5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba. ben de yeni başlayacağım ve haşlanmış patates yerine acaba yağsız fırında pişirsek sayılır mı beni aydınlatabilir misiniz? ve aslında patatese intoleransım olduğu için de bana zararlı onun yerine alternatif ne olabilir bilen var mı?

merhaba bende bugun başladım yağsız firitözler varya actfry onda kızartarak yedim patatesimi ve 1 fincan çay içtim bir 3 kilo versem yetecek ilk hedefim için inşallah

hayırlı olsun ben başlarken bayağı bir sayfasını okudum orada patates yiyemeyenler kepekli makarna yiyebilir deniyodu .patateside fırınlayabilirsin yağsız ve tuzsuz olarak

Slm arkadaşlar
bu diyete yazdıklariniz sayesinde geçen hafta Çarşamba 63 kilo ile başladım. Kahveme her gün 1 oz amarula katmak dışında hiç bozmadım ve 60.1 kilo olarak dün sabah bitti. Dün de pirinç lapası detoksu yaptım ve bu sabah 59.8 sonucunu aldım. Bugün ve yarın da pirinç lapasına devam edip persembe günü 3 günlük karabuğday detoksu ile devam edeceğim ve bir tur daha 5 gün 5 kilo yaparak yavaş yavaş dengeli beslenmeye dönmeyi düşünüyorum. Boyum 1.68 hedefim 52. Hepinize kolay gelsin

Buarada patates günü hiç zorlamadı
sebze günü sadece domates salatalik yedim ki domates meyveymis dun oğrendim bir sonrakiturda kullanmayacagim. O da cok zor degildi.
Et günü haslanmis tavuk gogsu yedim.. bnm en keyifli en rahat gunumdu.
meyve gunu cok zordu. Ben ki kasayla kiraz yiyebilen insan yiyemedim. Icim istemedi ama cok acikmistim o gün cok halsiz hissettim.
yumurta gunuyse igrencti. Sabah kahvaltida bir rafadan yumurta yedim. Mide bulantisi kesilsin diye diger ogunlerde toplamda 6 haslanmis yumurta beyyazi yedim. Ve gün bitti.
Her gün 4 lt kadar su iciyorum ama bu normal halim yani zaten cok su icen biriyim ekstra su icmedim.
odem gibi yagin da gitigini dusunuyorum cunku 36 beden pantolumu cok rahat giydim bu sabah simitlerim yok olmaya cok yakin.
umarim bilgiler isinize yarar.

tebrik ederim elone bravo inşallah hedefine ulaşır ve bir dahada geri almazsın.tecrübelerini palaşman harika olmuş çünkü bende domatesin meyve olduğunu bilmiyodum bugun sebze günümdeyim domatesi çıkarayım artık.pirinç lapasını bende hemen bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum ödem atmak için
benimde 2. günüm sabah tartıldığımda 400 gr gitmişti ben 3 haftadır zaten diyetteydim o yüzden artık ödem olmadığından gidenin yag olduğunu düşünüyorum az olsun yağdan olsun dimi

Tşk ederim Asteriaa Umarim seninki de istediğin doğrultuda sonuçlanır. Birkaç günde bir güncelleme yapacağım durumla ilgili. Umarım birilerinin işine yarar. Kolaylıklar

Çekirdeği olan tüm besinler teorikte meyve zaten, biber de kabak da salatalık da meyve grubuna giriyor ama kimse kabagı meyve diye yemiyordur dimi kızlar: ) ben de domatesin meyve olduğunu biliyordum ama sebze gününe kattım açıkçası, kilo vermemde de olumsuz bi sonuçla karşılaşmadım, ramazan bitsin tekrar uyguluycam ben de

Birkaç gündür durum paylaşamadım arkadaşlar. Pazartesi ve sali pirinc lapasi yedikten sonra mide bulantisi dayanilmaz bir hal aldi ve carsamba diyete biraz ara vermeye karar verdim. Ama yiyemiyorum bildiginiz hicbirsey yiyemiyorum. Carsamba tum gun bir bardak filtre kahveyle gecti. Aksam esim oleceksin die bir cikista bulunduktan sonra hitti durum getirdi cok sevdigim icin. Sonuc ceyregini bile yiyemedim. Bugunse sabah ankaraya yola ciktim ve aksama kadar yine elimde bir termos bardak sadece bir bardak filtre kahveyle gecti. Aksam kayinvalideme geldim kadin gozlerinin alti bile cokmus nooldu sana ne kadar zayiflamissin demekle kalmadi her 10 dk ya bir ya cok zayiflamissin yapma ay suratin bir kasik kalmis diyip durdu. Hayir ben suan 57 kiloyum yani 5 kilo verdim ve hala dolma ki aminda bacaklarim ayva gobegim var. Ben neymisim ya haberim yokmus demekki cok siskoymusum tribine girdim. Neyse saat 8 de ayranin icine yesil mercimek koyup ictim soguk corba olarak bir tabagi zor bitirdim. Bugunde bitti. Bakalim bu alisik olmadigim istahsizlik ne kadar surecek..

Ya kizlar yazarken ne oldu bilmiorum bi suru karakter silinmis sacma sapan kelimeler var yazimd abu msji ne duzeltebiliyorum ne silwbiliyorum biri soylesin sunu nasil duzeltecegim. dolma gibi bacaklarim var yazacaktim neler cikmisya kontrol etmeden postaladim.. off acil yardim edin lütfeeennnnn

daha önce bir çok kez denedim.
genelde 2 kiloya yakın verdim. ama bence süper bişey zaten 5 kilo vermek imkansız !
pazartesi başlıycam. benimle başlamak isteyen var mııı

Merhaba Arkadaşlar
Bu diyet hakkındaki paylaşımlarımı yazmak istedim. Eğer gerçekten harfi harfine uyasanız mucize gibi. Hergün 1 kilo gittti. Günde 1 saat yürüyüşte yaptım 87.5 la başladığım yolculuğa 82.3 kiloyla veda eetim. 1 hafta ara verdim. Hala kilo almadım ama dikkat ediyorum. Yola devam farklı diyetlerde buşuşmak üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…