• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bende pazartesi bu diyete başlamak istiyorum sene başında 3.5 ayda 15 kilo verdim ama sonra ramazan ve tatil derken 2 kilo aldım suan 64 kiloyum 58 civarı olmak istiyorum tekrar atağa kalkmak için bu diyeti deniyorum daha önceki maceralarimda 3. Gün dayanamayıp bırakmıştım inşallah bu sefer dirayetli olup sonuna kadar götürebilirim bu diyeti.bikaç gündür çok moralim bozuk kendimi acaip kilolu hissediyorum

Bu gerçekten işe yarıyor mu?bu diyetle kilo alanları duydum doğru mu acaba çok terettütte kaldım:işsiz:

Ben bugün bitirdim bu diyeti. Gerçekten işe yarıyor. 63 kg fan 60 kg ya düştüm. 3 kg iyi bir rakam bence. 2 gün mola verip devam etmeyi düşünüyorum. Tekrar yazarım yapinca

Suzan ve benim de 2. Günümüz canım. Benim başlangıç kilom 70.4 hedefim diyet sonunda 68 olmak...

Birlikte devam edelim öyleyse:KK5: Benimde hedefim 75 olmak ay inşallah devam ettirebiliriz. Ben biraz tuz kullanmayı dusunuyorum tuzsuz yemek işkence:kızgın: Senin ilk günün nasıldı hiç tuz kullandınmı açlık falan hissettin mi?

Birlikte devam edelim öyleyse:KK5: Benimde hedefim 75 olmak ay inşallah devam ettirebiliriz. Ben biraz tuz kullanmayı dusunuyorum tuzsuz yemek işkence:kızgın: Senin ilk günün nasıldı hiç tuz kullandınmı açlık falan hissettin mi?
Açlık hissetmedim canım. Ne de olsa sınırsız yiyoruz. Patates de doyurucu birşey zaten. Ama öğleden sonra bıkıyorsun patatesten. Ben az az tuz kullanıyorum bu diyette. Tamamen tuzsuz yiyemiyorum.

Ben de bugün başladım 56 kg 900 g ile... Gün sonu tartıldım 55kg 900 bir kilo gitmiş yarın sebZe günüm bugün 2 saat spor yaptım sanırım zayıflıyorum

Back