- 27 Haziran 2016
- 1
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.461
hayırlı olsun ben başlarken bayağı bir sayfasını okudum orada patates yiyemeyenler kepekli makarna yiyebilir deniyodu .patateside fırınlayabilirsin yağsız ve tuzsuz olarakmerhaba. ben de yeni başlayacağım ve haşlanmış patates yerine acaba yağsız fırında pişirsek sayılır mı beni aydınlatabilir misiniz? ve aslında patatese intoleransım olduğu için de bana zararlı onun yerine alternatif ne olabilir bilen var mı?
tebrik ederim elone bravo inşallah hedefine ulaşır ve bir dahada geri almazsın.tecrübelerini palaşman harika olmuş çünkü bende domatesin meyve olduğunu bilmiyodum bugun sebze günümdeyim domatesi çıkarayım artık.pirinç lapasını bende hemen bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum ödem atmak içinBuarada patates günü hiç zorlamadı
sebze günü sadece domates salatalik yedim ki domates meyveymis dun oğrendim bir sonrakiturda kullanmayacagim. O da cok zor degildi.
Et günü haslanmis tavuk gogsu yedim.. bnm en keyifli en rahat gunumdu.
meyve gunu cok zordu. Ben ki kasayla kiraz yiyebilen insan yiyemedim. Icim istemedi ama cok acikmistim o gün cok halsiz hissettim.
yumurta gunuyse igrencti. Sabah kahvaltida bir rafadan yumurta yedim. Mide bulantisi kesilsin diye diger ogunlerde toplamda 6 haslanmis yumurta beyyazi yedim. Ve gün bitti.
Her gün 4 lt kadar su iciyorum ama bu normal halim yani zaten cok su icen biriyim ekstra su icmedim.
odem gibi yagin da gitigini dusunuyorum cunku 36 beden pantolumu cok rahat giydim bu sabah simitlerim yok olmaya cok yakin.
umarim bilgiler isinize yarar.
Hangi diyetburcak_26
daha önce bir çok kez denedim.
genelde 2 kiloya yakın verdim. ama bence süper bişey zaten 5 kilo vermek imkansız !
pazartesi başlıycam. benimle başlamak isteyen var mııı[/QUOT
yaşasın kendime arkadaş buldumm :))Ben varım yarın bırlıkte başlayalım en azından motıve oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?