- Konu Sahibi incilideniz
-
- #2.061
arkadasım basarılar simdiden kaç boyun? bide evlenirken 60 kilomudun?
herkeze kolay gelsinnnnn.bugün bende başladım.
klava:işin kötü tarafı sabah kalktım güzelce bir kahvaltı hazırladım bizimkilere ama bense öksüzler gibi 2 patates birkaç bardak çay içtim:umursamaz:ablamlar ve agbimler güldüüü bana yaa.bir üzüldüm bir üzüldümki anlatamam.
şöyleeee bir haftada versemya 5 kiloda utandırsam onları.gelin olcam kocaman bir popo ve kocaman bir göbek tabi dalga gecerler
ben yarın mantar bol marul domates salatalık bir tanede köz patlıcan yicem nasıl sizce mantar 330gram
bosver canim sen onlari seni daha cok azimlendirsin bunlar.kilo verincede sen onlara gulersin yazin incecik elbiselerle.bende yeni basladim ilk gunum bugun hosgeldin aramiza.vereliniortak
demetcim hoşgeldin bende 30 kşlo verene kadar devam edeceğim beraber destek oluruz birbirimize aynı gün başlamamız da iyi oldu bence
bu patatesleri çok az tuz atıyorum arkadaşlar ben acaba ne kadar etkiler yoksa mümkün değil yiyemiyorum
birşey dicem mantarı et gününde mi yesen acaba.. benim bildiğim mantar protein oluyobilmiyorumkismile
bende tuzsuz yiyemezdim ama az karabiber ve kekik at tadı cok guzel oluo
bilmemki diyetisyenim verdiği listede sebze değişimi olarak görünüyor
kızlar cok soru soruorum kusura bakmayın ama siz deneyimlisiniz ondan ben daha bugun basladım bide ilk defa diyet yapıorum mesela şimdi bugun istedigimiz kadar patates yeriz deilmi yani sabah öğlen akşam deyip sınırlama yok dimi şimdi 1 tane küçük yedim kesildimde 2.yiyemicem yani ondan soruorum
iki gün tatilden sonra diyete adapte olmak çok zorluyo beni.. ama dayancaz mecburen yaza ince girebilmek ve ömür boyu incecik kalabilmek için.. inş bozmam diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?