- 1 Ağustos 2016
- 1
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi incilideniz
- #20.481
tuz kullanabiliyor muyuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım.. normalde tuz yasak ama tansiyonb düşüklüğü gibi bir problemin varsa azıcık kullanabilrisin.. yapıyor musun bu diyeti.. benim 2. günümtuz kullanabiliyor muyuz?
ben varım:)Merhaba, diyete bu gün başladım. Benimle başlayan var mı acaba?
Merhaba Suzan, birinci gün zor geçti. Akşam köfte yapmıştım. Bir tane yedim. Başkaca kaçamak yapmadım. Bugün sebze günü en zor gün bence. Bir kaşık yağ ile sebze yemeği pişirmeyi düşünüyorum. Senin diyet Nasıl gidiyor?ben varım:)
Suzan ve benim de 2. Günümüz canım. Benim başlangıç kilom 70.4 hedefim diyet sonunda 68 olmak...Buarada baslangıc kilom 78.7 buraya not düşeyim bakalım nolcak
Suzan ve benim de 2. Günümüz canım. Benim başlangıç kilom 70.4 hedefim diyet sonunda 68 olmak...
Açlık hissetmedim canım. Ne de olsa sınırsız yiyoruz. Patates de doyurucu birşey zaten. Ama öğleden sonra bıkıyorsun patatesten. Ben az az tuz kullanıyorum bu diyette. Tamamen tuzsuz yiyemiyorum.Birlikte devam edelim öyleyse Benimde hedefim 75 olmak ay inşallah devam ettirebiliriz. Ben biraz tuz kullanmayı dusunuyorum tuzsuz yemek işkence Senin ilk günün nasıldı hiç tuz kullandınmı açlık falan hissettin mi?
Canım hani 2. takıma geliyodun, noldu??Yarın başlıyacam bu diyete
Evet gelecektimde ödemle uğraştığım için unuttum kusura bakma.Canım hani 2. takıma geliyodun, noldu??
Tamam canım bekliyorum..Evet gelecektimde ödemle uğraştığım için unuttum kusura bakma.