5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Akşam patateslerimide yedim böylece gunu bitirmis oldum bugün benim icin yogundu zaten o yüzden bisey anlamadım desem yeridir yarın ola hayr ola

Di mi ya :) yarın bende biberli domates pişireceğim. Başlangıç kilom 57.8

Merhaba arkadaşlar, benim de başlangıç kilom 69,2 bugün patateslerimi yedim. Yarın da türlü pişiricem.

Merhaba kizlar bende dun basladim 79,6 ile basladim bu sabah 78,7 yi gördüm olacak galiba hepimize kolay gelsin 5 günluğüne katlanılır ☺

Merhaba kızlar nasıl gidiyor benim iyi gidiyor simdilik sabah ilik limonlu su, 11 de 1 büyük kupa mantar çorbası, su, 16 da yine ayni simdide kiraz sapi, yesilcay, limonsuyu, bunlardan cay yaptim iciyorum, dışarı çıktık cocuklarla yarım saat yürüdük kaplumbağa hızında aksamda dans yaparız cocuklarla
Merhaba kizlar bende dun basladim 79,6 ile basladim bu sabah 78,7 yi gördüm olacak galiba hepimize kolay gelsin 5 günluğüne katlanılır ☺
Ayni kilolarda başlamisiz ne güzel ctesi ya kadar tartilmamaya yeminliyim cmtsi yazarim hayırlısı olsun hakkımızda

Ben sabah geç kahvaltı yaptım öğle yemeği yemedim birazdan akşam yemeği yerim 6dan sonra birsey yemeyeceğim çay falan icerim ama tartılmadan duramıyorum yarın sabah kilomu tekrar yazarım. Bide spor yapabilsem iyi olacak ama çocuktan fırsat
bulamam herhalde

Yarın sabah kilonu merak ediyorum.Kizima 10 yasinda 2 kilo kadar mayalı hamur yogurttum 2 saattir onlarla uğraşıyorum daha spor yapmaya gerek yok sanırım zaten halimde kalmadı esimde mesaideyken ona hamurdan bişeyler yapiyim dedim ayrica dondurucuya biraz kozlenmis kırmızı biber patlıcan yaptim attim firsat bu firsat

pambuk-apla oh ne güzel yapmışsın ama ben o hamur işini yaptıktan sonra yemeden duramıyorum şimdi oğlumu uyuttum ama spor yapmaya halim yok kalkıp çay yapacağım
Bende yemeden duramazdim ama yiyemem yemin ettim diyet bitene kadar uyum sagliyacagima anneme gidersem haric dedim anneme yardıma gidicemde temizlik yemek ameliyat oldu

Geçmiş olsun umarım başaracağız ben 83 kiloydum 2 hafta önce isveç diyetinin ilk 6 gününü yaptım 3 kilo verdim şimdide bu saçma diyete başladım insallah sağlığımız bozulmaz 72 ye düşeyim daha sağlıklı diyet yapacağım inşallah sizin yaş kilo kaçtı pambuk-apla

N nnnadal bende 84 kilo ile sivi diyeti yaptim 8 gun 80.6 e düştüm sonrada 3 gun 600 kl aldim 79 a dustum suan bu diyete baslamadan 79,4 gibi biseydim.yasim 30 2 cocugum var 11 yıllık evliyim fazla hareketli bir yasamim yok binalarda yaşıyoruz sen

Merhabalar.araniza yeni katildim.ben de bugun itibari ile 5te 5e basliyorum.sabah tartilip paylasacagim.en az bir ayi tamamlamak istiyorum.daha once bir iki defa denedim tarti olarak bakmadim ama gozle gorulur bir fark yapti bu diyet tabi her diyette oldugu gibi sonrasi daha onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…