- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.441
Bunu bende düşündüm yarın bende fırınlayıp yicem patatesleri. Haşlamasından daha iyi olur böyle bol baharatlı :)Ben bugün başladım. Haşlanmış patatesi sevmediğim için dilimleyip yağlı kağıt üzerinde yağ ve tuz koymadan fırınladım. Bol bol kekik karabiber ve pul biber koydum. Yağ olmadığı için biraz kurudu ama ben kuru kıtır kıtır seviyorum. İsteyen üstüne sulu salçalı sos döküp yumuşatabilir. Kilom 67,5.
Hem pul biber metabolizmayı hızlandırıyormuş. Yarın için de patlıcan ve kırmızı biber aldım. Közleyip domates ve salatalıkla yerim.Bunu bende düşündüm yarın bende fırınlayıp yicem patatesleri. Haşlamasından daha iyi olur böyle bol baharatlı :)
Geçen hafta haşlama patatesede pul biber serpmiştim o yüzden kabızlık yaşamadım barsakta çalıştırdı iyi oluyor. Yarın tekrar başlıyorum hadi hayırlısı. Senden ne kadar gitti bakalım ilk gün.Hem pul biber metabolizmayı hızlandırıyormuş. Yarın için de patlıcan ve kırmızı biber aldım. Közleyip domates ve salatalıkla yerim.
Tartılmadım canım sabah tartılıcam.Geçen hafta haşlama patatesede pul biber serpmiştim o yüzden kabızlık yaşamadım barsakta çalıştırdı iyi oluyor. Yarın tekrar başlıyorum hadi hayırlısı. Senden ne kadar gitti bakalım ilk gün.
Ama sonuçta yağ koymuyoruz ne farkı varki? Sadece daha kuru oluyor su kalmıyor içinde :) sabah sabah haşlanmışını yemek zor ama ya firinda daha iyi oluyor çayla güzel olur :)) bu hafta böyle deneyelim bakalımKizlar sadece haşlanmış patates olacak diye biliyorum ben. İyice bi bakın isterseniz. Bende bugün başladım .bakalım nasıl sonuç olacağım
Geçen hafta bende haşlama yedim ama kahvaltı sıkıntı oluyo sabahın 7 sinde haşlanmış patates pek iç açıcı değil :))Bende fırında yapacaktım arkadaş dedi haşlanmış olacak sadece diye.bütün gün haşlanmış patates yedim. Zor bi gün oldu doğrusu
Bu kadar eziyete karşı inşallah güzel kilolar veririz.Geçen hafta bende haşlama yedim ama kahvaltı sıkıntı oluyo sabahın 7 sinde haşlanmış patates pek iç açıcı değil :))
Çok guzel vermişsin canım tebrikler. Kizlar mantar yiyebilirmiyiz sebze günündeselam kızlar bugün son günüm bitti, sahurda 2 tane iftarda 1 tane yumurta yedim tüm gün açlık ve susuzluktan öldüm resmen patate günü yani benim 4. günümde 1 gram bile veremedim, toplamda ise 4 kilo verdim 76,5 civarıydım başladığımda şu an 72,5 civarıyım. yarın iftara gidicem zaten tatilime geliyor yalnızca yarın tatil yapıp çarşamba tekrar meyveyle başlamayı düşünüyorum
Teşekkür ederim canımÇok guzel vermişsin canım tebrikler. Kizlar mantar yiyebilirmiyiz sebze gününde
.arkadaşım yeme protein dedi. Kafam karıştı pisirmistimde tam.ne yapsam ki
Bence fırınlanmış da olur. Sonuçta sebzenin pişmesi önemli yağ ve tuz koymadıktan sonra farkı yok.Kizlar sadece haşlanmış patates olacak diye biliyorum ben. İyice bi bakın isterseniz. Bende bugün başladım .bakalım nasıl sonuç olacağım
Çok güzel maşallahBence fırınlanmış da olur. Sonuçta sebzenin pişmesi önemli yağ ve tuz koymadıktan sonra farkı yok.
Bu arada sabah tartıldım 66,6 ilk gün 900 gr gitmiş
Ben geçen hafta kabak patlıcan kırmızı biber soğanı attım tencereye kendi halinde haşladım çok az su ekledim. 3 öğün yedim baharat olarak nane karabiber ve pulbiber attım güzel oldu. Bu hafta salatayla geciricem sebze gününü.İkinci günü nasil yapiyosunuz sebzeyi nasil tuketiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?