- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.621
Tipleri nasil ayirt edeceyimi bilmiyorum ben mesala nasilim her halde armut gibiyim sanirsam)
sanırım armut tiplisin belim hic ince olmadi benim 7-8 senedirAma ben en cok karin basenden klo aliyorum hep belim incedir yukaridanda kloluyum ama awagidan daha cok gibi sanki iri kemikliyim biraz omuzlarimda geniw sizce elmamiyim armutmu)
oo iyiymis ben 84 kilo iken 48 beden gomlek anca oluyordu altta 46 beden 60 kilo iken 40 giyiyordum sanırım senin boyun uzun ondan olabilir benim boy 160 cm vücut tipimizde ayniymis benim kollarim ve sirt bolgem cok yaglaniyoHayat sarkisi Kiloyu belden aşağıdan alırsan armut belden yukarıdan alırsan elma tiplisin pambuk-apla benimde tipim elma belden aşağısında sıkıntı yok alt taraf 40 beden üst taraf 44 beden göbek bi türlü gitmiyo ama sanki şu 1 ayda verdiğim 6 kilodan sonra biraz küçüldü gibi
Selamlaar, bugün sebze yaptım sabah pırasa öğlen pırasa taze fasulye akşamda yoğurtlu az yağlı kabak kızartması yedim. Arada iki etmek uç beş cips yedim meyve olarak ta uzum ve incir yedim çok az. Reglim yakın olduğu için dayanamıyorum çok fazla.. siz hic kaçamak yapıyor muydunuz? Yarını et günü yapicam[/QUOTE
Ben anneme gittim 1 gun o gun sabah ve öğlen bozdum evime gelince hic bise yemedim kacamak yapmadim cunku yeminliydim istersen reglin bitsin beraber yaparız yoksa o donemde canin surekli atistirmak ister ben bu diyeti bikana kadar devam etmeyi düşünüyorum
Benomde akdine ne kadar klo alirsam alim hep belim ince oldu eskiden hep 60 kloydum ben ozaman daha inceydi belim)sanırım armut tiplisin belim hic ince olmadi benim 7-8 senedir
oo iyiymis ben 84 kilo iken 48 beden gomlek anca oluyordu altta 46 beden 60 kilo iken 40 giyiyordum sanırım senin boyun uzun ondan olabilir benim boy 160 cm vücut tipimizde ayniymis benim kollarim ve sirt bolgem cok yaglaniyo
Aynen cnm oyle yaparsın boşver pirinç lapasini yarın tatil yap ptesi başlarsınBence de olmadı çünkü karnında şişlik hissediyorum o halde yarin pirinç lapası yapayım tek günlük. Pazartesi de sıfırdan başlayalım sizinle
Bende hep verip alıyorum bunye musaid demekki, ptesi başlıcaz istersen sende bize katıl 5 gun denemeye degerHerkese merhaba :) bana yardımcı olun lütfen kızlaryapmadığım şey kalmadı diyetisyene bile gittim kilo veremiyorum yanş veriyorum ama tekrar alıyorum napçam inanın bilmiyorım bu diyet gerçekten işe yarıyor mu? 170 boyundayım 82 kiloyum
Inşallah cok kilo veririz
Yalniz yumurta gunu baya zorluyo birazdan yürüyüş yapıcam cocuklarla yoksa hic cnm spor yapmak istemiyo, ev halkina çörek yaptim ben yiyemiyo rum bari onlar yesindaha doğrusu esim bayramdan sonrada izinli buzluga atiyim da cikarip isitirim diye düşündüm bugunde bi mutfaktan cikamadim hic isim bitmedi bi türlü
İkinci gunumde basarili tamamlandi sukur.ben yumurta gununu yapamiyorum olumsuz anlamda cok erkiliyo beni oyuzden yogurtla tamamliycam son gunumu.tartilmadim ama iki gun once kapanmayan fermuar kapandi iyi bi gelisme :)
Akşam sporumu da yaptımcocuklarla müzik actik hareketli cildirin dedim cildirdik 20 dk
Günaydın kızlar cok bekletmeden hemen sonucumu yazayım 76,7 yani 2,7 kilo vermisim 1,5 senedir bu kiloya inmemistim sevindim diyebilirim 2 gun dinlenip ptesi yine devam benimle tekrar baslamak isteyenler adimi etiketliyebilir çok keyifli bir diyet bayrama kadar 70 e dusmem lazim yengemle iddiaya girmistim
Kızlar birlikte olunca keyifli oluyor benimde baş:79.6
Son:77.2
Fark:2.4
Bunada şükür demek ki umut var dimi başladık devamınıda getirelim inşallah bende varım kızpambuk-apla pazartesi başlayalım tekrar deneyelim
buseb ee senin nasıl gidiyor tatlım 4.gün bitti seninde yeni kg paylaşımların gelmiyor
Herkese merhaba :) bana yardımcı olun lütfen kızlaryapmadığım şey kalmadı diyetisyene bile gittim kilo veremiyorum yanş veriyorum ama tekrar alıyorum napçam inanın bilmiyorım bu diyet gerçekten işe yarıyor mu? 170 boyundayım 82 kiloyum
Pazartesi başlayacaklar grubu üçledik yokmu arttıran :)
pambuk-apla mrsseker18 N nnnadal herkes pazartesi sabahı güncel kiloları yazsın kızlar umarım ben o zamana kadar kilo almam
oleyyy diyet arkadaşi olunca daha bir azimli oluyo insan, bende cnm ne istiyorsa yedim kilo almamisimdir inşallahPazartesi başlayacaklar grubu üçledik yokmu arttıran :)
pambuk-apla mrsseker18 N nnnadal herkes pazartesi sabahı güncel kiloları yazsın kızlar umarım ben o zamana kadar kilo almam
Sen dinlen tatlim hemen başlama bize yetisirsin merak etme bayrama kadar devamödemin gittiği için fermuar kapanmıştır canım :)
ben de bugün yumurta günümdeyim başarıcam inş kızlarrr :) ben pek spor yapmıyorum halim olmuyor.
oo gayet iyi sonuç tebrikler :) bugün benim son günüm yarın ara vericem o yüzden size katılamıycam
tebrikler canım gayet iyi fark :))
benim bugün bitiyor size yetişemiyorum. salı başlayabilirim ancak 1 gün ara vermeliyim en az
paylaştım canım. iyi gidiyor ama benim aksama doğru bacaklarımda ağrı oluyor sende de oldu mu canım? kaslarım zarar görüyor sanırım..
diyet 5 günlük işe yarıyor kilo verdiriyor en azından ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum :)
ben de hep kilomla ugrastım liseden berinefsimize hakim olmak aksam yemek yememek çözüm olabilir kiloları tekrar almamak için. bir de günde en az 20 dk yürüyüş.
kızlar benim bugün yumurta günüüüben de sizinle başlamak isterdim.. ooff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?