- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.401
Yumurta yerine ne onerirsiniz ?
Peki sahurda ve iftarda yapmakta sakinca var mi siz oylevesahurda yapmak ddoğru olur mu peki post: 46951159 .!.:Canım öyle çeneğin var. Ya yağsız süt, ya yağsız yoğurt ya da yumurta. Süt çok tüketildiğinde kabız yapıyor. Ancak yağlı sütlerde bu durum daha fazla. Yok ben yumurta yiyemem diyorsan süt yerine yoğurt ye tüm gününde. Hem bağırsaklarını çalıştırır hem de tok tutar seni.
Ama 3 gıda içinde seni en çok tok tutan olan şey yüksek protein içeriği ile yumurta oluyor 5. günde. O yüzden ben 2 yumurta haşlıyorum şimdi 1 yumurtayı da tavada baharatlarla omlet gibi yapacağım. Kesinlikle yağ ve tuz yok.
Bol bol nane, kekik öneririm. :*
Canım 3 seçeneğin var. Ya yağsız süt, ya yağsız yoğurt ya da yumurta. Süt çok tüketildiğinde kabız yapıyor. Ancak yağlı sütlerde bu durum daha fazla. Yok ben yumurta yiyemem diyorsan süt yerine yoğurt ye tüm gününde. Hem bağırsaklarını çalıştırır hem de tok tutar seni.
Ama 3 gıda içinde seni en çok tok tutan olan şey yüksek protein içeriği ile yumurta oluyor 5. günde. O yüzden ben 2 yumurta haşlıyorum şimdi 1 yumurtayı da tavada baharatlarla omlet gibi yapacağım. Kesinlikle yağ ve tuz yok.
Bol bol nane, kekik öneririm. :*
Peki sahurda ve iftarda yapmakta sakinca var mi siz oyle
İftarda ve sahurda yapmak dogru olur mu peki
Kızlar size bir sorum olcak ya
Deneyen ve uygulayan bazı arkadaşlar çok güzel uygulamış.. Acaba bu diyette verilen kilo kalıcı mi. Baştan beri biraz okudum sayfaları ama hepsini okumak ne mümkün
Hani bazılarında verdiğinin fazlasını alıyorsun yada hemen geri alıyorsun ya ondan sormak istedim canlar
Saol canm benim çok teşekkür ederim bu güzel ve içten cevabın için. Bir kaç gündür kendim yediklerime dikkat ediyorum. Mesela ekmegi sabah ve akşam sadece bir dilim yiyorum. Dikkatli az falan hani hepimizin bildikleri. Çayı falan zaten şekersiz içerim senelerdir. Ama benim için problem olan tuz yaDiyeti bitirdikten sonra yine eski yağlı tuzlu unlu yeme biçimine dönmezsen geri almıyorsun bitanem. Sağlıklı beslenmeye ve dikkat etmeye devam edersen geri almıyorsun.
Günaydın kızlar bugün bir arkadaşımın da gazı ile 5'te 5e başlıyorum. Onunla beraber yapacağız.
İlk gün PATATES günü.
Patates haşlıyorum. Salata gibi doğrayıp üstüne baharat atıp onu tüketeceğim bugün sadece. Yanına da bol su ve bitki çayı.
Başlangıç kilom: 12 Haziran: 59.4
2 kilo çok iyi bence kilona göre. Tebrik ediyorum yeni diyetinde başarılar59.4 ile başladığım diyeti 57.4 ile bitiriyorum. Az kilom olmasına rağmen benim için çok güzel bir sonuç 2 gün dinlenip sonra tekrar başlayacağım. Devam eden arkadaşlara kolay gelsin. :*
2 kilo çok iyi bence kilona göre. Tebrik ediyorum yeni diyetinde başarılar
2. tur yaparım sanırım ama aklım elma diyetine de gidiyorAynen balım 59'dan düşünce gayet iyi oldu benim için. Şimdi 2 gün sebze süt protein ağırlıklı beslenip Pazar günü tekrar başlayacağım. Sen 2. tur yapacak mısın tek tur mu yoksa?
2. tur yaparım sanırım ama aklım elma diyetine de gidiyorGerçi elma diyetini yapamam 2 saatte 1 elma yemem lazım ramazanda olmaz şimdi. Çalışıyorum yiyemem
Bende bi sonuna geliyimde düşüncem ne yapiyim diye :)Ona da baktım da acıkırım diye girişmedim ya. Patates+ Yoğurt diyeti de güzel ama şimdi hazır kilo verirken sistemi bozmayayım 1-2 gün ara verip 2. turu da yapayım da 55'i görürüm inşallah.
Kızlar sahurda ve iftarda nasil uygulaniyo uygulayan varsa lutfen yardimci olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?