• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bugün başladım. Haşlanmış patatesi sevmediğim için dilimleyip yağlı kağıt üzerinde yağ ve tuz koymadan fırınladım. Bol bol kekik karabiber ve pul biber koydum. Yağ olmadığı için biraz kurudu ama ben kuru kıtır kıtır seviyorum. İsteyen üstüne sulu salçalı sos döküp yumuşatabilir. Kilom 67,5.
Bunu bende düşündüm yarın bende fırınlayıp yicem patatesleri. Haşlamasından daha iyi olur böyle bol baharatlı :)

Hem pul biber metabolizmayı hızlandırıyormuş. Yarın için de patlıcan ve kırmızı biber aldım. Közleyip domates ve salatalıkla yerim.
Geçen hafta haşlama patatesede pul biber serpmiştim o yüzden kabızlık yaşamadım barsakta çalıştırdı iyi oluyor. Yarın tekrar başlıyorum hadi hayırlısı. Senden ne kadar gitti bakalım ilk gün.

Kizlar sadece haşlanmış patates olacak diye biliyorum ben. İyice bi bakın isterseniz. Bende bugün başladım .bakalım nasıl sonuç olacağım

Kizlar sadece haşlanmış patates olacak diye biliyorum ben. İyice bi bakın isterseniz. Bende bugün başladım .bakalım nasıl sonuç olacağım
Ama sonuçta yağ koymuyoruz ne farkı varki? Sadece daha kuru oluyor su kalmıyor içinde :) sabah sabah haşlanmışını yemek zor ama ya firinda daha iyi oluyor çayla güzel olur :)) bu hafta böyle deneyelim bakalım

Bende fırında yapacaktım arkadaş dedi haşlanmış olacak sadece diye.bütün gün haşlanmış patates yedim. Zor bi gün oldu doğrusu

Bende fırında yapacaktım arkadaş dedi haşlanmış olacak sadece diye.bütün gün haşlanmış patates yedim. Zor bi gün oldu doğrusu
Geçen hafta bende haşlama yedim ama kahvaltı sıkıntı oluyo sabahın 7 sinde haşlanmış patates pek iç açıcı değil :))

selam kızlar bugün son günüm bitti, sahurda 2 tane iftarda 1 tane yumurta yedim tüm gün açlık ve susuzluktan öldüm resmen patate günü yani benim 4. günümde 1 gram bile veremedim, toplamda ise 4 kilo verdim 76,5 civarıydım başladığımda şu an 72,5 civarıyım. yarın iftara gidicem zaten tatilime geliyor yalnızca yarın tatil yapıp çarşamba tekrar meyveyle başlamayı düşünüyorum :KK49:

selam kızlar bugün son günüm bitti, sahurda 2 tane iftarda 1 tane yumurta yedim tüm gün açlık ve susuzluktan öldüm resmen patate günü yani benim 4. günümde 1 gram bile veremedim, toplamda ise 4 kilo verdim 76,5 civarıydım başladığımda şu an 72,5 civarıyım. yarın iftara gidicem zaten tatilime geliyor yalnızca yarın tatil yapıp çarşamba tekrar meyveyle başlamayı düşünüyorum :KK49:
Çok guzel vermişsin canım tebrikler. Kizlar mantar yiyebilirmiyiz sebze gününde
.arkadaşım yeme protein dedi. Kafam karıştı pisirmistimde tam.ne yapsam ki

Çok guzel vermişsin canım tebrikler. Kizlar mantar yiyebilirmiyiz sebze gününde
.arkadaşım yeme protein dedi. Kafam karıştı pisirmistimde tam.ne yapsam ki
Teşekkür ederim canım :KK200: bence bir şey olmaz mantardan sonuç olarak o da sebze gibi geliyor bana, yine de içine sinmeyecekse yeme bence garanti olsun :anneadayı:

Bence fırınlanmış da olur. Sonuçta sebzenin pişmesi önemli yağ ve tuz koymadıktan sonra farkı yok.
Bu arada sabah tartıldım 66,6 ilk gün 900 gr gitmiş

Ben pazar gün pirinç lapaşı diyeti yaptim.dünde patates günümdü. İki günde 600 gr gitmiş. Az olmuş ama olsun benim son 3 kilom kaldı. O yüzden az gidiyor galiba

Kizlar ben 8 ay önce 74 le başladım. Bugün 54.1 kiloydum. Katı diyet yapmadım cunku bebeğimi emziriyorum .herseyin tadına baktım iki üç catal aldım .bayadir grsm gram gidiyodu artik bi ara bir bucuk ay sabit kaldim.son 3 kilo yu verip bu işi bitirmek istedim artık. O yüzden bu diyete başladım. Ama benim için 8 ayın en zor günleri diyebilirim

İkinci günü nasil yapiyosunuz sebzeyi nasil tuketiyorsunuz?
Ben geçen hafta kabak patlıcan kırmızı biber soğanı attım tencereye kendi halinde haşladım çok az su ekledim. 3 öğün yedim baharat olarak nane karabiber ve pulbiber attım güzel oldu. Bu hafta salatayla geciricem sebze gününü.

Kizlar ben bu diyeti sonlandiriyorum. Halsizlik, baş ağrısı beni çok yordu.hem oruç hem diyet yapamıyorum. Size kolay gelsin kizlar.inşallah güzel kilolar verirsiniz :KK200::KK200::KK200:

Back