- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
- Konu Sahibi incilideniz
- #20.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar.araniza yeni katildim.ben de bugun itibari ile 5te 5e basliyorum.sabah tartilip paylasacagim.en az bir ayi tamamlamak istiyorum.daha once bir iki defa denedim tarti olarak bakmadim ama gozle gorulur bir fark yapti bu diyet tabi her diyette oldugu gibi sonrasi daha onemli.
pambuk-apla benim bu sabah ki kilom 78,4 tü. Öğlen tavuğumuda yedim ama çok kötü tadı yağsız tuzsuz saman gibi tadı var akşama lahana sarması var hiç dayanamam yemeden nasıl duracam bilemiyorum kendimi motive etmem lazım
buseb bende senin şimdiki kilona gelmek istiyorum
buseb 30 yaşındayım 3buçuk yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var 79,6 ile başladım bu sabah 78,4 tüm. Sende benim gibi olmuşsun bende yeni evlendiğimde çok kilo almıştım aman dikkat et ama çokta sağlıksız diyet yapma bebiş düşünüyorsan çok vitaminsiz kansız kalma. Birde benim gibi hamilelikte herşeyi kendine hak görüp abartılı yeme
buseb sağol teşekkür ederim Allah sizede nasip etsin inşallah ben 100 kiloyla doğuma girdim Kaçamak Yaptım malesef çocuk olunca tabakta bıraktığı 2 kaşık çorba ziyan olmasın diye kendime yapıyorum ama yinede dikkat ettim sayılır
Merhaba kızlar bugün anneme gittim malesef orda devam edemedim hamurişi vardı yedim yarın 4.gunden devam ediyorum tumgun meyve var evde mürdüm erik,elma,nektari den meyve salatası yaparim son gunde 6 yumurta haslarim oyle bitiririm ama morelim bozuk diyeti bozdugum icin
Morel verdin cnm cok sagol meyve menumuz ayni sayilir acikcagimi sanmıyorum dun sadece corbayla gun gecirdim gikim cikmadi gayet de halim yerindeydi maşallah baaapambuk-apla boşver iyi birgünde gittin ben tavukla günü geçirdim tavuktan soğudum hemde aksam 3 tane lahana sarmasıyla bozmuş oldum yediğine moralini bozma yarın kaldığımız yerden devam yarın şeftali ve elma var benim menümde ben senin kiloyu merak ediyorum cumartesi sabahı mutlaka yaz