5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

son olarak evet bu dyet zayiflatiyor ama yuz cokunce bir daha toparlamiyor ben bu diyetle iyi kilo verdim ama guzellestim diyemem en güzeli saglikli beslenip hareket etmek ama acil vermesi gerekenler denesin

Bugün basladim patates haslayarak, dün geceden tartildim 74.6 kg.
Yeşil çay bitki cayi ve su içiyorum yanında. Baş ağrısı oluyor gibi ama bakalım ne olcak. Acilen kilo vermem lazim. Spor ile destekleyerek devam edicem.

Ben de bugün başladım canım kolay gelsin.
Patateslere pul biber ve karabiber atma kabız yapıyor. Nane ve kekik kullan. :)

Daha önce yaptınız mı ? Yarın için sadece sebze diyor ama ne ile baslarsak onunla devam etmek gerekirmis bilginiz var mı

Daha önce yaptınız mı ? Yarın için sadece sebze diyor ama ne ile baslarsak onunla devam etmek gerekirmis bilginiz var mı

7-8 kere yaptım tam olarak canım hepsinde de kilo verdim evet. Ben yerlerini bile ezberledim artık yarın sadece sebze yiyeceğiz sabah ne yersen akşama kadar onu yemeye devam edeceksin.

Ben sabahtan itibaren domates salatalık biber gibi çiğ sebzeler tüketeceğim bir yandan da detoks olsun. Acıktıkça gün içinde yerim hem de az kalorili olur. İstersen yemekte yapabilirsin ama yağsız tuzsuz olmak kaydıyla. Atıyorum ıspanak semizotu vesaire gibi.

valla onu bunu bilmem ... diye bir yer buldum ufkum açıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
72 kilo çıktım bu sabah, sporumu yaptım. sebze günü ile devam ediyorum. Tüm gün Havuç maydanoz kara turp kırmızı lahana yiyeceğim. Bu diyetle kilo olarak azalmanın mümkün olduğu belli (ödem atilmasi) ancak yağ oranı azalması mümkün mü bilemedim.

Ben de kaçamaksız 1. günü bitirdim canım. Bugün sebze günü. Şuan çok aç değilim iyice acıkınca sebze ile devam. Bugünü atlatırsak gerisi çok kolay. :)

Ben de kaçamaksız 1. günü bitirdim canım. Bugün sebze günü. Şuan çok aç değilim iyice acıkınca sebze ile devam. Bugünü atlatırsak gerisi çok kolay. :)
Sebze olarak ne tüketiyorsun bende pazartesi başlamayı düşünüyorum.Ama sebze ve meyveye karar veremedim.

Tek tip beslenme diyor en baştaki yazıda siz karıştırarak tüketiyorsunuz etkili oluyormu acaba?

Sebze olarak ne tüketiyorsun bende pazartesi başlamayı düşünüyorum.Ama sebze ve meyveye karar veremedim.

Kıvırcık marul göbek kırmızı lahana beyaz lahana kırmızı biber yeşil biber salatalık maydanoz

Üstüne nane

Gunaydin arkadaslar ben bugn basladim yalniz benim bir sorunum var geceden uc kuru kayisiyi suya koyuyorum sabah uyanip iciyorum baska turlu kabızlığıma çözüm bulamiyorum bu sabahta kayisili sudan ictim sorun olurmu insallah olmuyordur. Kahvaltimda bir orta boy patatesi hasladim daha sonra ustune tuz pulbiber ve toz sumak serptim yedim

Nasıl gidiyor zorlanıyor musun?

Kayısılı sudan bir şey olmaz da TUZ yasak TUZ atarsan hiçbir anlamı yok bu diyetin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…