- 29 Aralık 2014
- 141
- 66
- 103
- 41
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.361
Oylemi diyorsun nasil yapalimda verelim bu kilolari sasirdim bendeBen bu diyetin oructa yapılabileceğini pek düşünmüyorum açıkçası, vücudun çok halsiz düşebilir, bugün benim son günüm yumurta yiyorum ve artık bi bitse diyorum, 52,2ye dusmusum, yarın da oruca başlıyorum bakalım akşam iftar öncesi tartilip toplamda kaç kilo gittiğini yazarım
çok mu zor olur ramazana uyarlayıp yapsak yaKizlar ben bunu yarin itibariyle ramazana uyarlayip yapmayi planliyorum.size gelismeleri bildiririm.eslik etmek isteyen olursa banada gaz olur
Mesela ortalama 21 ila 24 arasi yerim menudekileri zaten sahura kadar uyumuyorum.sahur yapma adetim yok malesef ama bol su icerim sahura kadar.bu arada boyum 170 kilom 66. Hedefim 53..
Yani ben son gunumdeyim hem biraz insanı biktiriyor, hem de özellikle sebze gününde falan insanın içi eziliyor, normal zamanlarda hani dayanılır da oructa vücudu çok hirpalar gibime geldi, illa denemek istiyosan bi gününü dene olmazsa baktin olmuyor bırakıp sonra başlarsın, ben yarından itibaren sahurumu yumurta yeşillik domates sut veya yoğurt ile yapmayı düşünüyorum tabiki sıfır ekmek, iftarda da önce bir kepçe çorba akabinde de fazlaya kaçmadan sebze ya da et yemeği, yanina yine yoğurt veya salata ekleyip en azından kilo almamaya calisicamOylemi diyorsun nasil yapalimda verelim bu kilolari sasirdim bende
Dedigin gibi yapmak daha mantikli galiba.bunnun yaninda birazda hareket edebilirsek belki kilo bile verebiliriz.Yani ben son gunumdeyim hem biraz insanı biktiriyor, hem de özellikle sebze gününde falan insanın içi eziliyor, normal zamanlarda hani dayanılır da oructa vücudu çok hirpalar gibime geldi, illa denemek istiyosan bi gününü dene olmazsa baktin olmuyor bırakıp sonra başlarsın, ben yarından itibaren sahurumu yumurta yeşillik domates sut veya yoğurt ile yapmayı düşünüyorum tabiki sıfır ekmek, iftarda da önce bir kepçe çorba akabinde de fazlaya kaçmadan sebze ya da et yemeği, yanina yine yoğurt veya salata ekleyip en azından kilo almamaya calisicam
Canım ben nerdeyse her gün koşu bandında hızlı tempo yürüyorum ama artık kilom direnç döneminde olduğundan kiloda bi değişim olmuyor,bu diyeti ondan yapıyorum ama diyetle beraber sadece 2gün yuruyebildim halim olmadı çünkü, oructa da dikkat edip yürüyüş yapıp kalanı da vermeyi planlıyorum bakalım hayırlısı sana da kolay gelsin umarım zayiflariz :)Dedigin gibi yapmak daha mantikli galiba.bunnun yaninda birazda hareket edebilirsek belki kilo bile verebiliriz.
Canım ben nerdeyse her gün koşu bandında hızlı tempo yürüyorum ama artık kilom direnç döneminde olduğundan kiloda bi değişim olmuyor,bu diyeti ondan yapıyorum ama diyetle beraber sadece 2gün yuruyebildim halim olmadı çünkü, oructa da dikkat edip yürüyüş yapıp kalanı da vermeyi planlıyorum bakalım hayırlısı sana da kolay gelsin umarım zayiflariz :)
Valla sebzeyle doyamiyorum ben :))) meyve günü falan bile daha rahat geçmişti herhalde içinde şeker olduğundan, bugün yumurtayla sonlandiriyorum bakalım 54,5tum 51e falan dussem bile benim için iyi olacak yarın akşam yazarım kaç kilo gitmiş
Yok canım ben bugün bitiriyorum, oruca basliycam oructa da dikkat edip yürüyüşle falan vermeye calisicam kalanı, baktım olmadı 1ay sonra tekrar yaparım:) gerek kalmaz inşallah da pirinç lapasi diyetini de bi denemeyi planlıyorum bakalımTamam canım bende pirinç lapası diyetindeyim. Sen 1 tur daha yapacak mısın yoksa bırakıyor musun yarından sonra?
Birlikte yapabiliriz eğer yaparım dersen yarın yeniden. Veya 1 gün ara verip Pazar ya da Pazartesi de başlayabiliriz.
Evet kızlar 54,5la başladım 51,6 ile bitirdim 5kilo değil ama 3kilo vermişim oruç olmasa bi tur daha yapardım ama olsun bu da güzel :)
Nasil oluyor bu diyetEvet kızlar 54,5la başladım 51,6 ile bitirdim 5kilo değil ama 3kilo vermişim oruç olmasa bi tur daha yapardım ama olsun bu da güzel :)
Nazil olE="sevoni, post: 46883420, member: 568720"]Evet k
Nasil oluyor bu diyet
Yarın ben de başlıyorum. Birazdan patatesleri haşlayacağım. Sabah sabah nasıl yicem bilemiyorum ama kararlıyım. Bi de ben et ve sebze günlerini yer değiştiricem bir sıkıntı olmaz sanırım. Perşembe günü iş yerinde iftar yemeğimiz var ve ana yemek haşlanmış tavuk olacakmış o yüzden et gününü perşembe yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?