- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.187
- 133
- Konu Sahibi incilideniz
- #20.501
Pzt bende başlamak istiyorum bu diyeteTamam canım bekliyorum..
Zayıflamak isteyen herkes gelebilir kızlar, takımımda sizlere de yer var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pzt bende başlamak istiyorum bu diyeteTamam canım bekliyorum..
Zayıflamak isteyen herkes gelebilir kızlar, takımımda sizlere de yer var
Merhaba bende bu diyeti uygulamak istiyorum yanıma arkadaş arıyorum bana eşlik edecek kim var :))
Pzt bende başlamak istiyorum bu diyete
Arkadaşlar bende varım yarın başlamak için
Bende regliyim. Yarın bitecek ama. Sanmıyorum sorun olacağını. Ödem var ama çabuk atarızMerhaba kızlar bende varim yarin başlıyorum inş.reglimin 3. Gunu ama sorun olmaz umarim suan 79.4 kiloydum sabah 5 gun boyunca tartilmicam
Yarın icin cesnili (bimin cesnisi)patateslerim hazır 5 ortaboy, gojili suyumda hazır (yengem vermisti toz) ve irademe sahip olmak için kendimce yeminimi de ettim 30 dk da spor tey tey tey hayırlısı olsunBende regliyim. Yarın bitecek ama. Sanmıyorum sorun olacağını. Ödem var ama çabuk atarız
Merhaba pambuk-apla zuka24 Sinem1923 ben başladım bugün itibariyle hadi bol bol eksiler bizlere sonuçları yazalım lütfen
Hadi hayırlısı bakalim kaç kilo ile başladınız ben 68.3 ile başladım zuka24İlk patatesimi yedim Hadi bakalım
Diyette acıktıkca yenilecegi söyleniyor sınır yok yani ben daha 1 patates yedim ve 40 dk yürüdüm sonucu çok merak ediyorum şimdiden :))Ben 2.patatesi de yedim :)
Kızlar acıktıkca mı yiyeceğiz yoksa sadece öğünlerde mi?
Oo süpersin :) hadi bakalım gitsin kilolarrDiyette acıktıkca yenilecegi söyleniyor sınır yok yani ben daha 1 patates yedim ve 40 dk yürüdüm sonucu çok merak ediyorum şimdiden :))
Oo süpersin :) hadi bakalım gitsin kilolarr
Ohhh daha ne olsun :) bol bol eksiler bizi bekliyor inşallah :)Merhaba kızlar bende başladım bugün ev işlerim daha az once bitti pazara cikicam simdide bugunluk spor olarak yeter bunlar
79.4 ile basladim
Ama o corbalarda katkı maddeleri var sadece sebze degilki ama yine de siz bilirsiniz
Kendime ozel birseyler almak istemiyorum evdeki stoklarimla yapicam cnm et gunundede yogurt yicem meselaAma o corbalarda katkı maddeleri var sadece sebze degilki ama yine de siz bilirsiniz
Ayy regli dönemindeki bnde bekliyorum hatta 2 gün gecikti hadi hayırlısı inşallah etkilemez bu durum tartiyi (Ayy insallah booollll boooolll eksiler cnm
Regliyken tarti sasiyodu bugün tartilmadim o yüzden dunku kilom üzerinden yazdım
Haklısın cnm sonuçta amaç kilo vermek değilmi ama ben gün boyu yoğurt yiyemem sanırım :)Kendime ozel birseyler almak istemiyorum evdeki stoklarimla yapicam cnm et gunundede yogurt yicem mesela