olurum yani bakalim hayrlsi
Bende bu defa 5 günü tamamlamak istiyorum kacamak dahi olsaEvet bakalım hep 3 günde bıraktım bu sefer bırakmam inşallah
Benimde meyve günü iyi geçiyo yarından korkuyorum sebze ile aram hiç iyi değil maalesefKızlar nasil gecti ilk gununuz? Benim gayet iyiydi.sabah ve aksam olmak uzere sadece iki ogun yiyebildim cunku hic aclk cekmedim. ara ogun olarakda sadece kahve ictim.2 dilim ligth etimek yedim tok tutyo evet ama ondan ziyade midem bulanyo bastrmasi acisindan ama yarin yersem sadece bir tane yerim belki de ona bile ohtiyac duymam.eşime de yemek yaparken mecbur tadina baktm ben cunku test ederk yemegin pistgini yada tadini tuzunu ancak anlyorum.oyle iste daha da acıkmam aclıkta cekmedim ben bu diyeti sevcem gibi geliyo hadi bakalim hayrlsi:)
Ben ananas elma armut çilek yedim bugün gayet tok tuttuBenim icin en kolay patates ve yumurta yenen gunler olacak galiba cunku onlar tok tutar diye dusnyorum.meyve gununde hangi meyve yemeliyim bilemedim muz olmazmis elma var sadece o da cok acıktirir ama problem degil
Afiyet olsun canim evet ćilek olabilir bende cok seviyorumBen ananas elma armut çilek yedim bugün gayet tok tuttu
Benim de oyleydi ama epey alştm zayiflama surecinde şart cunku. Lezzetli hale getirmeye calş bende sebzelerle salata falan yaparim heraldeBenimde meyve günü iyi geçiyo yarından korkuyorum sebze ile aram hiç iyi değil maalesef
benim de çok iyi geçti evdekilere mantar sote yapmıştım bir iki çatal aldım yarım bardakta ayran ama çok rahattım o kaçağı yapmasaydım da olurdu ben de sevdim bu diyeti yarın çiğ sebze yicem öylede devam edicem domates salatalık havuç kırmızı lahana marul filan muhtemel salata yaparımKızlar nasil gecti ilk gununuz? Benim gayet iyiydi.sabah ve aksam olmak uzere sadece iki ogun yiyebildim cunku hic aclk cekmedim. ara ogun olarakda sadece kahve ictim.2 dilim ligth etimek yedim tok tutyo evet ama ondan ziyade midem bulanyo bastrmasi acisindan ama yarin yersem sadece bir tane yerim belki de ona bile ohtiyac duymam.eşime de yemek yaparken mecbur tadina baktm ben cunku test ederk yemegin pistgini yada tadini tuzunu ancak anlyorum.oyle iste daha da acıkmam aclıkta cekmedim ben bu diyeti sevcem gibi geliyo hadi bakalim hayrlsi:)
vay süper gitmis salata günü zor ya ne kadar yesem doymuyorum şimdiden kacamak yaptım gözlerim açıldı. artık olduğu kadar.Bendende 2.2 kilo gitmiş ne suyum varmış ama
Valla aynen çok zor gidiyo benimde meyve günü daha iyiydivay süper gitmis salata günü zor ya ne kadar yesem doymuyorum şimdiden kacamak yaptım gözlerim açıldı. artık olduğu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?