5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Konuyu açan ortalıkta yok yaa en son 6 Mayıs 2015 tarihinde girmiş

Hafif zeytinyağı diyetlerde oneriliyor diye biliyorum ben. 4 Tane yiyipte nasıl durabildin sonra :O
Ya ben diyeti bıraktım açıkcası kötü örnek olmak şstemiyorum.. iki paket cips bir kutu biscolata ve yanında da brownieler göndüm... adetim yaklaştığı için delirdi vücudum.. sen devam et lütfen

Bu gün son günüm. Sabah kahvaltımı tavukla yaptım. Çok zoruma gitti. 69.8 ile başladım. Tartılmadım. Beş kilo verdiğimi düşünmüyorum. Sadece karnımın şişliği azaldı biraz. Herkese kolay gelsin.

ooh götür götür afiyet olsun sorun yok ya rahat ol :)

Selam güzelim özel mesajını şimdi gördüm cevap verdim. Ben de 5 günde 5 diyeti yapıyorum bugün 4. güne geçtim. Tartılıp sonucu söyleyeyim 1 dk.

(Tartılıyoooooooooor.)

İvit 53.6 ile başladım şuan 50.9'um.

Sen ne yaptın ne kadar verdin. Bugün 4. gün benim yarın 5. sonra bir daha tartılırım.

5 günde aç gezseniz dahi 5 kilo veremezsiniz yani beklentileri çok yüksek tutmamak biraz gerçekçi olmak lazım. Sonra demoralize olup bırakıyorsunuz diyeti çünkü.

Bu diyetin hakkı 5 günde 2 kilo civarıdır. Yıllardır yaparım her yaptığımda da kilo verdim. İnsanlar ayda 4 kilo veriyorum diye seviniyorken 5 günde 2 kilo kaybı bile bence çok iyi bir rakam.

Sabah kahvaltısını tavukla yapmanızın zorunuza gitmesi de biraz komik geldi açıkçası. Yani ''zoruma gitti'' diyince gücendim gibi bir anlam oluyor güldürdü oda beni. :) baharatlı tavuk dilimleri yapabilirsiniz yağsız tavada ya da fırında. İnanın o zaman çok leziz oluyor. :) Sevgiler..

merhaba herkese ben de dün başladım geç mi kaldım bilmiyorum konu hala aktif mi acaba? Bugün tartıldığımda -1,200 gitmişti daha öncede gelinlik almaya gitmeden hızlı kilo vermek amacıyla yapmıştım. 5. gün yumurta olduğu için yiyememiştim ve 4 kilo vermiştim.

Merhaba, 5 günde 4 kilo mu vermiştin ? Sporla destekliyor musun birde güncel kilon kaç. 5 günde 4 kilo çok iyi vermişsin çünkü :)

Merhaba, 5 günde 4 kilo mu vermiştin ? Sporla destekliyor musun birde güncel kilon kaç. 5 günde 4 kilo çok iyi vermişsin çünkü :)
4 kilo verdiğim zaman 66.4'den 62.1'e düşmüştüm. Fakat evlendikten sonra epey kilo aldım ve 2 gün önce başladığımda 75.9'dum şu an yine 73.9 oldum 2 günde tam 2 kilo gitti.

Evet bir yıl aradan sonra bugün tekrar bu diyete başlıyorum gecen yil 3 kilo vermiştim.72 ile tekrar başlıyorum hadi hayırlısı.

Kolay gelsin kızlar ben de yeniden bu diyeti yapıyorum. Bugün 1. günüm ve sadece 2 patates ile geçireceğim. Hadi bakalım hayırlısıı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…