- Konu Sahibi incilideniz
-
- #2.041
a.s.chatlaxx selam... yeni katılan arkadaşları listeye alırkan bi de haftanın en kötüsü diye ayrı bir sütun açıp, en başada beni yazarmısın lütfenklava: pazar günü epeyce haddi aşıp, acaba zorlarsam yiyebilirmiyim i deneyip bunuda başardım klava:ve bu hafta 88 ile başlıyorum:tomato::çok üzgünüm:senağlama
eet cnm 1 liralıkta sandaloz al aktardan bak nasıl hızlanır o zmn ben daha acıkmadım düşün bir saat önce yemiştim sandaloz ve elma sirkesini acayip tok tutuypr yağ yakıyor
merhaba ,
Haftasonu şehirdışındaydım yazamadım,
Şimdi sonuç bildiriyorum ,
Toplamda 2,4 Kg verdim(64,4-62,0)
Ama haftasonu ayıptır söylemesi öküzzzzzzz gibi yiyerek :kediçikolata,fındık,ceviz,mangal) 1,4 ünü geri aldım.
Ama yapılacak bişey yok ben buyum bu kaçıncı 2geri bi ileri,buna göre yapacam artık diyetleri,
Çünkü ben doğuştan açım.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
İncili deniz abllamıza çok teşekkür ediyorum bizleri de düşünüp paylaştığı için bu bilgisini,
Ona ve hepinize çok çok kilo vermeler diliyorum
a.s.kolay gelsin...sağlıkla zayıflamalar....vereliniortakslm kızlar bende katıldım bügün aranıza
umarım kabul edersiniz zemuszemus
benimde kilolarla başım dertte senağlama
boy 1,58 kilo 69 :çok üzgünüm:
ben bu kilolardan kurtulabilirmiyim ki :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama kafaya koydum verecem sositososito
a.s. hoşgeldin... sağlıklı kilo vermelervereliniortak
bugun patates günümüş ama ben sevmem ki :sinifsinif:
yaa patates yaa kilofisfisfis
tabiki .PATATES. cokacimcoook
a.s.sen dehoşgeldin.. sağlıklı zayıflamalarvereliniortakbenide listeye ekleyin hanımlar bende başladım bugün 60 kiloile hadi bakalım gitsin kilolar:dance:
a.s. sanırım verilecek kilo miktarına, metobolizmaya ve diyete bir bir uymaya göre değişiyor. 5 kilo veren de var 1,5 kg verende... hoşgeldin..vereliniortakkizlar 200 sayfayi asmis topik, vallah okuyamadim, gozum kaydi artik, bende baslamak istiyorum, 5 gun yapanlar kac kilo verdiniz, merak ettim, hepinize kolay gelsin.yerimseniben
a.s. üzgünüm.. yalnızca patates... ama baharatlayabilir veya elma dilimi yapıp, baharatlayıp fırınlayıp yiyebilirsin... vereliniortakBende birazdan patates ile başlıyorumda bir sorum var yanında azcık peynir yada ne bilim hiçmi bişi yok bunun
ben de başlayacağım şu an 58 kiloyum
3 kilo versem offffffff süper olur delikafadulden
canımmm üzülme bizimle bu diyeti paylaşıp destek veren sensin olumunekankayizsmile
eminim ben de aldm haftasonu bir de reglm çok yakın acayip şişti karnım ama cumartesiye kadar tartılmayacağım motivasyon için
unutma yaza çıtır gireceğiz hata çıtır çıtır kaydirigubbakcemile3
ha bir de 2kg 2kgdır böyle böyle hedefe varacağız kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar kusura bakamyın bıldırımde bulunamadım
bende 77.500 oldum
tesekkurler incılı denız
ama benım ıcın zore bı haftaydı ama kendımı tanımak acısından superdı
bıraz degıstırecegım ıcın dıyetı aranızdan ayrılıyorum ama sonucu soylemek ıstedım
hepınıze kolay gelsın
eet cnm bugün patates günü ama ben daha acıkmaıdm kalkayım 2patates koyim baride işe kalkışcam malum yerim arada
demetcim hoşgeldin bende 30 kşlo verene kadar devam edeceğim beraber destek oluruz birbirimize aynı gün başlamamız da iyi oldu bence
arkadasım basarılar simdiden kaç boyun? bide evlenirken 60 kilomudun?bende bugun basladım 65 kiloyum ama kimse inanmıo göstermiosun diolar ama baskül yalan sölemez kaydirigubbakcemile3 bende yicem şimdi tuz dökmiiim ben oda bi kilo etkeni sanrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?