• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Yumurta yerine ne onerirsiniz ?

Canım 3 seçeneğin var. Ya yağsız süt, ya yağsız yoğurt ya da yumurta. Süt çok tüketildiğinde kabız yapıyor. Ancak yağlı sütlerde bu durum daha fazla. Yok ben yumurta yiyemem diyorsan süt yerine yoğurt ye tüm gününde. Hem bağırsaklarını çalıştırır hem de tok tutar seni.

Ama 3 gıda içinde seni en çok tok tutan olan şey yüksek protein içeriği ile yumurta oluyor 5. günde. O yüzden ben 2 yumurta haşlıyorum şimdi 1 yumurtayı da tavada baharatlarla omlet gibi yapacağım. Kesinlikle yağ ve tuz yok.

Bol bol nane, kekik öneririm. :*

vesahurda yapmak ddoğru olur mu peki post: 46951159 .!.:
Canım öyle çeneğin var. Ya yağsız süt, ya yağsız yoğurt ya da yumurta. Süt çok tüketildiğinde kabız yapıyor. Ancak yağlı sütlerde bu durum daha fazla. Yok ben yumurta yiyemem diyorsan süt yerine yoğurt ye tüm gününde. Hem bağırsaklarını çalıştırır hem de tok tutar seni.

Ama 3 gıda içinde seni en çok tok tutan olan şey yüksek protein içeriği ile yumurta oluyor 5. günde. O yüzden ben 2 yumurta haşlıyorum şimdi 1 yumurtayı da tavada baharatlarla omlet gibi yapacağım. Kesinlikle yağ ve tuz yok.

Peki sahurda ve iftarda yapmakta sakinca var mi siz oyle
Canım 3 seçeneğin var. Ya yağsız süt, ya yağsız yoğurt ya da yumurta. Süt çok tüketildiğinde kabız yapıyor. Ancak yağlı sütlerde bu durum daha fazla. Yok ben yumurta yiyemem diyorsan süt yerine yoğurt ye tüm gününde. Hem bağırsaklarını çalıştırır hem de tok tutar seni.

İftarda ve sahurda yapmak dogru olur mu peki

Peki sahurda ve iftarda yapmakta sakinca var mi siz oyle

İftarda ve sahurda yapmak dogru olur mu peki

Benimle birlikte yapan arkadaşım oruç tutarak yapıyor. O benden daha çok kilo verdi, herhangi bir sorun da yaşamadığını söyledi sağlıkla ilgili. 3 günde ben 1 kilo vermiştim o 1.5 kilo vermişti. Ben 59 kilodan düşüyorum o 70 kilodan düşüyo.

Kızlar size bir sorum olcak ya:oops:
Deneyen ve uygulayan bazı arkadaşlar çok güzel uygulamış.. Acaba bu diyette verilen kilo kalıcı mi. Baştan beri biraz okudum sayfaları ama hepsini okumak ne mümkün :p
Hani bazılarında verdiğinin fazlasını alıyorsun yada hemen geri alıyorsun ya ondan sormak istedim canlar:confused:

Kızlar size bir sorum olcak ya:oops:
Deneyen ve uygulayan bazı arkadaşlar çok güzel uygulamış.. Acaba bu diyette verilen kilo kalıcı mi. Baştan beri biraz okudum sayfaları ama hepsini okumak ne mümkün :p
Hani bazılarında verdiğinin fazlasını alıyorsun yada hemen geri alıyorsun ya ondan sormak istedim canlar:confused:

Diyeti bitirdikten sonra yine eski yağlı tuzlu unlu yeme biçimine dönmezsen geri almıyorsun bitanem. Sağlıklı beslenmeye ve dikkat etmeye devam edersen geri almıyorsun.

Diyeti bitirdikten sonra yine eski yağlı tuzlu unlu yeme biçimine dönmezsen geri almıyorsun bitanem. Sağlıklı beslenmeye ve dikkat etmeye devam edersen geri almıyorsun.
Saol canm benim çok teşekkür ederim bu güzel ve içten cevabın için. Bir kaç gündür kendim yediklerime dikkat ediyorum. Mesela ekmegi sabah ve akşam sadece bir dilim yiyorum. Dikkatli az falan hani hepimizin bildikleri. Çayı falan zaten şekersiz içerim senelerdir. Ama benim için problem olan tuz ya :KK12: tuz atmadan güzel gelmiyo ah bir alışsam:KK55:
Ya 63 kiloyum 5 kilo gitse tamam yetcek zaten ama işte:KK51:
Canım tekrar çok teşekkür ederim cwp için. :KK60:

