- 24 Şubat 2017
- 359
- 413
- 53
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.901
Bende başlıyorum yarın patates günüm gm nasıl yapalımMerhabalar ben bu diyete başlayıp ikinci gün bırakmıştım lakin bu kez çok kararlıyım 23 mart doğum günüm şu an kilom 53.5 ve boyum 160
Doğum günüme kadar 47 kilo olmayı hedefliyorum öncelikle bu diyeti sonrasındaysa GM diyetini uygulayacağım bugün patates kısmını hallettim, kolay geçti gün içinde sade kahve ve çay da tükettim yanında, şimdi gece olunca midede gurultular başladı sadecee.....ama toplam 12 gün sürecek olan diyetime 7 kilo kadar vermek ümidiyle sıkı sıkıya tutunacağım
Bu diyetle 3 GM diyeti ile de 4 kilo vermek istiyorum. Bana katılmak isteyen olursa seve seve eşlik ederim
Ya ben bozdum bu diyeti üçüncü gün haftasonu girdiği için araya yarın gm ye başlayacağım direktBende başlıyorum yarın patates günüm gm nasıl yapalım
Bende bugün başladım patatesle bu diyete en fazla 3 gün dayanabildim ama bu sefer kararlıyım çok güzel kilo verdiriyor çünkü 85 le başladım 5 gün bitince tartılcam amaBende başlıyorum yarın patates günüm gm nasıl yapalım
Ben eski yorumlara yazdım belki okumuşsunuzdur bundan 4 ay önce yaptım bunu ama diyetin arkasından yaptığım için 3.5 kilo verebilmiştim şimdi epeydir yapmıyorum 4.5-5 veririm sanırım gidenin yarısı ödemdenBende bugün başladım patatesle bu diyete en fazla 3 gün dayanabildim ama bu sefer kararlıyım çok güzel kilo verdiriyor çünkü 85 le başladım 5 gün bitince tartılcam ama
patates günü iyi gidiyo başında olduğu içinde 3. Gün baya zorluyo beni kaçla başladın bi ikimiz varız galiba destek olalım bari birbirimizeBen eski yorumlara yazdım belki okumuşsunuzdur bundan 4 ay önce yaptım bunu ama diyetin arkasından yaptığım için 3.5 kilo verebilmiştim şimdi epeydir yapmıyorum 4.5-5 veririm sanırım gidenin yarısı ödemden
Gelin olacaksan kesinlikle basla o zman canm bende birazcik tombik bir gelindim ve hic tavsiye etmiyorum:)Ben de başlamak istiyorum, pazartesi mutlaka başlayacağım..Umarım sonuç alabilirim yoksa tombik bir gelin olacağım
Ben de kendime tavsiye etmiyorum ama kilolar da gitmiyor kiGelin olacaksan kesinlikle basla o zman canm bende birazcik tombik bir gelindim ve hic tavsiye etmiyorum:)
Kac kilosun boyun kacBen de kendime tavsiye etmiyorum ama kilolar da gitmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?