• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bu diyetin oructa yapılabileceğini pek düşünmüyorum açıkçası, vücudun çok halsiz düşebilir, bugün benim son günüm yumurta yiyorum ve artık bi bitse diyorum, 52,2ye dusmusum, yarın da oruca başlıyorum bakalım akşam iftar öncesi tartilip toplamda kaç kilo gittiğini yazarım
Oylemi diyorsun nasil yapalimda verelim bu kilolari sasirdim bende

Kizlar ben bunu yarin itibariyle ramazana uyarlayip yapmayi planliyorum.size gelismeleri bildiririm.eslik etmek isteyen olursa banada gaz olur
Mesela ortalama 21 ila 24 arasi yerim menudekileri zaten sahura kadar uyumuyorum.sahur yapma adetim yok malesef ama bol su icerim sahura kadar.bu arada boyum 170 kilom 66. Hedefim 53..
çok mu zor olur ramazana uyarlayıp yapsak ya:(

Oylemi diyorsun nasil yapalimda verelim bu kilolari sasirdim bende
Yani ben son gunumdeyim hem biraz insanı biktiriyor, hem de özellikle sebze gününde falan insanın içi eziliyor, normal zamanlarda hani dayanılır da oructa vücudu çok hirpalar gibime geldi, illa denemek istiyosan bi gününü dene olmazsa baktin olmuyor bırakıp sonra başlarsın, ben yarından itibaren sahurumu yumurta yeşillik domates sut veya yoğurt ile yapmayı düşünüyorum tabiki sıfır ekmek, iftarda da önce bir kepçe çorba akabinde de fazlaya kaçmadan sebze ya da et yemeği, yanina yine yoğurt veya salata ekleyip en azından kilo almamaya calisicam

Yani ben son gunumdeyim hem biraz insanı biktiriyor, hem de özellikle sebze gününde falan insanın içi eziliyor, normal zamanlarda hani dayanılır da oructa vücudu çok hirpalar gibime geldi, illa denemek istiyosan bi gününü dene olmazsa baktin olmuyor bırakıp sonra başlarsın, ben yarından itibaren sahurumu yumurta yeşillik domates sut veya yoğurt ile yapmayı düşünüyorum tabiki sıfır ekmek, iftarda da önce bir kepçe çorba akabinde de fazlaya kaçmadan sebze ya da et yemeği, yanina yine yoğurt veya salata ekleyip en azından kilo almamaya calisicam
Dedigin gibi yapmak daha mantikli galiba.bunnun yaninda birazda hareket edebilirsek belki kilo bile verebiliriz.

Kızlar şuan regl olduğum için pirinç lapası diyetindeyim. Bugün son günüm. Yarın ya 5 günde 5e başlayacağım ya da 1 gün ara verip diğer gün başlayacağım.

Ben tam yaparım beraber yapalım diyen varsa bekleriiiim.

Dedigin gibi yapmak daha mantikli galiba.bunnun yaninda birazda hareket edebilirsek belki kilo bile verebiliriz.
Canım ben nerdeyse her gün koşu bandında hızlı tempo yürüyorum ama artık kilom direnç döneminde olduğundan kiloda bi değişim olmuyor,bu diyeti ondan yapıyorum ama diyetle beraber sadece 2gün yuruyebildim halim olmadı çünkü, oructa da dikkat edip yürüyüş yapıp kalanı da vermeyi planlıyorum bakalım hayırlısı sana da kolay gelsin umarım zayiflariz :)

Canım ben nerdeyse her gün koşu bandında hızlı tempo yürüyorum ama artık kilom direnç döneminde olduğundan kiloda bi değişim olmuyor,bu diyeti ondan yapıyorum ama diyetle beraber sadece 2gün yuruyebildim halim olmadı çünkü, oructa da dikkat edip yürüyüş yapıp kalanı da vermeyi planlıyorum bakalım hayırlısı sana da kolay gelsin umarım zayiflariz :)

Balım sebze gününde çok aç kalıyorsan çeşidini arttırmayı dene. Bir de bu diyetin püf noktası mesela sebze günündeysen aç internetten bak tok tutan midede şişen sebzeler diye. Ve gününü onlarla geçir çok daha rahat geçiriyorsun o zaman.

