- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.561
Tunaydin, cok sevindim cnm inşallah bende 77 lere gelirim sabah erken kalkip limonlu buyuk bardak suyumu ictim, sonra uyudum az oncede 1 kase meyve salatası yaptim ondan yedimKızlaar güne süper başladım güne başlangıç kilom 77,5 yani 3 günde 2 kilo gitmiş oldu limonlu suyumuda içtim birazdan meyvelerime başlayacağımpambuk-apla buseb
buseb umarım sen bozmazsın benim iradem zayıf sanırım bitaneden birşey olmaz mantığından kopamıyorum ama çok iyi su içiyorum 4 lt oldu bile ☺
Merhaba tekrar tesekkur ederim insallah destek ve motivasyonla guzel sonuclar aliriz.boyum 1.60 kilom malesef 80lere ciktistres ve biraz da kendini salma sonucunda 3-4 ay gibi bir surede yaklasik 14kilo aldim.yasim 32. Yaklasik 10yildir kilo al ver al ver bir mucadele icerisindeyim.metabolizma hizim dusuk diyetisyen denemelerimde oldu fakat her konuda oldugu gibi irade ve istikrar lazim.bugun tartilip baslayacagimi yazmistim dun fakat alisveris yapmam gerekliydi oyuzden persembe gunu yani bugun basliyorum.herseyimi hazirladim.oncelikle beynimi tabi :) 5gun sonra paylasicam sonucu.sevgiler benden size
Kızlaar güne süper başladım güne başlangıç kilom 77,5 yani 3 günde 2 kilo gitmiş oldu limonlu suyumuda içtim birazdan meyvelerime başlayacağımpambuk-apla buseb
BEN DİYET YAPMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM
Ayy insallah cnm rabbim emeklerimizin karsiligini versin inşallahpambuk-apla eminim sende düştün cumartesi günü seninde güzel haberlerini alacağız inşallah
Herşey kafada bitiyor cnm bende inanıyorum dilediğin kiloya kavuşacaksin rabbimin izniylepambuk-apla buseb N nnnadal isin garibi diyetisyen 10kilo kas fazlam oldugunu soyledi sadece gunde en fazla 1saat kdr yuruyus onerdi.oncelikli hedefim 6li rakamlara kendi cabamla inmek sonrasi bir diyetisyen ziyareti yapacagim.bugun patates gunum basariliydi.desteginiz icin tesekkurler.bu sefer olacak inaniyorum.
Diyet yapmak zor ama sonucu mükemmel bende uyum sağlamakta zorlandigim icin yemin ediyorum o şekilde tamamlıyorum yoksa bendede istikrar yokBEN DİYET YAPMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM
Kızlar nasıl gidiyor kaçamak yapmıyoruz dimi
buseb boyum 1,65 canım ben adanadayım o yüzden 4 lt veya fazlası su beni zorlamıyor zaten terle gidiyor
pambuk-apla buseb N nnnadal isin garibi diyetisyen 10kilo kas fazlam oldugunu soyledi sadece gunde en fazla 1saat kdr yuruyus onerdi.oncelikli hedefim 6li rakamlara kendi cabamla inmek sonrasi bir diyetisyen ziyareti yapacagim.bugun patates gunum basariliydi.desteginiz icin tesekkurler.bu sefer olacak inaniyorum.
Merhaba kızlar bugunum güzeldi meyve faslim bitti cocuklarda ortak oldular meyveme şimdiye kadar 2 lt su oldu, kiraz sapli limonlu yesilcay ictim, birazdanda 2 si 1 arada icicem 30 dk spor yaptim 30 dk da cocuklarla uzak markete yürüyüş bu kadar yarın ola hayr ola birde zayiflamak isteyenler icin 99 lailahe illallah 100. De Muhammedin Resulullah deyip zayiflamak icin dua edin rabbimden isteyin kızlar görüşmek üzere
Bende epey meyve yedim kalorisi cok degil hesapladim 300 kl meyve simdide nescafe içiyorum oda 50 klpambuk-apla benimde meyve faslım bitti ama çok meyve yedim galiba serbest diye ben cozuttum yine 5 şeftali 4 küçük elma yedim umarım yarın kilo kaybı olur
Bende epey meyve yedim kalorisi cok degil hesapladim 300 kl meyve simdide nescafe içiyorum oda 50 kl
buseb evde bimin 2si1 aradasi vardi ondan iciyim dedim çok seviyorum uyarini dikkate alicam cnm Sağol
Hesabimi benim meyvelerime gore yaptim 2 buyuk nektari, 1 armut,1 elma, 2 murdum erigi ve nescafe olarak hesapladimbizim bu yaptığımız diyetin kalorisi bu kadar az mı yaaaa
inş sağlığımıza bir şey olmaz
Hesabimi benim meyvelerime gore yaptim 2 buyuk nektari, 1 armut,1 elma, 2 murdum erigi ve nescafe olarak hesapladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?