How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

pambuk-apla pambuk-apla bende 30 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var bende apartmandayım ama oğlum çok haraketli hiç oturmuyorum diyebilirim. Akşam cok başağrısı oldu eşim bu diyetlere karşı olduğu için ona da birşey diyemedim umarım bugün öyle olmaz tavu göğsü haşladım ama ondan da nefret ediyorum.
A Aliyah aramıza hoşgeldin ama çok uzun süre bu diyeti yapmanı önermem hiç sağlıklı değil en azından 1 hafta yap 1 hafta yapma

Merhabalar.araniza yeni katildim.ben de bugun itibari ile 5te 5e basliyorum.sabah tartilip paylasacagim.en az bir ayi tamamlamak istiyorum.daha once bir iki defa denedim tarti olarak bakmadim ama gozle gorulur bir fark yapti bu diyet tabi her diyette oldugu gibi sonrasi daha onemli.

hg canım ben de bugün başlıyorum. ben 1,5 aydır diyetteyim o yüzden bu diyetle 2 kilo bile versem başarıdır.

boyum 1.60 bu sabahki kilom 68.2

pambuk-apla pambuk-apla benim bu sabah ki kilom 78,4 tü. Öğlen tavuğumuda yedim ama çok kötü tadı yağsız tuzsuz saman gibi tadı var akşama lahana sarması var hiç dayanamam yemeden nasıl duracam bilemiyorum kendimi motive etmem lazım

aman canım yeme de şu 5 günü tamamla sonuç ne görmüş ol bak az kalmış 2 günün kalmış sabret dayan sonuç sarmadan daha çok mutlu edecek seni :KK76:

buseb buseb bende senin şimdiki kilona gelmek istiyorum

5 günü tamamlayınca devam edebileceğime inanırsam 2 gün ara verip tekrar yapcam hedef kiloma ulaşana kadar bu şekilde devam edicem arada ekmek bakliyat da katarak.

inş. istediğin kiloya ulaşırsın sende canım. adın ne? buse ben 27 yaşındayım. 1 yıla yakındır evliyim.58 kg la evlendim sonra 71 e çıktım. şimdide vermeye çalışıyorum. bebiş düşünüyorum ama önce kilo vermeliyim.

sende kendini tanıt istersen :kahve:

buseb buseb 30 yaşındayım 3buçuk yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var 79,6 ile başladım bu sabah 78,4 tüm. Sende benim gibi olmuşsun bende yeni evlendiğimde çok kilo almıştım aman dikkat et ama çokta sağlıksız diyet yapma bebiş düşünüyorsan çok vitaminsiz kansız kalma. Birde benim gibi hamilelikte herşeyi kendine hak görüp abartılı yeme

buseb buseb 30 yaşındayım 3buçuk yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var 79,6 ile başladım bu sabah 78,4 tüm. Sende benim gibi olmuşsun bende yeni evlendiğimde çok kilo almıştım aman dikkat et ama çokta sağlıksız diyet yapma bebiş düşünüyorsan çok vitaminsiz kansız kalma. Birde benim gibi hamilelikte herşeyi kendine hak görüp abartılı yeme

maşallah allah bağışlasın :) 3. günün dimi bugün 2 günde iyi kilo vermişsin bence. hiç kaçamak yaptın mı?

sen kaç kilo aldın canım hamilelikte?

buseb buseb sağol teşekkür ederim Allah sizede nasip etsin inşallah ben 100 kiloyla doğuma girdim Kaçamak Yaptım malesef çocuk olunca tabakta bıraktığı 2 kaşık çorba ziyan olmasın diye kendime yapıyorum ama yinede dikkat ettim sayılır

Merhaba kızlar bugün anneme gittim malesef orda devam edemedim hamurişi vardı yedim yarın 4.gunden devam ediyorum tumgun meyve var evde mürdüm erik,elma,nektari den meyve salatası yaparim son gunde 6 yumurta haslarim oyle bitiririm ama morelim bozuk diyeti bozdugum icin

buseb buseb sağol teşekkür ederim Allah sizede nasip etsin inşallah ben 100 kiloyla doğuma girdim Kaçamak Yaptım malesef çocuk olunca tabakta bıraktığı 2 kaşık çorba ziyan olmasın diye kendime yapıyorum ama yinede dikkat ettim sayılır

amin sağ olasın

keşke yemeseydin onu da canım. olsun artık olduğu kadar :)

Merhaba kızlar bugün anneme gittim malesef orda devam edemedim hamurişi vardı yedim yarın 4.gunden devam ediyorum tumgun meyve var evde mürdüm erik,elma,nektari den meyve salatası yaparim son gunde 6 yumurta haslarim oyle bitiririm ama morelim bozuk diyeti bozdugum icin

keşke yemeseydin canım ama olan olmuş üzülme. devam edebilirsin inş. bence en zor gün meyve günüdür. çok acıktıracağını düşünüyorum inş dayanabilirsin.

pambuk-apla pambuk-apla boşver iyi birgünde gittin ben tavukla günü geçirdim tavuktan soğudum hemde aksam 3 tane lahana sarmasıyla bozmuş oldum yediğine moralini bozma yarın kaldığımız yerden devam yarın şeftali ve elma var benim menümde ben senin kiloyu merak ediyorum cumartesi sabahı mutlaka yaz

buseb buseb umarım sen bozmazsın benim iradem zayıf sanırım bitaneden birşey olmaz mantığından kopamıyorum ama çok iyi su içiyorum 4 lt oldu bile ☺

pambuk-apla pambuk-apla boşver iyi birgünde gittin ben tavukla günü geçirdim tavuktan soğudum hemde aksam 3 tane lahana sarmasıyla bozmuş oldum yediğine moralini bozma yarın kaldığımız yerden devam yarın şeftali ve elma var benim menümde ben senin kiloyu merak ediyorum cumartesi sabahı mutlaka yaz
Morel verdin cnm cok sagol meyve menumuz ayni sayilir acikcagimi sanmıyorum dun sadece corbayla gun gecirdim gikim cikmadi gayet de halim yerindeydi maşallah baaa
Burda biryerde okudum bayanin biri yazmis sabahlari ilik limonlu su icince gunicinde halsizlik cekmiyormus bende 3 gundur iciyorum demekki ondan halsiz hissetmiyorum deneyin derim

Merhaba tekrar tesekkur ederim insallah destek ve motivasyonla guzel sonuclar aliriz.boyum 1.60 kilom malesef 80lere cikti :( stres ve biraz da kendini salma sonucunda 3-4 ay gibi bir surede yaklasik 14kilo aldim.yasim 32. Yaklasik 10yildir kilo al ver al ver bir mucadele icerisindeyim.metabolizma hizim dusuk diyetisyen denemelerimde oldu fakat her konuda oldugu gibi irade ve istikrar lazim.bugun tartilip baslayacagimi yazmistim dun fakat alisveris yapmam gerekliydi oyuzden persembe gunu yani bugun basliyorum.herseyimi hazirladim.oncelikle beynimi tabi :) 5gun sonra paylasicam sonucu.sevgiler benden size

Back