Kizlar ya bir sey soracagim ben bu diyeti ayda iki kere yapsam 10 gun yani ve ben haftada 5 gun 1.5saat yuruyorum tenise gidiyorumn egzersiz felan yapiyorum sizce ayda kac kilo veririm diyet yapmadigin zamanda azyiycem kac veririm

Selam kiar. Tartida 62 yi gordum ya baskmdan kaynar sular döküldü sanki.bi kac kisiyi tartiya cikardim yanlis mi diye malesef dogru tartiyor :((( ramazanda hem orucumu tutup hem kilolara veda etme umudum vardi. 3 gun sonra mazerete gectim. Insallah cumartesi baslicam oruca. 3 gunde 1 kg vermistim resemen yiyemiyorum oruc acinca. Insallah vermeye devam ederim. Sonrasinda da baktim kg gitmedi bu diyeti yapicam acayip moral sifir kizlar nolck bu halim ; ((( 160 boy kilo 62 su an utaniyorum resmen soktayim:skandal:

Dün 2. Gün Et Günüydü iftara davetli olduğum için akşam kaçırdım 1 kalçalı tavuk but, 1 kase mercimek çorba, 2 kaşık pilav ve 2 kaşık salata yedim
Kilo: 64,8 kg
Giden kilo: 100gr
Toplam 2 günde giden kilo: 1,2 kg

Dün sebze gününü tamamladım bugün 3. Gün et günü tostta tavuk ve yağı süzülmüş ton balığı yedim dün akşam tartıldığımda 70 kilo çıktım 72 ile başlamıştım: ))))

Günaydın kızlar bugün bir arkadaşımın da gazı ile 5'te 5e başlıyorum. Onunla beraber yapacağız.

İlk gün PATATES günü.

Patates haşlıyorum. Salata gibi doğrayıp üstüne baharat atıp onu tüketeceğim bugün sadece. Yanına da bol su ve bitki çayı.

Başlangıç kilom: 12 Haziran: 59.4

59.4 ile başladığım diyeti 57.4 ile bitiriyorum. Az kilom olmasına rağmen benim için çok güzel bir sonuç 2 gün dinlenip sonra tekrar başlayacağım. Devam eden arkadaşlara kolay gelsin. :*

59.4 ile başladığım diyeti 57.4 ile bitiriyorum. Az kilom olmasına rağmen benim için çok güzel bir sonuç 2 gün dinlenip sonra tekrar başlayacağım. Devam eden arkadaşlara kolay gelsin. :*
2 kilo çok iyi bence kilona göre. Tebrik ediyorum yeni diyetinde başarılar :KK71:

2 kilo çok iyi bence kilona göre. Tebrik ediyorum yeni diyetinde başarılar :KK71:

Aynen balım 59'dan düşünce gayet iyi oldu benim için. Şimdi 2 gün sebze süt protein ağırlıklı beslenip Pazar günü tekrar başlayacağım. Sen 2. tur yapacak mısın tek tur mu yoksa?

Aynen balım 59'dan düşünce gayet iyi oldu benim için. Şimdi 2 gün sebze süt protein ağırlıklı beslenip Pazar günü tekrar başlayacağım. Sen 2. tur yapacak mısın tek tur mu yoksa?
2. tur yaparım sanırım ama aklım elma diyetine de gidiyor :KK33: Gerçi elma diyetini yapamam 2 saatte 1 elma yemem lazım ramazanda olmaz şimdi. Çalışıyorum yiyemem :KK22:

2. tur yaparım sanırım ama aklım elma diyetine de gidiyor :KK33: Gerçi elma diyetini yapamam 2 saatte 1 elma yemem lazım ramazanda olmaz şimdi. Çalışıyorum yiyemem :KK22:

Ona da baktım da acıkırım diye girişmedim ya. Patates+ Yoğurt diyeti de güzel ama şimdi hazır kilo verirken sistemi bozmayayım 1-2 gün ara verip 2. turu da yapayım da 55'i görürüm inşallah.

Ona da baktım da acıkırım diye girişmedim ya. Patates+ Yoğurt diyeti de güzel ama şimdi hazır kilo verirken sistemi bozmayayım 1-2 gün ara verip 2. turu da yapayım da 55'i görürüm inşallah.
Bende bi sonuna geliyimde düşüncem ne yapiyim diye :)

Back