5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Hicbir vucut bes gunde bes kiloyu yagdan vermez. Maalesef sağlıksız ve geri dönüşü kotu olan kilo verme yontemleri bunlar.

Merhabalar ben bu diyete başlayıp ikinci gün bırakmıştım lakin bu kez çok kararlıyım 23 mart doğum günüm şu an kilom 53.5 ve boyum 160
Doğum günüme kadar 47 kilo olmayı hedefliyorum öncelikle bu diyeti sonrasındaysa GM diyetini uygulayacağım bugün patates kısmını hallettim, kolay geçti gün içinde sade kahve ve çay da tükettim yanında, şimdi gece olunca midede gurultular başladı sadecee..... ama toplam 12 gün sürecek olan diyetime 7 kilo kadar vermek ümidiyle sıkı sıkıya tutunacağım
Bu diyetle 3 GM diyeti ile de 4 kilo vermek istiyorum. Bana katılmak isteyen olursa seve seve eşlik ederim

Bende başlıyorum yarın patates günüm gm nasıl yapalım

Bende bugün başladım patatesle bu diyete en fazla 3 gün dayanabildim ama bu sefer kararlıyım çok güzel kilo verdiriyor çünkü 85 le başladım 5 gün bitince tartılcam ama
Ben eski yorumlara yazdım belki okumuşsunuzdur bundan 4 ay önce yaptım bunu ama diyetin arkasından yaptığım için 3.5 kilo verebilmiştim şimdi epeydir yapmıyorum 4.5-5 veririm sanırım gidenin yarısı ödemden

İ
patates günü iyi gidiyo başında olduğu içinde 3. Gün baya zorluyo beni kaçla başladın bi ikimiz varız galiba destek olalım bari birbirimize

Merhaba arkadaşlar ben dün başladım kilom 64 boyum 165 tartılmadım,detox bitiminde tartılacağım. İlk gün için psikolojik olarak hazırsanız hiç zorlamıyor bol su içtikçe insan zaten acıkmıyor... Patatesleri fırında küçük küçük doğrayıp (4-5 adet) sumak ve nane ile kızarttım sabah ve öğlen onu yedim. Akşam ise patatesleri haşladım ama onu yemesem bile olurdu çünkü öyle bir iştah kapatıyorki.. 7 km yürüdüm elbette,sporsuz olmaz... bugün 2. günümdeyim bakalım inşAllah sonunu getirebilrim :)

Sonucumu bir türlü giripte yazamamıştım bu detox gerçekten arınmak için bire bir,kilo vermek şöyle dursun mideniz rahatlıyor... Ben tam tamına yapamamakla birlikte 61 kg olarak bitirdim.

Ben de başlamak istiyorum, pazartesi mutlaka başlayacağım..Umarım sonuç alabilirim yoksa tombik bir gelin olacağım

3 kisi mi olduk o zman yarin baslayip 5 gun birbirimizi motive edelim ve 5 gunu basariyla bitilerim olurmu kizlar ?

4.5 adet patates baharatları fırında çok güzel oldu kahvaltımı yaptım inşallah iyi gider
bu arada 73 le başladım diyet sonunda ucundan da olsa 60 lari görmek istiyorum

kimse yokmu slbu şey sormak istiyorum patates sadece öğünlerde mi tüketilebilir mesela arada yesek sıkıntı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…