- 31 Ocak 2017
- 102
- 64
- 18
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.881
Ya merhaba, bu diyette gün içinde light sütlü kahve tüketmek serbest mi yoksa sadece sade mi içmemize izin var. Hani birebir uygulamak istiyorum tam etki göstersin diye, net bir cevp verebilirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler :)
ay hadi yaKonuyu açan ortalıkta yok yaa en son 6 Mayıs 2015 tarihinde girmiş
54.0 çıktım tam
Yalnız sorunum şurada boyum 160 benim
Ben de 53.5 çıktım
Yarım kilo
Ben bugün kaçamak olarak dört adet zeytinyağlı sarma yedim ama onun dışında şu ana kadarSüperBen bide dün koşuda 400 kalori yaktım ama pek fayda etmedi heralde
Ben bugün kaçamak olarak dört adet zeytinyağlı sarma yedim ama onun dışında şu ana kadar
Umatım sorun olmaz pirinç var ya içinde... inan yemek istedim ama bugüne dek tüm diyetlerde böyle döneklik ettim.. yine olmayacak diye kendimi zorla durdurdum..Hafif zeytinyağı diyetlerde oneriliyor diye biliyorum ben. 4 Tane yiyipte nasıl durabildin sonra :O
Ya ben diyeti bıraktım açıkcası kötü örnek olmak şstemiyorum.. iki paket cips bir kutu biscolata ve yanında da brownieler göndüm... adetim yaklaştığı için delirdi vücudum.. sen devam et lütfenHafif zeytinyağı diyetlerde oneriliyor diye biliyorum ben. 4 Tane yiyipte nasıl durabildin sonra :O
Ya ben diyeti bıraktım açıkcası kötü örnek olmak şstemiyorum.. iki paket cips bir kutu biscolata ve yanında da brownieler göndüm... adetim yaklaştığı için delirdi vücudum.. sen devam et lütfen
ooh götür götür afiyet olsunsorun yok ya rahat ol :)
Bu gün son günüm. Sabah kahvaltımı tavukla yaptım. Çok zoruma gitti. 69.8 ile başladım. Tartılmadım. Beş kilo verdiğimi düşünmüyorum. Sadece karnımın şişliği azaldı biraz. Herkese kolay gelsin.
merhaba herkese ben de dün başladım geç mi kaldım bilmiyorum konu hala aktif mi acaba? Bugün tartıldığımda -1,200 gitmiştidaha öncede gelinlik almaya gitmeden hızlı kilo vermek amacıyla yapmıştım. 5. gün yumurta olduğu için yiyememiştim ve 4 kilo vermiştim.
4 kilo verdiğim zaman 66.4'den 62.1'e düşmüştüm. Fakat evlendikten sonra epey kilo aldım ve 2 gün önce başladığımda 75.9'dum şu an yine 73.9 oldum 2 günde tam 2 kilo gitti.Merhaba, 5 günde 4 kilo mu vermiştin ? Sporla destekliyor musun birde güncel kilon kaç. 5 günde 4 kilo çok iyi vermişsin çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?