Valla sebzeyle doyamiyorum ben :))) meyve günü falan bile daha rahat geçmişti herhalde içinde şeker olduğundan, bugün yumurtayla sonlandiriyorum bakalım 54,5tum 51e falan dussem bile benim için iyi olacak yarın akşam yazarım kaç kilo gitmiş

Valla sebzeyle doyamiyorum ben :))) meyve günü falan bile daha rahat geçmişti herhalde içinde şeker olduğundan, bugün yumurtayla sonlandiriyorum bakalım 54,5tum 51e falan dussem bile benim için iyi olacak yarın akşam yazarım kaç kilo gitmiş

Tamam canım bende pirinç lapası diyetindeyim. Sen 1 tur daha yapacak mısın yoksa bırakıyor musun yarından sonra?

Birlikte yapabiliriz eğer yaparım dersen yarın yeniden. Veya 1 gün ara verip Pazar ya da Pazartesi de başlayabiliriz.

Tamam canım bende pirinç lapası diyetindeyim. Sen 1 tur daha yapacak mısın yoksa bırakıyor musun yarından sonra?

Birlikte yapabiliriz eğer yaparım dersen yarın yeniden. Veya 1 gün ara verip Pazar ya da Pazartesi de başlayabiliriz.
Yok canım ben bugün bitiriyorum, oruca basliycam oructa da dikkat edip yürüyüşle falan vermeye calisicam kalanı, baktım olmadı 1ay sonra tekrar yaparım:) gerek kalmaz inşallah da pirinç lapasi diyetini de bi denemeyi planlıyorum bakalım ;)

Evet kızlar 54,5la başladım 51,6 ile bitirdim 5kilo değil ama 3kilo vermişim oruç olmasa bi tur daha yapardım ama olsun bu da güzel :)

Günaydın kızlar bugün bir arkadaşımın da gazı ile 5'te 5e başlıyorum. Onunla beraber yapacağız.

İlk gün PATATES günü.

Patates haşlıyorum. Salata gibi doğrayıp üstüne baharat atıp onu tüketeceğim bugün sadece. Yanına da bol su ve bitki çayı.

Başlangıç kilom: 12 Haziran: 59.4

İkince gün SEBZE günü.

13 Haziran: 59.00

Dünden bu yana 400 gram vermişim. Darısı 57'leri görmeye inşallah.

Günümün sebzeleri:

Domates
Salata
Yeşil Biber
Kırmızı Biber
Kıvırcık

Üçüncü gün ET günü.

14 Haziran: 58.8

Günümün etleri:

Aslında sadece baget almıştım ve haşlama yapıp yiyecektim ama. Kabızlık çektiğim için kabızlığa iyi gelen yağsız balık eti de yiyeceğim.

Bende yarından itibaren başlıyorum hiç diyet denemedim bu zamana kadar bununla başlayım bakayım
Başlangıç kilom 69.1

Nazil olE="sevoni, post: 46883420, member: 568720"]Evet k

Nasil oluyor bu diyet

ben ergenlik çağında 70 kg olmuştum. sonra bu diyetle 43 kg oldum ve kortizonlu tedavi görüp, arkasından hamile kalana kadar da hiç kilo almadım. diyet aşağıdaki gibi;

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

bana katılmak isteyen var mı??? :lepi:

bir de lütfen halsizlik yorguluk asabiyet vs hissetmemek icin haftada bir gün bira mayası kürü uygulamayı unutmayınız..

Alıntıdır.

Yarın ben de başlıyorum. Birazdan patatesleri haşlayacağım. Sabah sabah nasıl yicem bilemiyorum ama kararlıyım. Bi de ben et ve sebze günlerini yer değiştiricem bir sıkıntı olmaz sanırım. Perşembe günü iş yerinde iftar yemeğimiz var ve ana yemek haşlanmış tavuk olacakmış o yüzden et gününü perşembe yapacağım.

Yarın ben de başlıyorum. Birazdan patatesleri haşlayacağım. Sabah sabah nasıl yicem bilemiyorum ama kararlıyım. Bi de ben et ve sebze günlerini yer değiştiricem bir sıkıntı olmaz sanırım. Perşembe günü iş yerinde iftar yemeğimiz var ve ana yemek haşlanmış tavuk olacakmış o yüzden et gününü perşembe yapacağım.

Kolay gelsin şimdiden canım evet değiştirenler oluyordu. Bende bugün 3. günümü bitirdim. Darısı senin başına. :*

Tek tavsiyem sakın patateslere karabiber ve pulbiber atma.

Kabız yapıyor.

Back