5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlaar güne süper başladım güne başlangıç kilom 77,5 yani 3 günde 2 kilo gitmiş oldu limonlu suyumuda içtim birazdan meyvelerime başlayacağım pambuk-apla buseb
Tunaydin, cok sevindim cnm inşallah bende 77 lere gelirim sabah erken kalkip limonlu buyuk bardak suyumu ictim, sonra uyudum az oncede 1 kase meyve salatası yaptim ondan yedim

buseb umarım sen bozmazsın benim iradem zayıf sanırım bitaneden birşey olmaz mantığından kopamıyorum ama çok iyi su içiyorum 4 lt oldu bile ☺

ben de 3,5 lt içiyorum canım su içmeden kilo veremeyiz 4 ü geçme canım abartma suyu sonra su zehirlenmesi olursun allah korusun

inş iyi sonuçlar alırsın canım. aldığın gibi verirsin de üzülme. meto hızın düşükse kasın az demektir. kas yap canım spor yaparsan meto hızın artar.

Kızlaar güne süper başladım güne başlangıç kilom 77,5 yani 3 günde 2 kilo gitmiş oldu limonlu suyumuda içtim birazdan meyvelerime başlayacağım pambuk-apla buseb

ayy maşallah canım süpersiiin. benimde dün ilk günümdü bugün -600 oldum. ben de mutluyum :))

kızlar hergün buraya kilo bildirimi yapıcam. yeni başlayacak arkadaşlara da yol gösterebilir.
1,5 aydır diyetteyim. diyete ilk başlayacaklar daha çok kilo verebilir.

boy:1.60
başlangıç kilom:68.2
1. gün sonunda:67.6
fark: -600

pambuk-apla eminim sende düştün cumartesi günü seninde güzel haberlerini alacağız inşallah
Ayy insallah cnm rabbim emeklerimizin karsiligini versin inşallah
Herşey kafada bitiyor cnm bende inanıyorum dilediğin kiloya kavuşacaksin rabbimin izniyle

Merhaba kızlar bugunum güzeldi meyve faslim bitti cocuklarda ortak oldular meyveme şimdiye kadar 2 lt su oldu, kiraz sapli limonlu yesilcay ictim, birazdanda 2 si 1 arada icicem 30 dk spor yaptim 30 dk da cocuklarla uzak markete yürüyüş bu kadar yarın ola hayr ola birde zayiflamak isteyenler icin 99 lailahe illallah 100. De Muhammedin Resulullah deyip zayiflamak icin dua edin rabbimden isteyin kızlar görüşmek üzere

Kızlar nasıl gidiyor kaçamak yapmıyoruz dimi
buseb boyum 1,65 canım ben adanadayım o yüzden 4 lt veya fazlası su beni zorlamıyor zaten terle gidiyor

o zaman sen 60 kilo olsan süper olur canım :)

maşallah kaslarına o zaman. tabiki inan canım. inanmak her işin başı. başarırsın elbet

canım benim bildiğim 2 si 1 arada kilo vermeyi engelliyor. normal nescafe gold varsa ondan iç ya da türk kahvesi

buseb evde bimin 2si1 aradasi vardi ondan iciyim dedim çok seviyorum uyarini dikkate alicam cnm Sağol

Hesabimi benim meyvelerime gore yaptim 2 buyuk nektari, 1 armut,1 elma, 2 murdum erigi ve nescafe olarak hesapladim

çok az olmuş kalorisi bence. şok diyetlerden bin beter. ama insan dahasını yiyemiyorki hep aynı şey yediği için. ben de dün 1 büyük 4 orta boy patates yedim tüm gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…