- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.381
Patates zaten başlı başına kabız yapar tek düşğndüren bu zaten beni :)) Zaten bünyemde kabız olmaya çok müsait yeşil çay içicem artık belki işe yarar :) yarın kaç kilo olcaksın bakalım. Bende sabah tartılcamKolay gelsin şimdiden canım evet değiştirenler oluyordu. Bende bugün 3. günümü bitirdim. Darısı senin başına. :*
Tek tavsiyem sakın patateslere karabiber ve pulbiber atma.
Kabız yapıyor.
Patates zaten başlı başına kabız yapar tek düşğndüren bu zaten beni :)) Zaten bünyemde kabız olmaya çok müsait yeşil çay içicem artık belki işe yarar :) yarın kaç kilo olcaksın bakalım. Bende sabah tartılcam
Maalesef daha yeni okudum yazını akşam uyumuşum :) Neyse artık kabız olursam çekicem napimYeşil çaydan ziyade;
Evde ceviz varsa geceden 1 bardak suya bir ceviz içini kır. Sabah onun suyunu iç. Cevizleri yeme çünkü diyetimizde yok.
Ayrıca 2-3 bardak suya 1 soğanı dörde bölüp at. Sonra üstüne evde varsa içinde sinameki ve rezene olan bir form çayının içini açıp boşalt. (Ben liptonun kirazlı form çayını kullandım, kayısı kullananlarda var. Yada evinde saf rezene ve sinameki varsa ondan da atabilirsin. Ama sinamekiyi az at ishal yapıyor fena.)
Hepsinin üstüne de birkaç tutam kekik boşalt. Ve kaynat. Ilınınca iç.
Soğan suyu, form çayın içeriği ve kekik kombosu ile kabızlık yaşamadan geçirirsin ilk gününü.
Ben bunu ilk gün yapmadım patates gününün akşamına kabız oldum. Dün 2. günümdü gece yatmadan bu karışımı hazırladım ve bol su ile tükettim.
Bu sabah kalktığımda koşa koşa tuvalete gidip ne varsa ne yoksa attım.
Sen benim yaşadığımı yaşama önlemini al sadece yeşil çay ile yine de kabız olursun muhtemelen canım.
Pirinç lapasından fayda gördünmü? 2 gün mü yaptın?Tamam canım bende pirinç lapası diyetindeyim. Sen 1 tur daha yapacak mısın yoksa bırakıyor musun yarından sonra?
Birlikte yapabiliriz eğer yaparım dersen yarın yeniden. Veya 1 gün ara verip Pazar ya da Pazartesi de başlayabiliriz.
Pirinç lapasından fayda gördünmü? 2 gün mü yaptın?
Süper gidiyorsun yaÜçüncü gün MEYVE günü.
15 Haziran: 58.5
Günümün meyveleri:
Nektar, erik.
Süper gidiyorsun yaNe zamandır diyettesin? Başlarken kaç kiloydun?
Çok iyi gitmiş kilolar. Spor bende yapamıyorum maalesef çok üşengecimÜçüncü yazmışım bugün dördüncü günüydü pardon.6 Haziran'da geldim foruma canım o andan beri diyetteyim. Pirinç lapası ve 5'te 5 denedim. Son 1 günüm kaldı 5'te 5'te. Yarın son günü işte. Spor yapamıyorum yapabilsem daha çok vereceğim de işte yattığımız yerden olduğu kadar.
Başta 61.8 ile geldim şuan 58.5'e indim 8 günde.
Çok iyi gitmiş kilolar. Spor bende yapamıyorum maalesef çok üşengecim
Ayda 6 kilo iyi rakam inşallah verirsin hemencecikÖyle devasa rakamlar değil ama zaten az kiloda olunca gitmesi de daha zor oluyor canım. Olsun her gün 200 300 vere vere 1 ayda 6 kilo veririm oda yeter bana zaten hedefim 52-53 olabilmek.
Et gününde tavuk yersek tavuğu nasıl pisircez ? Yagsiz diyo tavaya yapışır Tavuklar ( bide gercekten kilo veren var mi)
Nasıl haslanacakFırında veya haşlama. Ama en iyisi haşlama oluyo. Evet ben 3 günde 1 kilo kaybettim. 59 kilodan inerek.
70 kilodan inen diyet arkadaşımsa 1.4 kilo verdi 3 günde.
Nasıl haslanacak
Kac kilo verdin toplam :) ya ben hic bilmiyorum herhalde normal patates hasliyomus gib dimi sonra suzcekmiyim napcam kafam karistiNormal bir tencereye su koyup tavukları içine atabilirsin canım. Tavuk göğsü ya da baget olabilir. Ben baget kullanmıştım. Bugün yani Perşembe günü 5. günüm diyetin son günü ben bitiriyorum artık. 2 gün ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum ama 1 tur daha.
Kac kilo verdin toplam :) ya ben hic bilmiyorum herhalde normal patates hasliyomus gib dimi sonra suzcekmiyim napcam kafam karisti
Yumurta yerine ne onerirsiniz ?etmiyorum t: 46950619? member: 764289 .!.:Diyetim bitmedi canım yarın sabah sonucu yazacağım. Evet normal patates haşlıyorsun yahu hayatında hiç mi haşlamadın kız.
Beşinci gün YUMURTA günü.
16 Haziran: 58.2
Günümün yumurtaları:
Haşlayıp doğrayıp üstüne bol baharat atacağım. Biraz da yağsız tavada çevirip yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?