- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.821
Bugün basladim patates haslayarak, dün geceden tartildim 74.6 kg.
Yeşil çay bitki cayi ve su içiyorum yanında. Baş ağrısı oluyor gibi ama bakalım ne olcak. Acilen kilo vermem lazim. Spor ile destekleyerek devam edicem.
Ben de bugün başladım canım kolay gelsin.
Patateslere pul biber ve karabiber atma kabız yapıyor. Nane ve kekik kullan. :)[/QUOTE
İki tane patates yedim ikisindede karabiber kullandım sonrakilere dediğiniz gibi yaparım
Daha önce yaptınız mı ? Yarın için sadece sebze diyor ama ne ile baslarsak onunla devam etmek gerekirmis bilginiz var mı
72 kilo çıktım bu sabah, sporumu yaptım. sebze günü ile devam ediyorum. Tüm gün Havuç maydanoz kara turp kırmızı lahana yiyeceğim. Bu diyetle kilo olarak azalmanın mümkün olduğu belli (ödem atilmasi) ancak yağ oranı azalması mümkün mü bilemedim.
Sebze olarak ne tüketiyorsun bende pazartesi başlamayı düşünüyorum.Ama sebze ve meyveye karar veremedim.Ben de kaçamaksız 1. günü bitirdim canım. Bugün sebze günü. Şuan çok aç değilim iyice acıkınca sebze ile devam. Bugünü atlatırsak gerisi çok kolay. :)
Tek tip beslenme diyor en baştaki yazıda siz karıştırarak tüketiyorsunuz etkili oluyormu acaba?72 kilo çıktım bu sabah, sporumu yaptım. sebze günü ile devam ediyorum. Tüm gün Havuç maydanoz kara turp kırmızı lahana yiyeceğim. Bu diyetle kilo olarak azalmanın mümkün olduğu belli (ödem atilmasi) ancak yağ oranı azalması mümkün mü bilemedim.
Sebze olarak ne tüketiyorsun bende pazartesi başlamayı düşünüyorum.Ama sebze ve meyveye karar veremedim.
Kıvırcık marul göbek kırmızı lahana beyaz lahana kırmızı biber yeşil biber salatalık maydanoz
Üstüne nane
Ben mi yanlış anladım acaba tek tip besleneceğiz sanıyorumKıvırcık marul göbek kırmızı lahana beyaz lahana kırmızı biber yeşil biber salatalık maydanoz
Üstüne nane
Ben mi yanlış anladım acaba tek tip besleneceğiz sanıyorum
Nasıl gidiyor zorlanıyor musun?Gunaydin arkadaslar ben bugn basladim yalniz benim bir sorunum var geceden uc kuru kayisiyi suya koyuyorum sabah uyanip iciyorum baska turlu kabızlığıma çözüm bulamiyorum bu sabahta kayisili sudan ictim sorun olurmu insallah olmuyordur. Kahvaltimda bir orta boy patatesi hasladim daha sonra ustune tuz pulbiber ve toz sumak serptim yedim
Gunaydin arkadaslar ben bugn basladim yalniz benim bir sorunum var geceden uc kuru kayisiyi suya koyuyorum sabah uyanip iciyorum baska turlu kabızlığıma çözüm bulamiyorum bu sabahta kayisili sudan ictim sorun olurmu insallah olmuyordur. Kahvaltimda bir orta boy patatesi hasladim daha sonra ustune tuz pulbiber ve toz sumak serptim yedim
Ben tuz attım ama tansiyonum çok düştü kendimi iyi hissetmedim o yüzden dün akşamdan bu akşama kadat 1.2 kilo gitti ama 3 litre su içtimKayısılı sudan bir şey olmaz da TUZ yasak TUZ atarsan hiçbir anlamı yok bu diyetin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?