- Konu Sahibi incilideniz
- #20.341
Benim 4. Günüm 81 le başlamıştım 79.5 teyim..regl yaklasıyor..bügün meyve yıyeceğim...karpuz ,kayısı ,şeftali...yarın 78 ileri görmeyi umut ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebriklergünaydın 2. günüm sonunda toplam 1,200 kg fark var. Bugün et günüm.
Tavuk göğüsmü yedin bünye alışk değil bende acıktım bugün kek pilav yedimTavuk. Yedim et günümde. Ama acıktırdı nedense. Akşam öğünümden sonrada bir dilim kek kaçırdım ya.
yapabilmişsin ne güzel ben bir türlü uyamıyorum yumurtanın yanında kahvaltlk öğlen yine yumurtann yanında yopğut salata karmakarşık bir diet oldu benimki4 gün yapıp bir gün ara vererek tekrar başladım...2,5 kg verdim...bugün tekrar patatesle başladım...haftada 1 kg versem yeterli...
ben ergenlik çağında 70 kg olmuştum. sonra bu diyetle 43 kg oldum ve kortizonlu tedavi görüp, arkasından hamile kalana kadar da hiç kilo almadım. diyet aşağıdaki gibi;
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
bana katılmak isteyen var mı??? :lepi:
bir de lütfen halsizlik yorguluk asabiyet vs hissetmemek icin haftada bir gün bira mayası kürü uygulamayı unutmayınız..
DıYETE KATILAN ARKADAŞLARIN BAŞLANGIÇ ve VERDıKLERı KG'LARI NI GÖSTEREN LıNK AŞAĞIDADIR...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...16-5-gunde-5-kilo-diyeti-18.html#post12384216
Selam canım ben emziriken yapmıştım bu diyeti 6 kılo vermiştim bebek ne kadarlık ek besin alıyorsa yapabilirsin bol su tüketirsen sütte bi problem yapmaz bana yapmadı yaniMerhaba ben emzikliyim bu diyeti yapabilirmiyim bir sakıncası varmı acaba
Bugün 3.gunumdeyim yani et günü,sabah tartildim 54,5la başlamıştım 53 geldim ama regl donemindeyim bitmek üzere onun odemi de varsa bilemiyorum,bugun için tercihimi tavuk ve kofteden yana kullandım dün sebze günü çok zor gecti, yarın meyve günü ama nasıl olacak bilmiyorum meyve beni normalde çok aciktirir bide aç karna nasıl yenir bilemiyorum, yumurta gününü yapamayabilirim oruca başlamak gerekecek bakalım kaç kilo daha gidecek meyveden sonra
Valla canım ben oruç başlayınca yapamiycam diye başladım yapmaya, onu da 4gün yapabilecek gibiyim zaten, artık ramazanda da tontik tontik gezmeye devam edersem ramazandan sonra bidaha yaparım artıkCanım regl döneminde pek önerilmiyor bu diyet keşke reglin bittikten sonra deneseydin. Regl döneminde ödem attırıcı pirinç lapasını deneyebilirsin.
Bende yapacaktım bunu dün. Regl oldum sabah uyandığımda. Bugün 2.günüm reglimin bitmesini bekliyorum işte başlamak için diyete.
Ben bu diyetin oructa yapılabileceğini pek düşünmüyorum açıkçası, vücudun çok halsiz düşebilir, bugün benim son günüm yumurta yiyorum ve artık bi bitse diyorum, 52,2ye dusmusum, yarın da oruca başlıyorum bakalım akşam iftar öncesi tartilip toplamda kaç kilo gittiğini yazarımKizlar ben bunu yarin itibariyle ramazana uyarlayip yapmayi planliyorum.size gelismeleri bildiririm.eslik etmek isteyen olursa banada gaz olur
Mesela ortalama 21 ila 24 arasi yerim menudekileri zaten sahura kadar uyumuyorum.sahur yapma adetim yok malesef ama bol su icerim sahura kadar.bu arada boyum 170 kilom 66. Hedefim 53..