- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.187
- 133
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.521
Canım 62 kiloyum. 174 boyumHadi hayırlısı bakalim kaç kilo ile başladınız ben 68.3 ile başladımzuka24
Di mi ya :) yarın bende biberli domates pişireceğim. Başlangıç kilom 57.8Hepimiz süperiz bizimle gelmediya bu kilolar elbette gidecek biraz sabır biraz azim o kadar :) ayrıca ben yarin sebze gününde domatesli yeşil fasulye pisirmeyi düşünüyorum ya siz? :)) birde başlangıç kilonuz nedir bnm 68.3
Ahhh cnm benim tam da olmak istediğim kilodasinn bnde.keşke o 50 li rakamları gorebilsemmDi mi ya :) yarın bende biberli domates pişireceğim. Başlangıç kilom 57.8
Isim coktu o yüzden pek olmadı ama yarın olur ve halsizlik diyet yaparken normal dirKızlar bnm başım çok ağrıyor sizde de oldumu? açlık hissetmedim rahat geçti ama bu baş agrisi kötü oldu
Merhaba kizlar bende dun basladim 79,6 ile basladim bu sabah 78,7 yi gördüm olacak galiba hepimize kolay gelsin 5 günluğüne katlanılır ☺
ben de yarın başlıyorum
BENDE YARIN BAŞLAYACAĞIM BERABER BAŞLAYALIM MI?
Ayni kilolarda başlamisiz ne güzelMerhaba kizlar bende dun basladim 79,6 ile basladim bu sabah 78,7 yi gördüm olacak galiba hepimize kolay gelsin 5 günluğüne katlanılır ☺
Merhaba kızlar nasıl gidiyor benim iyi gidiyor simdili sabah ilik limonlu su, 11 de 1 büyük kupa mantar çorbası, su, 16 da yine ayni simdide kiraz sapi, yesilcay, limonsuyu, bunlardan cay yaptim iciyorum, dışarı çıktık cocuklarla yarım saat yürüdük kaplumbağa hızında aksamda dans yaparız cocuklarla
Ayni kilolarda başlamisiz ne güzelctesi ya kadar tartilmamaya yeminliyim cmtsi yazarim hayırlısı olsun hakkımızda
Yarın sabah kilonu merak ediyorum.Kizima 10 yasinda 2 kilo kadar mayalı hamur yogurttum 2 saattir onlarla uğraşıyorum daha spor yapmaya gerek yok sanırım zaten halimde kalmadı esimde mesaideyken ona hamurdan bişeyler yapiyim dedim ayrica dondurucuya biraz kozlenmis kırmızı biber patlıcan yaptim attim firsat bu firsatBen sabah geç kahvaltı yaptım öğle yemeği yemedim birazdan akşam yemeği yerim 6dan sonra birsey yemeyeceğim çay falan icerim ama tartılmadan duramıyorum yarın sabah kilomu tekrar yazarım. Bide spor yapabilsem iyi olacak ama çocuktan fırsat
bulamam herhalde
Bende yemeden duramazdim ama yiyemem yemin ettim diyet bitene kadar uyum sagliyacagima anneme gidersem haric dedim anneme yardıma gidicemde temizlik yemek ameliyat oldupambuk-apla oh ne güzel yapmışsın ama ben o hamur işini yaptıktan sonra yemeden duramıyorum şimdi oğlumu uyuttum ama spor yapmaya halim yok kalkıp çay yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?